Думкі ўслых пра тое, што адбываецца з казіно. Рэальнасць 2025!

Абмеркаванне онлайн-казіно | 23 December 2025 ад | 3 Адказу | 84 Прагляду | 2 Рэакцыі
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
273
Публікацыі
1 137
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26.03.2024

Што гэта за крытэрыі зараз у модзе – характарызаваць казіно і называць яго топам, бо проста выконвае сваю звычайную функцыю – выводзіць выйгрыш?!
У галовах гульцоў, праз паняцці на форумах, стрымераў уцягнуты прыкмета топавасці – гэта здольнасць вывесці выйгрыш! Мая думка, вывад выйгрышу і грошай гульца павінен увогуле ажыццяўляцца па змаўчанні, гэта звычайная функцыя. Тыя праекты, якія хаця б раз кідалі гульца на сумленную выплату павінны быць занесены ў ЧС, прычым пры першым жа парушэнні! Прыклад: калі чалавек украў і гэта даказана, на яго заводзіцца крымінальная справа і ён, як правіла, трапляе ў турму!!! Так і з праектамі павінна быць!

Російскаму гульцу ўцягнулі незразумелыя крытэрыі, казіно выводзіць – яно лічыцца добрым! Гэта што за бред?!?!?! Гэта функцыя ва ўсіх казіно павінна быць толькі прыкметай белага праекта, які функцыянуе, не больш і не менш.
Крытэрыі таповасьці – гэта лаяльнасць, гэта бонусы з нізкімі вагерамі і без Макс кешаўтаў, гэта індывідуальныя ўмовы і прывілеі пастаянным гульцам. Гэта прысутнасць выйгрышаў, заносаў гульцоў найбольш часта! Менавіта вось гэта і ёсць крытэрыі таповасьці!!!
Нам яшчэ і ўцягваць не перастаюць далей, што больш за сто дэпоў падрад без натяку на гульню, і аддачу, – гэта нармальна. Пры пастаяннай частай гульні ў адным праекце, за год быць без вываду, бо на 20 выбітых бонусаў у не вельмі дысперсійных слотах 19 з іх гэта х5-20, і адна ў раёне х100!!!
Усё, што адбываецца, і ўсё, што нам спрабуюць уцягнуць і ўдрабіць у галаву ў гэты момант, – гэта зусім поўны бред!!!
Сітуацыя дайшла да парадоксу! Вельмі часта можна пачуць ад праекта наконт не залічанага дэпазіту, што гэта не іх праблемы, што ім шкада, але залежыць не ад іх і адказнасці яны не нясуць! Што б…ь?! Самая цікавая рэч, што ўсё большай колькасці гульцоў праз форумы, стрымераў прывілі вось гэтую праўду і вось гэтае ўяўленне.
Сумна ўсё гэта!!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
6
Рэпутацыя
192
Публікацыі
657
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.11.2020

Што да гэтага – згодзен. Тыя праекты, якія хоць бы раз кінуўi гульца на сумленную выплату, павінны быць занесены ў ЧС, прычым пры першым жа парушэнні! Прыклад: калі чалавек украў і гэта даказана, на яго заводзіцца крымінальная справа і ён, як правіла, трапляе ў турму!!! Так і з праектамі павінна быць! Нават пачытаўшы шмат скаргаў на казiно, людзі пiшуць, што іх кінуўi, потым ідзе працэс абмеркавання – гульц прадастаўляе пруфы і толькі потым бачым, што праблема вырашана. Але на самой справе праблема не вырашана, калі канкрэтнае казіно кінула, кіне і яшчэ раз. Вазьміце тых жа кацяроў, дзе скаргаў як г**на за лазняй, але гэта не спыняе многіх гульцоў – яны граюць далей, а потым пішуць “мяне кінулі”. Трэба проста ў катэгорыі казіно вешаць пазнакі SCAM

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

На жаль, такія часы, што зараз нават на крыпту могуць выводзіць па 3-5 дзён.

А як судзіць казіно? Па чым ты, па аддачы? Пашанцавала – добрае казіно. Парайграў – казіно скам? Але пры гэтым яны не выводзяць па 5 дзён, ты адменяеш і сліваеш свой выйгрыш, але табе ж там дало, значыць нармальнае казіно.

Калі цябе зачапіў мой камент у тэме вавады, то я ацэньваў не толькі па вывядзенню, а ўвогуле амаль па ўсіх параметрах (вывады, дэпы, лаяльнасць, зручнасць і г.д.). Як мне везе, я ніколі не ставлю гэта ў першую чаргу пры ацэнцы казіно. Таму што бывае выходзіць новы казік, ён быццам непоганы, але я там прайграю першыя 10 дэпаў і мне трэба пісаць, што казіно скамнае? А потым з 11-га дэпa выйграю і пераабуваюся, ну цудоўная ацэнка і пазіцыя 😀

Калі так ацэньваць, то ўсе казіно – гуано. Калі ты здаровы і разумны чалавек, то павінен разумець, што пры дэпазіце гэта страта грошай у 99% выпадкаў. Казіно – гэта шанец выйграць, а не пастаянна зарабляць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...