Джэкпот у холдэме на 200 тыс. долараў

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 12 лістапада 2024 г. ад | 12 Адказаў | 186 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 368
Публікацыі
32 103
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Госць з Тэхаса 7 лістапада 2024 дасягнуў вялікага поспеху, гуляючы ў Ultimate Texas Hold’em у атэлі & казіно Rio ў Лас-Вегасе.

Джэймс Уінстэд зрабіў стаўку ўсяго 5$ і выйграў $203 000. кароль і валет чырвоў удала леглі да агульных карт 10, дама і туза0. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Паўезла дзядзьку!!!! Хай і не мільён, а ўсяго дзве сотні гринов, але таксама крутa🫡💯😎 Гэта з пяці ж баксаў падняць!!! Што ён есў на сняданак у той дзень гісторыя маўчыць, вядома ж…….,?!🤔😁🤣

p.s ёсць падазрэнне, што ва ўсім вінавата яго шчаслівая барада, дарэчы класна пастрыгтая прафесійным барберам адназначна. Хто што думае!?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
211
Публікацыі
495
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30 мая 2019 г.

везунчык, прыстойна па ўсім відаць ён хаваў сваю сыгроўку, калі такі банк сарваў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 368
Публікацыі
32 103
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 12 лістапада 2024 г.
Фартовы дзядзька!!!!Хоць і не мільён, а ўсяго дзве сотні грынов, але таксама зацятна🫡💯😎 Гэта з пяці жа баксаў падняць!!! Што ён еў на сняданак у гэты дзень гісторыя маўчыць, канечне ж…….,?!🤔😁🤣 p.s. ёсць падазрэнне, што ўсяму вінавата яго фартовая барада, дарэчы крута падстрыжаная праф [...]

Згодзен, фартовы, прыехаў па справах і каб скрасіць час заглянуў у казіно, а тут БАЦ і такі падарунак лёсу на 200К)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 923
Публікацыі
8 135
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Паспяхова ляглі да  агульных картам 10, дама і туз, ну і 200к паспяхова ўпалі на кішэню госця з Тэхаса)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 12 лістапада 2024 г.
Згодзен, фартовы, прыехаў па справах і каб скаротць час загледзеў у казіно, а тут БАЦ і такі падарунак лёсу на 200К)

А дзе грошы – там і нармальны такі кабак далей, а там і прыгожая жанчына і гатэль (за кошт казіно ўпэўнены, дарэчы💯) і працяг банкету……

Галоўнае, што ён алівкай не задушыўся, якая ў яго на шклянцы з віскам ляжыць зверху😁🤣💯😎 ад шчасця! Па ходзе тэкiлы ён таксама на халяву выпіў потым за кошт завядзення з душы, так сказаць!!! Але ў шклянцы быццам віскі 💯 з колай – гэта адназначна, амеры толькі гэту прыемную гадасць і п’юць, наколькі я іх ведаю🤣

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 368
Публікацыі
32 103
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
А дзе грошы – там і нармальны такі кабак далей, а там і прыгожая жанчына і гатэль (за кошт казіно ўпэўнены, дарэчы💯) і працяг банкету…… Галоўнае, што ён аліўкай не задушыўся, якая ў яго на шклянцы з віскаром ляжыць зверху😁🤣💯😎 ад шчасця! Па ходу тэкілы ён таксама на халяву выпіў потым з [...]

Ды ўжо, прыгожыя жанчыны заўсёды чуюць пах вялікага выйгрышу, а тут яшчэ і “халяўны” віскар, тэкіла… п’яная жанчына сабе не гаспадыня. І казіно гэта выдатна ведае і карыстаецца)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

….і тым і другім і ў суме ўсім разам!!! Таму што падсцілаць прыгожую бабу пераможцу да бясплатнага люксу і халявнага вячэры ў нумар, каб гульцу было вельмі Кхоршо і ён затрымаўся на дзень-другі, трэці, а там можа з прыгожай, якая падштурхне яго пайсці яшчэ паспрабаваць шчасця ….., для казіно такі трук у парадку рэчаў і ён мне, напрыклад, асабіста вельмі добра знаёмы🤣💯😎 чым гэта звычайна заканчваецца я таксама ведаю😎🤣 🤣 🤣

…..пакуль вопыту не назбіраўся,сам трапляў на такія заманухі не раз,шчыра прызнаюся. І разлітае піва на стале з рулеткай ад невядома адкуль з’явіўся п’янага гульца ў парваных джынсах,але з дарагімі гадзінамі на руцэ🤣(зразумела, ахова ўстановы ў іх там спецы ў гэтым,за гэта трэба адразу падзатылка даваць смела такім вось персанажам,пакуль ты ў плюсе праблем не будзе або на галаву сядуць) і перавернуты бокал з шампанскім на штаны ад прыгожай феі ў працэсе павышэння балансу за сталом…,увогуле шмат чаго…..пра шклянку соку,ласкава прынесеную імгненна афіцыянткай ці кубак гарбаты з лімонам,пасля якога ты сябе зусім не кантралюеш,я ўвогуле маўчу……,,,

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
17
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 ліс 2024 г.

