Джэкпот у холдэме на 200 тыс. долараў
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
12 лістапада 2024 г.
ад
thee4
|
12 Адказаў
|
186 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Госць з Тэхаса 7 лістапада 2024 дасягнуў вялікага поспеху, гуляючы ў Ultimate Texas Hold’em у атэлі & казіно Rio ў Лас-Вегасе.
Джэймс Уінстэд зрабіў стаўку ўсяго 5$ і выйграў $203 000. кароль і валет чырвоў удала леглі да агульных карт 10, дама і туза0.
Паўезла дзядзьку!!!! Хай і не мільён, а ўсяго дзве сотні гринов, але таксама крутa🫡💯😎 Гэта з пяці ж баксаў падняць!!! Што ён есў на сняданак у той дзень гісторыя маўчыць, вядома ж…….,?!🤔😁🤣
p.s ёсць падазрэнне, што ва ўсім вінавата яго шчаслівая барада, дарэчы класна пастрыгтая прафесійным барберам адназначна. Хто што думае!?
везунчык, прыстойна па ўсім відаць ён хаваў сваю сыгроўку, калі такі банк сарваў
Згодзен, фартовы, прыехаў па справах і каб скрасіць час заглянуў у казіно, а тут БАЦ і такі падарунак лёсу на 200К)
Паспяхова ляглі да агульных картам 10, дама і туз, ну і 200к паспяхова ўпалі на кішэню госця з Тэхаса)
А дзе грошы – там і нармальны такі кабак далей, а там і прыгожая жанчына і гатэль (за кошт казіно ўпэўнены, дарэчы💯) і працяг банкету……
Галоўнае, што ён алівкай не задушыўся, якая ў яго на шклянцы з віскам ляжыць зверху😁🤣💯😎 ад шчасця! Па ходзе тэкiлы ён таксама на халяву выпіў потым за кошт завядзення з душы, так сказаць!!! Але ў шклянцы быццам віскі 💯 з колай – гэта адназначна, амеры толькі гэту прыемную гадасць і п’юць, наколькі я іх ведаю🤣
Ды ўжо, прыгожыя жанчыны заўсёды чуюць пах вялікага выйгрышу, а тут яшчэ і “халяўны” віскар, тэкіла… п’яная жанчына сабе не гаспадыня. І казіно гэта выдатна ведае і карыстаецца)
….і тым і другім і ў суме ўсім разам!!! Таму што падсцілаць прыгожую бабу пераможцу да бясплатнага люксу і халявнага вячэры ў нумар, каб гульцу было вельмі Кхоршо і ён затрымаўся на дзень-другі, трэці, а там можа з прыгожай, якая падштурхне яго пайсці яшчэ паспрабаваць шчасця ….., для казіно такі трук у парадку рэчаў і ён мне, напрыклад, асабіста вельмі добра знаёмы🤣💯😎 чым гэта звычайна заканчваецца я таксама ведаю😎🤣 🤣 🤣
…..пакуль вопыту не назбіраўся,сам трапляў на такія заманухі не раз,шчыра прызнаюся. І разлітае піва на стале з рулеткай ад невядома адкуль з’явіўся п’янага гульца ў парваных джынсах,але з дарагімі гадзінамі на руцэ🤣(зразумела, ахова ўстановы ў іх там спецы ў гэтым,за гэта трэба адразу падзатылка даваць смела такім вось персанажам,пакуль ты ў плюсе праблем не будзе або на галаву сядуць) і перавернуты бокал з шампанскім на штаны ад прыгожай феі ў працэсе павышэння балансу за сталом…,увогуле шмат чаго…..пра шклянку соку,ласкава прынесеную імгненна афіцыянткай ці кубак гарбаты з лімонам,пасля якога ты сябе зусім не кантралюеш,я ўвогуле маўчу……,,,
Улічваючы, што яго стаўка была $5, то салідна ён вынес кэша
Так ты яшчэ той чалавек)… І выйграць любіш і прыгожых жанчын пагладзіць і ўзбурыць таксама так і прайшоў ужо і Крым, рым і)…. Прыгожа жыць не забароніш) Згодзен, усё гэта ёсць, яны там вельмі “вынаходлівыя”, калі пытанне датычыцца грошай)…
А калі тры разы запар, шарык вылятаў з кола рулеткі ты такое бачыла, у мяне за сталом было(праўда ў анлайн). А пасля гэтага дылер-ША ўвогуле пайшла ў разнос, “кінула” шарык у гульню, як хацела, ды і кола круціла, як ёй у галаву прыйдзе. Да таго ж у чаце не адказвала, карацей адкрыта “злівалі, дэмані”.
Дарэчы тады яшчэ думаў, што смогу сыграць у плюс, але потым наступіла балючая рэальнасць. Так, што, як толькі бачу нешта падобнае шахер махер, адразу зачыняю гульню, так спакайней( і для нерваў і для “кішэняў”). Ну а потым, ужо з цягам часу прыйшло разуменне, што цяпер настала іх пара, няхай банкуюць((. Спадзяюся, што настане і наш (мой) час, вось тады і адаб’юся за ўсё, і за ўсіх нашых!
PS. Ты ведаеш даўно глядзеў стары, стары фільм “Чалавек, які сарваў банк у Манте-Карла” (1935). Вось так і ў мяне, ёсць мара, сарваць банк у добрым казіно. Тады буду маральна задаволены, калі накрыюць палатном стол рулеткі… Спадзяюся ты, разумееš пра што я кажу. Ну да скажаш ідэаліст, ёсць такое!. 😉
Калі шарык вылятаў з кола – уяві сабе, бачыў!! І ведаеш дзе?! У Менску, у адным вядомым казіно ў 2012 годзе! І нават не тры, а цэлых пяць разоў. Я і яшчэ адзін чувак – мы ўдваіх гулялі за сталом і ставілі жорстка за спін ад тысячы долараў да 3-5 тысяч у віп-зале, увогуле калі і я, і ён хутка памножылі свае балансы ўдвая, пачаўся Цырк!!! Я як зараз памятаю, паклаў 500$ на зеро шпіль, 900$ у вуазон для падстрахоўкі і суседзі 26 32 і 35 па дзве ці тры сотні нешта, ну ўпор на шпіль плюс-мінус там нумары, дылер апынуўся слабым і мы яго сталі душыць, а ў іх відаць не было каму замяніць, зал быў поўны гульцоў менавіта за карткавымі сталамі і дылераў вольных не было і еннот віп дазволіў памяняць і камерман вырашыў “выканаць”, як раз гэта абсталяванне ў іх з’явілася і відаць яны вырашылі яго патэставаць упыры! Увогуле тупа запаролілі гульню, бо ўбачыўшы вылет шарыка некалькі разоў запар з шпіля і вуазона, як на роліку на YouTube з дрыготкай яго на коле і вылетам у зал, я сабраў чыпы і пайшоў у Шангры-Ла ад іх, нават будучы ў мінусе.
За параду паглядзець фільм, дзякуй, ужо паставіў яго на прагляд да гарбаты пасля працы і працоўнага дня!
Ты ведаеш, дзе і з кім прайграў – больш не гуляю, не бачу сэнсу. І асабліва, калі зразумеў, што гэта тупое “кідала”, а маё ад мяне не ўцячэ!
Але да батюшкі не хаджу, проста “закрываю” ім(яму) прастору рэалізацыі…, няхай пабываюць у тупіку сваёй “тэмы”, часам гэта карысна). Яны пераблыталі “людзей” і “быкоў”, зрабіўшы свой – “левы” выбар, а цяпер няхай асэнсуюць сябе!