DOKKORKI завяршыў кар'еру стрымера
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
16 студзеня 2023 г.
ад
PavelFredooc
|
13 Адказаў
|
3,189 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
За снежань + студзень ужо мінус 150000 рублёў, усё прайграў. Выграць не на адным руме не магу, заўтра апошні дзень у покеры і я кідаю назаўсёды гэтую дзіч. Што датычыць казіно, магчыма рэдка буду гуляць без стріму, калі з’явяцца лішнія сродкі, усё што мне заплацілі на месяц за рэкламу ўжо заліта ў покер, кожны дзень я рабіў дэпазіт 3-5к. Атрымаецца я як раб бясплатна буду стрымаць, але стримы ў мяне ўсе ў мінус ідуць ужо 3 месяцы. Ужо шукаю новыя нішы і тэмы ў інтэрнэце, што датычыць твіча – напэўна кіную стримерства, ужо казаў шмат разоў чаму, гэта не выгадна і занадта затратна для мяне, шмат булінгу і хэйту, ды і хто-то онлайн мне скручвае. Усе вялікая падзяка хто мяне глядзіць і глядзеў, падтрымліваў каментарыямі і фінансава 👍😮💨
Ды праз тыдзеньку запусціцца зноў, і з новымі сіламі будзе клянчыць грошы )))
нарэшце скончыў. папрашайка, хнытык і проста неадэкватны. ккканчоны.
“Ах, жыццё, як тэатр! У жыцці мы акцёры, Спектаклі, сцэна, мноства роляў…
Мы самі сцэнарысты, рэжысёры, Іграючыя, слуг і каралёў.
І скарб лёсу, усю жыццё ўсё шукаем, шукаем. Так не знайшоўшы, напэўна нічога.
Даігрываем ролю на попелі, Згарэлага жыцця свайго тэатра…”
КХЕ-КХЕ
Гульня на публіку, каб выклікаць як мага больш спагады.
вельмі хітры персанаж, вы пачытайце апісанне яго канала – выклікаць шкадаванне і выціснуць донаты.
раз у год перыядычна мяняецца новая гісторыя..
ужо неаднаразова завяршаў і зноў як фенікс адраджаўся, вельмі непрыемны штэмпель…
Спачы з мірам, Алёша )
Папулярны стрымер Dokkorki вярнуўся да стрымаў 😆
З моманту завяршэння кар’еры стрымера не прайшло і месяца.
Не стрыміць, але сёння сядзеў з ім за адным сталом у дэйлі турба за 2 баксы. Цішком нажываецца, сабака сутуленая.
Алеша завяршае стрыміць прыкладна 2 разы на месяц Глядзець гэтага нытыка і істэрычку асаблівы від вычварэнства
Адзін з нямногіх стрымераў, ад якога адразу адчуваеш нейкі дыскамфорт і негатыў. Якось заходзіў на пару яго стрымаў, нават толкам не стаў з ім размаўляць, проста выйшаў і адпісаўся ад канала.
Яшчэ ёсць стример джокер,яго смех раздражняе піпец))