Дзіўныя матчы (сістэма перавагі маржы)
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
2 верасня 2022 г.
ад
Turbo22
|
28 Адказаў
|
4,037 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дабрага часу сутак , вырашыў стварыць асобную тэму для прагнозаў па стратэгіі перавес маржы па пэўных паказчыках , перад тым як адкрыць тэму правёў адпаведны аналіз які паказаў што на дыстанцыі па гэтым можна мець прыбытак , цяпер буду тут пісаць гэтыя стаўкі , думкі.
Што датычыцца фінансавай стратэгіі будзем прытрымлівацца сістэмы флет
Прагноз
Балівія. 04.09. 2022. 00:15. Университарио Винто – Палмафлор , тотал матчу менш за 3 сярэдні каэф 2.27 , тотал менш за 3.5 1.8 , па-мяне думаю другі варыянт больш цікавы , прынамсі нават роўна тры галы падымуць.
У чым соль матчу :
Па-мяне букмeker моцна завысіў у гэтай гульні тотал, па‑першае першая каманда дома ў сярэднім забівае 1.16 гола за гульню, другія ў выяздах забіваюць у сярэднім 1 гол за матч, калі ўлічыць, што матч практычна ідзе з роўнымі шанцамі – то на тотал менш за 3.5 тут каэф павінен быць у раёне 1.35, але не 1.8 як нам прапануюць букмекеры. У гэтым годзе каманды гулялі паміж сабой два разы :
Университарио Винто – Палмафлор 0-1
Палмафлор – Университарио Винто 1-0 .
Матч падыходзіць пад схему перавагі па маржы, таму прапаную зайграць стаўку.
Прагноз.
Аргенціна. Серыя C. 04.09 . 21:30. эль провінір – Леандро Алем , тотал матчу менш за 2 за 2.5 , альбо менш за 2.5 за 1.85.
У чым соль матчу :
Адразу паглядзім колькі каманды забіваюць у гэтым сезоне эль провінір забіў усяго 8 галоў у 10 гульнях гэта ў сярэднім 0.8 гола за гульню , другая ж каманда забіла ўсяго 5 галоў у 10 гульнях гэта ўвогуле ў сярэднім 0.5 гола за матч , зыходзячы з гэтых лічбаў можна сказаць што букмeker дае няправільную лінію на тотал галоваў , па мне на тотал менш 2.5 тут каеф павінен быць у раёне 1.4 але ніяк не 1.85 . У мінулым годзе ў эль провініры гулялі 0-0 , калі ў гэтым сезоне правесці гэтак жа паралель паміж матчамі аўтсайдара супраць аўтсайдара то ўбачым што з тым жа Віктарыяна каманды гулялі 1-1 і 0-0 адпаведна , таму ў дадзенай гульні павінна быць кайф па мне.
Матч падыходзіць пад схему перавесу на маржай, таму прапаную зайграць стаўку.
Палмафлор – Универститарио Винто 1-1, стаўка прайшла +++++++++++++++++++++++++++++
Эль провінір – Леандро Алем 0-2 , стаўка прайшла ++++++++++++++++++++++++++++++
Прагноз.
Аргенціна Серыя D. 09.09.2022. 21:30. Мерседэс – Атлетико Лугано, тотал матчу менш за 3 за 2.2, або тм 3.5 за 1.7.
Так ну што па мне зноў ляп бука з каэфіцыентамі, па-першае для дадзенай лігі ідзе разліковы тотал тм 2.5 у сярэднім за кэф 1.6, тут бук з дуба ўпаў – дае не тое што на тм 2.5 кэф 1.6, а наогул на тм 3.5 кэф за 1.72 гэта Бетсіці, некаторыя бк даюць кефы ў раёне 1.83, па мне калі прыплюсваць усе лічбы а менавіта галы, Мерседэс забівае ў сярэднім за матч 1.25 гола за матч, другая каманда ў сярэднім 0.8, зыходзячы з гэтага тотал на дадзеную гульню павінен быць прыкладна тм 3.5 за кеф 1.2, нам жа бук прапанаваў кеф 1.72-1.8 у сярэднім, таксама варта ўлічыць, што клуб Мерседэс у гэтым сезоне ніколі не гуляў на тотал больш за 3.5.
