Думкі ўслых 5

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 1 November 2018 ад | 2 Адказу | 1,698 Праглядаў | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 315
Публікацыі
21 377
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31.07.2015

Усім прывет! Мяне клічуць Юра і я лудаман

Стаж гульні ва ўсё, што можна – вялізны. Пачалося ўсё ў 2002 годзе (адразу пасля інстытута).
Мы з сябрамі па пятніцах збіраліся на кватэры і гулялі ў кампутарныя гульні (на хаце было 8 кампутараў). Quake 2, Starcraft і Warcraft 3.
Раз-два ў год уладальнікі кватэры напіваліся і аплачвалі ўсюкую беспрэдыкету. Тыпу выкліку шлух або попояк у рэстаранах.
У адзін з такіх вечароў гэтага стала мала і было прынята рашэнне ехаць у казіно. Паехалі самыя стойкія. Я, “спонсар” і яго жонка. Тут трэба разумець, што “спонсар” той з тых людзей, што п’юць раз у паўгода – але да талова. Прычым напіты ўжо пасля першай кружкі.
Прыбылі ў казіно Галіцына. Да гэтага я з азартнымі гульнямі ніяк не кантактаваў. Ад слова ЗУСІМ.
“Спонсар” выдаў нам з жонкай па 250 баксаў і сказаў весяліцца. А сам рушыў на рулетку. Мы за ім.
Я пра рулетку нічога не ведаў. Таму спытаў у дылера што і як і вырашыў падымацца па шансах. Прымацаваў, што калі я буду закрываць 2 з 3 дюзін – прайграць не атрымаецца)))
“Спонсар” у гэты час разменяў свае грошы “колерам” і ставіў вось у такім стылі:

У нейкі момант ён заснуў за сталом, а мы працягвалі круціць.
Стаўіў па 25-100 у дюзіны, калі паднімалася да 500 – дадаваў яшчэ 500 у колер.
Пад раніцу жонка абнулілася, а перад маёй была стопка на 7500 баксаў фіялетавымі фішкамі.
Я ўжо ўяўляў сябе ў краме з купай новых пакупак, але тут прачынаецца “спонсар” і са словамі глядзіце, як я магу – х**рыць мае грошы рандомна па стале. 
Зразумела, што нічога не выпала і мы паехалі дадому…
Я быў вельмі раздосадаваны, але геніяльная формула была са мной

MariyaKonor, 1 November 2018
Гэта формула незвычайна глыбокая ў сваёй эфектыўнасці і вобласці прымянення. Але ў той жа час, жудасна простая і абсалютна лагічная. (с) Revolver

і таму я не перажываў.
Аказалася, што 2 з 3 дюзін выпадаюць не так ужо і часта ))) ,таму ўжо праз год я шчыльна сядаў на прыметрошных мініказіношках і іншай лухце. Стаўіў стаўкі ў марафоне і мазаўся з усімі на ўсё падрад на апошнія грошы. Кожная вольная сотня ставілася на шанец. Грошы па-іншаму не траціліся )) Усё магло б для мяне дрэнна скончыцца яшчэ тады, калі б у 2004 годзе я не даведаўся пра покер. Я зарэгістраваўся на PS і забыў пра казіно амаль на 15 гадоў….
Пра мае прыгоды ў покер можна пачытаць, напрыклад, вось тут:
(link)

Пра покер пісаць асаблівага сэнсу тут не бачу. Найважнейшае, што некаторы час таму я пачаў заўважаць людзей на стрэмах, якія бодзяцца ў слоты на публіку. Спачатку я толькі глядзеў, але цяпер мне самому вельмі захацелася паспрабаваць. Улічваючы, што справы ў покеры ўжо далёка не ах (з’явілася купа крэдытаў і іншых “вядомых толькі нашаму брату” праблем) – вырашыў усё змяніць кардынальным чынам. 
Вось ужо некалькі дзён стрымлю на Twitch і YouTube:
(link)
Некалькі дзён трымаўся па-маленьку, але сёння зноў словіў рэцыдыў (ў спэйс па 2К да талова)….

Крыніца: ттр форум

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 294
Публікацыі
31 943
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Сустрэчаў людзей, якія праз час скакалі адной гульні да іншай так і не зразумеўшы “сэнсу” ні адной гульні… І як звычайна спачатку паднімаліся, а потым усё злівалі, а потым яшчэ раз і ўсё зноў назад… І гэта калі не атрымлівалася ў іх своечасова ўвяцьса ад гульні, то выгляд у іх… вельмі, вельмі.., жалісны. Хоць “понтаў” заўсёды было немерана…)

PS. Мне ўспамінаюцца яўрэйскія дзеці: яны ці на скрыпцы гадоў дваццаць пі… або на “фанО” пі… стокаже… І толькі потым наступаў якасны скачок, але такіх вельмі мала, каб яны пачыналі адну справу і даводзілі яе да канца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...