Дэпазіт у непадтрымоўванай сетцы

Крыптавалюты і крыптакашалькі | 24 November 2025 ад | 8 Адказаў | 116 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
29.09.2025

Добрага часу!

Зрабіў дэп на Драгон Мани праз крыпту, але ўказаў сетку, якую сайт не падтрымлівае (слаба ў гэтым разбіраюся)

З цяжкасцю дабіўся нейкага адказу ад тп, камент ад падтрымкі:

Што датычыцца вашага папаўнення, нам быў атрыманы адказ ад плацежнай сістэмы, Вы накіравалі грашовыя сродкі ў сетцы Plasma, што не падтрымліваецца на нашым сайце, як паведамлялася пры ўнясенні папаўнення з выкарыстаннем метаду USDT ERC-20: “Калі ласка, адпраўляйце на гэты адрас толькі Tether USD (ERC20). Адпраўка любой іншай валюты можа прывесці да страты сродкаў.”

Можа хто-небудзь сутыкаўся, ці магчыма ў такой сітуацыі вярнуць сродкі?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 890
Публікацыі
8 057
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021

Увогуле ў такім выпадку насамрэч сродкі практычна губляюцца, але некаторыя казіно ўсё ж могуць залічыць. Так бы мовіць – усё залежыць ад лаяльнасці казіно.

У сетцы роялаў у такіх выпадках вярталі на баланс з вылікам працэнтаў. 2-3 гады таму такое было, цяпер можа таксама забіраюць.

Раней яшчэ памятаю, бывала па запары адпраўляў TRON, але выбіраў юсдт трц 20 і сродкі таксама губляліся. Па сутнасці ж адна сетка, але некаторыя дакопваліся да гэтага. Напрыклад у сетцы криптобосса зусім без розніцы, баланс усё роўна залічваецца.

Як бачу, і скаргу спрабаваў зрабіць, але яны ў ЧС і адмовіліся ад супрацоўніцтва з форумам. Таму надзеі толькі на казіно.

Лепш вывучы крыпту пільней, каб не было падобных выпадкаў у далейшым. Магчыма ў многіх былі падобныя выпадкі і ўсе абпальваліся пры навучанні, так што гэта нармальна)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
1 172
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
21.11.2015
Misha55, 17 December 2025
Увогуле ў такім выпадку сродкі губляюцца насамрэч, але некаторыя казіно ўсё ж могуць іх насачыць. Можна сказаць, што усё залежыць ад лаяльнасці казіно. У сетцы роялаў у такіх выпадках вярталі на баланс з вылікам працэнтаў. 2-3 гады таму такое было, цяпер можа таксама забіраюць. Раней яшчэ памя [...]

@misha55​ у джой казіно замест абранага bnb адвёў usdt bnb – таксама ж па сутнасці ў адной сетцы і праблем асаблівых не павінна быць, каб іх забраць, але не, не вярнулі грошы, ну і на іх кашальку дагэтуль відаць, што ляжаць гэтыя 50$ usdt bnb…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
248
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023
Loveohlove, 3 February, 17:01
@misha55​ у джой казіно замест выбранага bnb адаслаў usdt bnb – таксама ж па сутнасці ў адной сетцы і праблем асаблівых быць не павінна каб іх забраць, але не, не вярнулі грошы, ну і на іх кашальку дагэтуль відаць што ляжаць гэтыя 50$ usdt bnb…

@loveohlove​ гэта ўвогуле падстава, таксама яксьці на такое натыкнуўся, а аказваецца BNB і USDT BNB – гэта розныя рэчы, хоць сетка адна, але па сутнасці крыпта гэта розная, як Міша казаў, з TRC20 такі ж фокус, мне некалькі раз па тупасці я TRON скідаў на TRC-20 і наадварот, у роялях там трэба дакладна адпраўляць тое, што ўказана.

Вазьміце за правіла заўсёды правяраць сетку і што выводзіце, хоць мне таксама не зразумела – некаторыя біржы і казіно, напрыклад Polygon паказваюць як MATIC, якога чорта? хоць гэта адна сетка.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
201
Публікацыі
1 172
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
21.11.2015
dvk12, 3 February, 18:03
@loveohlove​ увогуле падстава, таксама яксьці на такое наткнуўся, а аказваецца BNB і USDT BNB – гэта розныя рэчы, хоць сетка адна, але па сутнасці крыпта тая розная, як Міша казаў з TRC20 такі ж фокус, мне некалькі разоў па тупасці я TRON скідаў на TRC-20 і наадварот – у роялах трэба канкрэтна [...]

@dvk12​ так Polygon – гэта і ёсць MATIC)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
273
Публікацыі
1 137
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26.03.2024
dvk12, 3 February, 18:03
@loveohlove​ гэта ўвогуле падстава, я таксама яксьці на такое натыкнуўся, а аказваецца BNB і USDT BNB – гэта розныя рэчы, хоць сетка адна, але па сутнасці крыпта тая – розная, як Міша казаў, з TRC20 такі ж фокус, некалькі разоў па тупасці я TRON адсылаў на TRC-20 і наадварот, у роялах трэба ка [...]

@dvk12​ калі выводзіце на холадны кашалёк тыпу safePal, то там адрас bnb і usdt у сетцы bnb (bep-20) будзе аднолькавы, і ў выпадку такой памылкі ўсё прыйдзе. Калі вы выводзіце на біржу, ці прыбіржавы кашалёк, то не прыйдзе, тут дакладна трэба глядзець і звяраць не толькі манету, але і сетку!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
248
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.09.2023
Loveohlove, 3 February, 18:24
@dvk12​ так polygon это и есть matic)

@loveohlove​ так вось навошта гэта робяць? тупа толькі ўводзяць у зман.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...