Дыета лудамана ці як выжыць на 350 рублёў за 11 дзён
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 April 2018
ад
maxmox
|
26 Адказаў
|
2,612 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чувак да лудаманіі верагодна не мае дачынення, але ён расказвае, як за капейкі можна прыгатаваць сабе пажраць! Не дай божа, канешне, але раптам камусьці спатрэбіцца)))
Ад масы цела шмат чаго залежыць. Калі “выжывалец” пад 120 кг, то ад такой рэзкай дыеты ўсё роўна трапіць у бальніцу.
Я б па-іншаму сказаў, усё залежыць ад таго, колькі чалавек еў да гэтага! Але ўсё ж такі працягнуць 11 дзён цалкам рэальна, няхай нават жывотык будзе моцна бурчэць!
40 грам разын, жосць)
Да бальніцы сіл волі не хопіць дагаладацца. І ўвогуле запас трываласці ў арганізма вельмі прыстойны.
Гэта як у прыказцы пакуль тоўсты сохне – худы здохне))))
Якраз худы і пратрымаецца, ён жа прывык есці зусім мала! А што рабіць такому тоўстуну, яго страўнік не гатовы)
хаця за 350 рублёў 11 дзён – гэта жэсьць, але падыход цікавы)
Але калі паглядзець відэа хлопца, то ён там робіць справаздачы. Усё ж ён выжыў! Але я зразумеў, што ў яго там ідэя правяраць на сабе зусім танныя рэчы, шаурма за 1 даляр, напрыклад.
тэма прывабная, асабліва для тых, хто даўно не сядзеў на дыеце)))
Судзячы па каментарах да відэа, гэтыя эксперыменты ацэньваюць па заслугах і звычайныя грамадзяне, што любяць гатаваць, і малазабяспечаныя.
Дык чалавек без вады можа да двух тыдняў, а без ежы – і падоўжэй… І абавязковая ўмова – бываць часцей на свежым паветры)
PS. Гэта для тых, хто вырашыў прывесці сваю вагу ў норму, да лета, вядома.
трэба паспрабаваць)
😮Гэта набор у клуб самабічаў?😁 Не-е-е..ну рэальна…я калі на такую дыету сяду, то ўжо на наступны дзень камусьці твар аб’ем (не зайздрошчу я таму, хто са мной у галодны год на нязаселеным востраве апынецца😁).
А потым ён здыхнуў….. 😁
да ладна вам, пацаны))) маладым, не вопытным гульцам будзе карысна))) я сваю студэнцкую шалёную маладосць памятаю – 2 тыдні на ролтоне сядзеў, а тут во за капейкі і першае, і другое, і кампот 😁
класная дыета, думаю, што гарманічна)))
так, прыйшоў час эканоміць😁
эканоміць магчыма на тым
што не з’яўляецца сродкам вытворчасці
паглядзеў пару ютубаў чалавека, які эканоміць на ежы
бачу то і справа есць суп
хаця ўсім цалкам даступная … каша
і напэўна на кашу алергіі не бывае
у маёй сяброўкі, напрыклад, алергія на глютэн. а глютэн змяшчаецца амаль ва ўсіх злакавых кашах. Таму асабліва не разгуляешся з такой “кашой” дыетай…😔
Але ведаеце, лепш сябе не заганяць у такія рамкі, або ж зусім перайсці на харчаванне гароднінай, і есці адну бульбу)
яшчэ бы Ашан быў у нас у горадзе, а то цэны проста п*здзец, на гэтыя 350руб па сутнасці нічога і не купіш.
Пасля актыўнай п’янкі, заўсёды пару тыдняў не ем, проста не лезе, не бачу тут ніякага геройства)
люты чувак, ён ужо паспеў на рубель месяц пражыць)
😁😁😁
![]()
Медыя ад удзельніка