Дзень нараджэння Риобет! Што скажаце па гэтым, як вам акцыя?
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
28 November 2024
ад
Belenkova0305
|
17 Адказаў
|
790 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Шмат спрэчак узнікла наконт гэтай акцыі, шмат незадаволеных, але ёсць і тыя, хто і выйграў у гэты перыяд! Падзяліцеся сваім вопытам, каб рэальна ацаніць сітуацыю! Некаторыя ўжо пісалі, маўляў нават больш заходзіць не будуць і выдаляць аккаунт!
Ну падарункі дарылі Риобету а не гульцам якія там доўга гуляюць. Хто там удзельнічаў?
Як па мне – што была гэта акцыя, што яе не было б, розніцы ніякай не адчуў бы.
Калі яны стрым з розыгрышам робяць і там афармленне і падача смяшныя, вядучы нейкія дзіцячыя жарты жарціць, магчыма аніматара найнялі, які праводзіць дзіцячыя ранішнікі.
Як у такое можна верыць? Ну верыць у што-небудзь – гэта права кожнага, можа хто‑небудзь і ў дзеда Мароза верыць.
Маглі б зрабіць так, каб гэта выглядала хаця б – як мінімум рэалістычна, і зрабіць з гэтага шоў у наступным, але што зроблена – тое зроблена, хоць у іх яшчэ гранд-фінал застаўся, але я сумняюся, што яны прыслухаюцца да здаровага сэнсу.
вогуле бредовая акцыя, нічога ўнікальнага, звычайная па***ка білетная, ну так былі бездепы……
Я восем гадоў на Рио, да пэўнага часу было проста крута. Потым штосьці ў іх змянілася і стала сумна. Ад 10-га юбілею я чакаў феерыі, думаў будзе свята з купай бонусаў, з паахвочваннем верных, лаяльных і прыцягненнем новых гульцоў. Але яны здолелі “ругань” там, дзе гэта немагчыма з улікам іх маштабу і аўтарытэту. Спадзяюся, фінальны розыгрыш парадуе сюрпрызамі і навінкамі ў бонуснай палітыцы. Усё роўна іх не кіну. Люблю Риобет, “ругань”.
Інтрыга заключалася толькі ў тым, колькі табе выпадзе спінаў 20 або 30.Усе астатнія карткі можна было прыбраць.
Сэнс такі, што гэта быў іх “днюха”, іх свята, іх “юбілей”, а гульцы… Гульцы проста былі іх “данарамі”. Хаця некаторым асабліва “шчаслівым”, маглі нават і адсыпаць крошак з святочнага “пірага” і то… Калі ўжо набралі патрэбную ім “юбілейную” суму)
Доўга гуляю ў Ріобет, падарункаў ніразу не атрымліваў і статус топ наадварот – толькі злівы, стала скупое казіно.
Риобет хаця нешта зрабіў на сваю днюху, ад астатніх казінак не дачакаешся😁
Не ведаю, мне акцыя спадабалася – па дробязях з акцыі ўпала трохі грошай
Гэты Рио ўсё. Выносіце наступнага!
Калі ў Рио дзеньку, не паверыў бы, што Рио што-небудзь раздасць.
Самыя лепшыя падарункі на днюху гэта ў Риобэце
@sergej29
гэта калі ты там шмат гуляеш
У Рио на дзень нараджэння бонус заўсёды радуе вока
Калі вы пра той розыгрыш))) сабраў каля 13 білетаў, ніводнага прызу ў выніку.
Бонус на ДР такі сабе, за 7 гадоў, адзін раз адыграў🙂
@selivan1990.Вось я з падарункаў на дзень нараджэння, заўсёды падымаўся )Такіх падарункаў як у Рио бет не бачыў ні ў адным казіно .