Улічваючы, што яго стаўка была $5, то салідна ён вынес кэша

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 368
Публікацыі
32 103
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
….і тым і іншым і ў суме ўсім разам!!!Таму што падсціліць прыгожую бабу выйграўшаму да бясплатнага люксу і халяўнаму вячэры ў нумар,каб гульцу было вельмі Кхоршо і ён затрымаўся на дзянёк другі ,трэці а там можа з прыгожай,якая сподвігне яго пайсці яшчэ паспрабаваць шчасця …..,для казіно такі [...]

Так ты яшчэ той чалавек)… І выйграць любіш і прыгожых жанчын пагладзіць і ўзбурыць таксама так і прайшоў ужо і Крым, рым і)…. Прыгожа жыць не забароніш) Згодзен, усё гэта ёсць,  яны там вельмі “вынаходлівыя”, калі пытанне датычыцца грошай)… 

А калі тры разы запар, шарык вылятаў з кола рулеткі ты такое бачыла, у мяне за сталом было(праўда ў анлайн). А пасля гэтага дылер-ША ўвогуле пайшла ў разнос, “кінула” шарык у гульню, як хацела, ды і кола круціла, як ёй у галаву прыйдзе. Да таго ж у чаце не адказвала, карацей адкрыта “злівалі, дэмані”.

Дарэчы тады яшчэ думаў, што смогу сыграць у плюс, але потым наступіла балючая рэальнасць. Так, што, як толькі бачу нешта падобнае шахер махер, адразу зачыняю гульню, так спакайней( і для нерваў і для “кішэняў”). Ну а потым, ужо з цягам часу прыйшло разуменне, што цяпер настала іх пара, няхай банкуюць((. Спадзяюся, што настане і наш (мой) час, вось тады і адаб’юся за ўсё, і за ўсіх нашых!

PS. Ты ведаеш даўно глядзеў  стары, стары фільм “Чалавек, які сарваў банк у Манте-Карла” (1935). Вось так і ў мяне, ёсць мара, сарваць банк у добрым казіно. Тады буду маральна задаволены, калі накрыюць палатном стол рулеткі… Спадзяюся ты, разумееš пра што я кажу. Ну да скажаш ідэаліст, ёсць такое!. 😉

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
thee4, 12 лістапада 2024 г.
Так ты яшчэ той чувак)… І выйграць любіш і прыгожых жанчын пагладзіць і ўзбрыдзіць таксама ды і прайшоў ужо і Крым, рым і)… Прыгожа жыць не забароніш) Згодзен, усё гэта ёсць, яны там вельмі “вынаходлівыя”, калі пытанне датычыцца грошай)… А калі тройчы запар шарык вылятаў з кола рулеткі ты т [...]

Калі шарык вылятаў з кола – уяві сабе, бачыў!! І ведаеш дзе?! У Менску, у адным вядомым казіно ў 2012 годзе! І нават не тры, а цэлых пяць разоў. Я і яшчэ адзін чувак – мы ўдваіх гулялі за сталом і ставілі жорстка за спін ад тысячы долараў да 3-5 тысяч у віп-зале, увогуле калі і я, і ён хутка памножылі свае балансы ўдвая, пачаўся Цырк!!! Я як зараз памятаю, паклаў 500$ на зеро шпіль, 900$ у вуазон для падстрахоўкі і суседзі 26 32 і 35 па дзве ці тры сотні нешта, ну ўпор на шпіль плюс-мінус там нумары, дылер апынуўся слабым і мы яго сталі душыць, а ў іх відаць не было каму замяніць, зал быў поўны гульцоў менавіта за карткавымі сталамі і дылераў вольных не было і еннот віп дазволіў памяняць і камерман вырашыў “выканаць”, як раз гэта абсталяванне ў іх з’явілася і відаць яны вырашылі яго патэставаць упыры! Увогуле тупа запаролілі гульню, бо ўбачыўшы вылет шарыка некалькі разоў запар з шпіля і вуазона, як на роліку на YouTube з дрыготкай яго на коле і вылетам у зал, я сабраў чыпы і пайшоў у Шангры-Ла ад іх, нават будучы ў мінусе.

За параду паглядзець фільм, дзякуй, ужо паставіў яго на прагляд да гарбаты пасля працы і працоўнага дня!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 368
Публікацыі
32 103
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Калі шарык вылятаў з кола ўяві сябе бачыла!! І ведаеш дзе?! У Мінску, у адным вядомым казіно ў 2012 годзе! І нават не тры, а цэлых пяць разоў. Я і яшчэ адзін чувак – мы ўдваіх гулялі за сталом і ставілі жорстка за спін ад тысячы долараў да 3-5 Ты ў віп-зале, увогуле калі і я, і ён хутка памнож [...]

Ты ведаеш, дзе і з кім прайграў – больш не гуляю, не бачу сэнсу. І асабліва, калі зразумеў, што гэта тупое “кідала”, а маё ад мяне не ўцячэ!

Але да батюшкі не хаджу, проста “закрываю” ім(яму) прастору рэалізацыі…, няхай пабываюць у тупіку сваёй “тэмы”, часам гэта карысна). Яны пераблыталі “людзей” і “быкоў”, зрабіўшы свой – “левы” выбар, а цяпер няхай асэнсуюць сябе!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...