Мерседэс – Атлетыка Лугано 1-2, стаўка прайшла ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Падводзім вынікі месяца :
Стаўкаў было зроблена 3 штукі.
Прайшло 3 штук
Не прайшло 0 штукі
Вяртанне 0 штукі
Сярэдні каэф 1.75
Прайшло ў працэнтах : 100%
Працягнем у кастрычніку
Прагноз.
Аргентына . Серыя D. 04.10. 21:30. Муниз – Депортыва Парагваё, тотал матчу менш за 3.5, сярэдні каэф па букмекерах 1.7-1.75
На мой погляд чарговы няправільны каэф тут выдаў букмекер, па-першае гэты турнір прадугледжвае, што тотал звычайна даюць ТМ 2.5 за каэф 1.7 і ніжэй, тут як бачым букмекеры накінулі адзін лішні гол па незразумелых прычынах, уласна. Паглядзім далей на рэзультатыўнасць каманд: Муниз забівае ў сярэднім за гульню 1.2 мяча, Депортыва Парагваё забівае 0.84 мяча за гульню, з чаго робім выснову, што тотал тут павінны даваць прыкладна 3.5 за каэф 1.25, але не за 1.75. Таксама дадам, што Депортыва Парагваё гуляе 5 матчаў запар з лікам 0-1 або 1-0, то-бок вельмі і вельмі суха, яшчэ варта звярнуць увагу на асабістыя сустрэчы – каманды ў 14 гульнях запар не перабівалі ТБ 3.5.
Матч падыходзіць пад схему перавагі на маржы, таму прапаную заіграць стаўку.
ставка не прайшла ————–
Прагноз
Эфіопія . Вышэйшая ліга. 15.10. 16:00. Уольките Кетема – Эфиопиан Коффи , тотал матчу менш за 4 , 1.72 , бетсити , хставка бачыў дакладна.
Якія будуць думкі, па мне зусім непрыстойны тотал выкінула букмекерская кантора на гэты матч, сярэдні тотал па турніры 2.5, у каманд у сярэднім менш на 1.6, у гэтай гульні букмейкер па нейкіх незразумелых прычынах накінуў пару галоў, пры тым што каманды забіваюць у сярэднім па 1 голу за гульню. Думаю тут кэф на тотал менш за 4 мусіць быць не 1.72, а 1.1.
Уольките Кетема – Эфиопиан Коффи 0-1 , ставка прайшла +++++++++++++++++++++
Прагноз.
Аргентына. Метрапалітана.D. 20:00. Юпанкі – ССР эспаньол, тотал матчу менш за 4, 1.65, мелбет, бет бум, астатнія бк каэф ніжэй.
У чым соль гульні, па-першае гэта адказны матч за выхад у турнір больш вышэйшай катэгорыі, першы матч яны сыгралі літаральна нядаўна 0-0 паміж сабою, каэф на тотал больш 2.5 па турніры сярэдні 1.6 на менш, тут букмекэр зусім па незразумелых прычынах дае тотал 4 за шалёны каэф 1.65 хоць ён павінен быць на дадзены зыход не больш за 1.07, сярэдні тотал каманды першы па турніры 1.5 галы за матч, другой каманды 0.5 галы за матч, то бок тут лічбы зусім не тое што патрэбна акрамя таго як ужо вышэй пісаў гэта адказны матч дзе стаяць сур’ёзныя задачы і гуляць у адкрытую яны не будуць, асабістыя сустрэчы 10 штук ніводнага разу нават 4 галоў не было забіта, па-мойму стаўка цікавая, 5 галоў тут не глядзіцца.
Матч падыходзіць пад схему перавагі па маржы, таму прапаную паставіць стаўку.
