Для тых, хто турбуецца пра крэдыты (вялікія сумы).
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 October 2018
ад
MariyaKonor
|
2 Адказу
|
1,414 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне. Даўно чытаю форум, вырашыў зарэгістравацца, каб даць параду/падзяліцца вопытам.
![]()
Я ў гэтым “Г” пад назвай лудаманія плаваю каля 25 гадоў, калі лічыць, што ўсё пачалося з гульні на ўкладышы ў савдепе, і вельмі хутка працягнулася ў азартных апаратах мясцовага вытворчасці, потым у замежных класічных аднарукатых, далей як у ўсіх – афлайн/анлайн. Карацей са стажам
Хлопцы. Я барахтаўся як мог, але ў нейкі момант поплыў – стаў браць крэдыты. Па пачатку ўсё ішло нармальна, сумы дробныя, аддаваў без праслонаў/дасрочна. Крэдытная гісторыя паляпшалася, давалі ўсё больш і больш, ды і па жыцці больш грошай стаў паднімаць. Поплыў, стаў браць, ведаючы, што калі ў*ебу, не пацяну. Як звычайна – паднімалі, потым усё туды. Карацей приплыў да 7-значнай сумы ў рублях. Як толькі зразумеў, што больш не пацягну, рэзка перастаў плаціць – гэта важны момант, бо няма сэнсу плаціць “трошкі” (банк будзе цягнуць тое, што можаце плаціць, але агульную сітуацыю гэта не зменіць, будзеце павінны па-ранейшаму). Падароўваў назад сваякам скворчанік, што быў на мяне запісаны (адзіны, можна было і не аддаваць) і заняў кругавую абарону. Апісваць, што было далей, няма сэнсу – на форумах спецых поўна. Карацей, цяпер пра сэнс. Калі банк палічыць патрэбным/магчымым і ў нейкай ступені выгадным для сябе, яны могуць прапанаваць Заёмшчыку праз 1-1,5 года выкупіць доўг за ХХ% ад сумы доўгу. Часцей за ўсё гэта 10%. Прывядзіце праверанага чалавека і ён афіцыйна выкупляе ваш доўг за гэты %. Ясна-чырвона, што гэта не афішуецца, ды і не так часта гэта бывае. Маленькія сумы выкупляюць калектары, а вялікія, відаць, цяжка ўпіхаць калекторам. Падумаўшы, я вырашыў, што за 10% ад доўгу выкупіць патэнцыйна большыя праблемы, з абмежаваннем выезду напрамую (праз Мінск пакуль яшчэ можна)/магчымым банкруцтвам і іншым – гэта шчодрая прапанова. Адчыніў “тумбачку”, пазваніў бацькам, сябрам і выкупіўся. Ёсць пытанні – задавайце, можа яшчэ што раскажу
Мараль.
Уляпіліся – не спяшайцеся лезці ў петлю. Гатуйцеся да абароны і жывіце. Сёння есце тушонку, а праз 5 гадоў лудзіце ў Вегасе, хто ведае. Трэба проста жыць, як бы дрэнна ні было!
Крыніца: ттрблог
Крэдыты – смешная тэма🙂. У нашай краіне (Расія) крэдыты, напэўна, ужо болей не крэдыты, як дзе-небудзь у штатах, а магчымасць падцяплецца грашыма, па сутнасці ў цябе ж і скрадзенымі))))
Я ўвогуле плачу і шкадую, што не перабіраў усе банкі да таго моманту, пакуль крэдытную гісторыю не забанілі)
ps Плачу ў сэнсе слёзамi, а не плачу грашыма)