Дзень нараджэння PlayFortuna - гульні на вашы грошы!

Заносы ў казіно | 1 красавіка 2023 г. ад | 2 Адказу | 1,831 Прагляд | 0 Рэакцый
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

3-га красавіка ў самай Плейфортуны дзень нараджэння! Цэлых 10 гадоў! Мне асабіста, не ведаю каму як, прыйшло лісьцінка з унікальным))) ха-ха-ха бонус кодам! Я было крыху абрадаваліся праяўленай павагай і нават збіраўся зайсці, але дочытаўшы да канца здзівіўся як ніколі! Бонус код актывуецца толькі 2-га красавіка і толькі за дэпазіт 15 долараў. Я асабіста туды 3 ляма ўнёс плюс 300-400 к! А тут такое! Ды яшчэ мяне і кінулі з падменай відэа, як усе памятаюць! То-бок, мы адзначаем Дзень Нараджэння казіно, ру-гістары, толькі за Нашы грошы і банкет за Наш кошт, так лічаць у Плейфоруне цяпер! Усяго толькі 15 долараў з носа, дакладней з брата, дакладней са спонсара свята! Усяго-то 1 170,00 рублёў. Нават 100 тысяч спонсараў дэпнуць і ўжо ў табе 117 000 000 Сто Семнаццаць Мільёнаў Рублёў ХА-ХА-ХА Нядрэнна АДНОАКО! калі 200 тысяч дэпне – то адпаведна 234 000 000 Дзвесце трыццаць чатыры мільёны рублёў! Але думаю хлопцы з Кіпра і Санкт-Пецярбурга тупа вырашылі палавіну мільярда рублікаў атрымаць лёгкім рухам вашых)нашых)у агульным рук сумленных гульцоў і ніякага махлярства!) Жыць можна, Ды! Так у каго ж свята-то!? А я дакладна ведаю, што ў іх толькі за гадзіну 150-200 к гульцоў бывае, а колькі зарэгана – аднаму тьяволу вядома. Робім высновы!

Што яшчэ сказаць! Думаю і казаць няма чаго ігральны люд! Падлуцам усё да твару! Як гавораць! Цынізм пераходзіць усе межы! Спадзяюся ніхто не павядзецца на гэтую падачку, па-іншаму гэта ніяк назваць нельга. У канцы многія з нас гэтым уп..р.я…м мільёны ўнеслі, а тут такі вось падыход да нас!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Пад такія бонусы ніхто не дэпае, так што разыходзімся. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...