Юпанкі – ССР эспаньол 0-0 , стаўка прайшла , +++++++++++++++++++++
Прагноз.
Панама. 03:00. Веракрус – Чирики , тотал матча менш за 3 , 1.75 , даюць практычна ўсе бк.
У чым сэнс лігі, па-першае турнір Панама не самы забівны, на тотал менш за 2.5 каэф сярэдні 1.6, у гэтай гульні букмекеры даюць наадварот на тотал больш за 2.5 1.55 – зусім нелагічныя і незразумелыя лічбы, да таго ж гуляюць самыя мала забівныя каманды, галы па турніры: у Веракрус 0.8 гола за гульню, а ў Чирики увогуле лічбы ўсяго 0.4 гола за матч, з гэтых лічбаў вынікае, што тут на тотал менш за 3 голы каэф мусіў быць 1.25, а не 1.75.
Матч падыходзіць пад схему перавагі на маржы, таму прапаную заігрываць стаўку.
Судзячы па кастрычніку нядрэнна выходзіць буду назіраць і далей дзякуй за твае прагнозы!!!
ставка не прайшла , ———–
Я ўзяў П1, бо ў тотале не быў упэўнены, К2 у 15 матчах забілі 6 галоў, а К1 у кожным забівае 1-2 – для мяне было відавочна, што тут П1![]()
Прагноз.
Жанчыны. Мексіка. матч заўтра. 23:45. Леон – Толука, тотал менш за 4, 1.92.
Якія тут у нас расклады, няправільны тотал выкатылі на мексіканак – такіх тоталаў тут у прынцыпе нават калі фаварыт грае з дном не бывае, тут зусім роўны матч, да таго ж на коне пуцёўка ў плэй-оф, адкуль тут феерыя ня зразумела. Па мне сыграюць 0-1, а кеф на гэты зыход павінен быць не больш за 1.25
Матч падыходзіць пад схему перавесу на маржы, таму прапаную заіграць стаўку.
Прагноз.
Жанчыны. Мексіка. матч заўтра. 23:45. Леон – Толука, тотал менш за 4, 1.92
Якія тут у нас расклады, не правільны тотал выкатзілі на мексіканак – такіх тоталаў тут у прынцыпе нават калі фаварыт гуляе з дном не бывае, тут цалкам роўны матч, да таго ж стаіць пуцёўка за выхад у плэй-оф, адкуль тут феерыя – не зразумела, па мне 0-1 сыграюць, а кэф на дадзены зыход павінен быць не больш за 1.25
Матч падыходзіць пад схему перавагі на маржы, таму прапаную заіграць стаўку.
Леон – Толука 1-2 , стаўка прайшла , ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Прагноз .
Нікарагуа. 02:00. Унам Манагуа – Себако , тотал матчу менш за 5 , 1.66 , Бетсіці бачыў дакладна.
Якія тут у нас расклады – па-першае ў чэмпіянаце ніколі не даюць тотал больш за 4.5 па роўнай, такія тоталы даюць толькі на хакей, тут відавочна завышаны тотал на мой погляд, у першай каманды 1.45 матча ў сярэднім за гульню, у другой каманды 1.3 за матч, адпаведна тут тотал павінен быць максімум 3 па роўнай і то гэта будзе шмат для гэтай лігі. Кэф на тотал менш за 5 тут павінен быць 1.07 але ніяк не 1.66.
Матч падыходзіць пад схему перавагі па маржы, таму прапаную заіграць стаўку.
Унам Манагуа – Себако 0-0 , ставка прайшла +++++++++++++++++++++++++++++
Падводзім вынікі месяца :
Ставак было зроблена 6 штук.
Прайшло 4 штук
Не прайшло 2 штукі
Вяртанне 0 штукі
Сярэдні каэф 1.74
Прайшло ў працэнтах : 66%
Працягнем у лістападзе
Стаўкаў у лістападзе па сістэме не было, працягнем у снежні