DraftKings аштрафаваны рэгулятарам азартных гульняў штата Канэктыкут
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
4 September 2024
ад
thee4
|
18 Адказаў
|
350 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хаця аналітыкі Morgan Stanley паставілі аператару высокі рэйтынг і адзначылі яго як лепшы выбар для інвестыцый у ігральны бізнес Паўночнай Амерыкі, але… Але ўсё ж DraftKings аштрафаваны рэгулятарам азартных гульняў штата Канэктыкут на $19 тыс. за збой у працы аднаго з слотаў онлайн-казіно.
Акрамя таго, аператар выплаціў кампэнсацыю пацярпелым гульцам у памеры амаль $24 тыс. Да штрафу DraftKings прывяла праблемная сітуацыя са слотом Deal or No Deal Banker’s Bonanza, выпушчаным правайдэрам White Hat Gaming. На працягу тыдня 522 гульца з Канэктыкуту гулялі ў гэтую гульню, здзейсніўшы каля 20 000 спінаў, але не атрымалі ніводнай капейкі ў якасці выйгрышу, нягледзячы на тое, што RTP слота складае амаль 95%.
Тут у нас у ру казях па 10000 спінаў усяго адзін гулец робіць, нічога не атрымлівае, грошы зліваe і яго яшчэ на …, пасылаюць, не падабаецца ідзі пагуляй, а тут цэлых 522 гульца зрабілі ўсе разам 😂 20000 спінаў і ўсё, аператар прыехаў тут жа. Вядома слаўная інфармацыя, грэе сэрца і душу, нам бы так разыйсціся і казі на месца паставіць)!
…Тут калісьці былі пытанні на форуме, які там РТП у амерыканскіх слотах у “наземцы”, цяпер зразумела ёсць і па 95% ).
Хоць я не ведаю такога правайдэра, але думаю, што для іх гэта капейкі, бо не кожны гулец разумее, што яго ашукраюць )))Усім дабра і фарту!
Так там увогуле “жэсць”, кліенты, убачыўшы што слот “не гуляе”, а толькі “сосе” адразу звярнуліся ў падтрымку, але тыя паставіліся без належнай увагі… А пасля звароту да аператара, апошні выявіў збой (не генеравалася выйгрыш) і пацярпелыя атрымалі свае грошы назад.
DraftKings цягам тыдня маўчаў пра праблему і не падаў справаздачу ў мясцовага рэгулятара азартных гульняў, таму і штраф такі прыйшоў. Дарэчы распрацоўшчык гульні White Hat Gaming таксама прызнаны адказным за ўзнікненне праблемы і аштрафаваны на $3,5 тыс).
ААА так я зразумеў цяпер чаму ў мяне так казіно грае, слоты відаць проста забагаваныя 😀
Учора бачыў гэтую навіну ў іншым месцы, таксама падумаў, як у каментарах вышэй, што мы па ўсім відаць у багах гуляем)
Калі-небудзь і ў нас будуць сачыць за ігральным бізнесам. Але, не ў гэтым жыцці
часам лепш не чапаць , бывае і горш) горш заўсёды ёсць куды…
Так, сапраўды… Але мне спадабалася хуткасць і эфектыўнасць працы мясцовага рэгулятара. Проста на раз-два-тры і людзям вярнулі праЕ… бабкі, а ўсе астатнія “атрымалі па шчаках”)
Усё, трэба пісаць ва ўсе службы падтрымкі, дзе гуляем😁 нас дакладна падманваюць, а можа вернуць грошы за некалькі гадоў🤣
Ды ну, усе сядзяць, не высоўваючыся😁
Вернуць, дагоняць і яшчэ раз вернуць 😀 ну, дарэчы, сапраўды можна задуміцца, ці сапраўды RTP працуе так, як трэба. улічваючы як казіно гуляюць у апошні час
Пішам Ааармену Саркисяну в Столотто и Спортлото🙃😁💯 адсоткаў ён дапаможа.
Ну не трэба так….,што гэта значыць, усе сядзяць і не высоўваюцца!?Вы пра што?!Можаце заўсёды заглянуць у мой профіль і паглядзець мае скаргі і як я не “высоўваюсь” і многія іншыя нашы ўдзельнікі форума,хто не маўчыць і маўчаць не будзе ніколі.
Я пра самі казіно пішу, не пра гульцоў😄
Так, сапраўды, ты вядомы “нішчальнік спакою” на LCB, я бы сказаў больш – гульцовы “прадоруб”)…
Згодзен, трэба казаць, пісаць і патрабаваць праўды, але… Але на дадзеным этапе эфектыўнасць нашых выказванняў і патрабаванняў вельмі нізкая. Як сказаць, не прыйшоў час, няма выразна прапісаных у законе пра гэмблінг гэтых паняццяў і справядлівай ступені адказнасці за іх парушэнне.
Так і даўно трэба ўзаканіць онлайн-казіно, але пакуль “лідэр” краіны не дае адмашкі на гэта. А працягваць рабіць выгляд, што яны – па-за законам, такая сабе “тэма”! Бо гульцы нікуды не дзенуцца і будуць працягваць церпець ад дзікай волі “левых” онлайн-казіно.
Дарэчы, асабістая інфармацыя гульцоў цячэ, ды і столькі “ба́бла” высмоктваецца невядома куды або казне не патрэбныя грошы ў выглядзе падаткаў… вось менавіта, Хіба няма каму “абілечыць” (у добрым сэнсе гэтага слова) гэты расце азартны онлайн-бізнес…😮