Дэпазіт не паступіў.
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
31 July 2022
ад
Appolo
|
35 Адказаў
|
1,775 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дэпазіціў у Буі, праз P2P.
Вокна з нумарам карты з’явілася, грошы я перавёў, доўга круцілася гэтае вакно паступлення сродкаў і потым зависла проста, але мне баланс у казіно не папоўнілі. Саппорт паабяцаў разабрацца.
Я як бы быў спакойны – я ж грошы перавёў…
Праз 5 дзён сказалі – ім не прыходзіла нічога.
????
Яны гэтыя дэпазіты робяць праз крыпту праз сваіх людзей або праз біржы?
То бок якомусьці чалавеку паступілі мае 500 руб., але я нічога не атрымаў.
А калі б дэпазіціў 5000 або 10000?
Што ў такіх выпадках далей? Был бы перавод па нумары тэлефона – я б пазваніў. А так ёсць толькі перавод у гісторыі па нумары карты.
Варыянт 1: чалавек атрымаў мае сродкі і далей у казіно нічога не перавёў.
Варыянт 2: чалавек атрымаў мае сродкі і перавёў ім сродкі, але яны ў іх можа прайшлі як невядомая транзакцыя або х.з….
У мяне таксама было падобнае ў MrBit казіно,напісаў у падтрымку,папрасілі чэк (квiтанцыю аб аплаце)- адправіў скрын з мабільнага прыкладання Тінькофф, праз 2 дні грошы прыйшлі. Пішы ім ліст,прымацуй квітанцыю і спытай дзе грошы
скрыны адпраўляў, праз 5 дзён вось адказалі, трэба яшчэ раз атрымліваецца…
Пытанне-эта іх чалавек\дроп атрымлівае пераводы ці гэта P2P абменнік інтэрнэтовы?
Думаю,што нібы абменніка,бо атрымальнікі заўсёды розныя.
я яксьці ў ПФ дэпазітаў 10 за дзень рабіў-двум-трох чалавекам,яны змяняліся
каротка сапорт сказаў, што па рэквізітах нічога не паступіла ,вы памыліліся нумарам карты…. бл**…
Я мог памыліцца ў адной лічбе…Але каб увогуле іншы нумар уваць—такога быць не магло….
П..ц,трэба скрыншотваць нумар карты пры перакладах заўсёды.Аднойчы я так рабіў,але потым забіў…
А ці ж на квітанцыі няма ініцыялаў? У Тінькофф у чэку ёсць інфа пра атрымальніка і нумар карты
у мяне ёсць ініцыялы гэтай асобы: першыя 4 і апошнія 4 нумар карты, куды я перавёў—яны сказалі –у нас няма такога чалавека, вы перавялі не нашаму…
я мог памыліцца ў адной лічбе, у прынцыпе, трэба заўсёды скрыншоты рабіць дэпазітаў, калі дойдзе -выдаліць, калі не дойдзе будзе доказам…
Ясна… Ты ўручную што-ці нумар уводзіў?) Скапіяваў,уставіў і няма праблем
Увогуле я дабіваўся ад іх–ці гэта іх чалавек з гэтымі рэквізітамі ці не. Яны адказваюць увесь час ухіляюцца.
Сказалі “у казіно сродкі не паступалі,можа вы памыліліся пры пераводзе”…
А там піастрыкс ёсць? Ці крыпта?
ёсць
А навошта ж тады карта?
Што за пытанне?
Гуляючы з крыптавалюты, не ўсе слоты даступныя з бонусам. Калі браць яго на дэпазіт. Значна меншая колькасць чым пры гульні на звычайную валюту з бонусам. Ды і крыпта нестабільная. Акрамя стэйблкоінаў.
Піастрыкс недаступны для папаўнення ў многіх краінах.
А карта заўсёды пры сабе. Розніцы з курсам ніякай. Вывеў на карту – пайшоў, патраціў грошы.
Пытанне такое… Навошта гуляць у гэтым казіно???
3 гады таму Арго і іх сетка былі выдатнымі казіно. Час ідзе. Казіно сапсаваліся. Тут не здагадаеш.
Буи калісьці было нядрэнным казіно. Цяпер ужо не зразумела.
ахаха Арго “выдатнае казіно” ? штодзённа па 15 к плаціла якое?… Я больш не буду з Вамі спрачацца… У нас з Вамі рознае бачанне ВЫДАТНЫХ казіно…
Спытайцеся ў Славы. У яго былі непаганыя заносы 3 гады таму. Сумы непаганыя плацілі вельмі хутка.
Дык мяне ж не Слава клічуць…. І я звычайны гулец, якіх шмат… І я не з LCB….
Вы чулі што-небудзь пра VIP-менеджараў. Пра індывідуальныя ліміты на вывад?
У гэтым арго і быў добры – што ішоў насустрач гульцу. Але гэта было даўно.
Мова да Кіева давядзе.
Чулі. чулі… але гэта не пра іх… на сустрэчу ніхто не пайшоў… 150 к выплочвалі 10 дзён… МРАЗІ!
Ваш, магчыма…. Відаць Вы мовай валодаеце дасканала.
Мне 90 за два выплацілі. Прычым 1 дзень верифікацыя была.
У мяне верифікацыя была за доўга да вываду (гэтага самага) НО. Адмовіліся выплочваць на ківі, з якога быў деп і выводзілі толькі на карту… Ублюдкі адным словам.
Паўторуся… Мяне не Марыя і не Слава клічуць і я не мадэратар форума… Ну Вы зразумелі я спадзяюся… Ці яшчэ не???