Дэпазіт 2005 рублёў адмяніў аператар, а грошы з карты спісаліся
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
25 September 2024
ад
laggerochek22
|
36 Адказаў
|
887 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ітак вырашыў пагуляць на 1x slots думаў усё будзе добра бо нядаўна ўжо рабіў дэпазіт і ўсё прайшло хутка і плаўна закінуў 2005 рублёў у выніку зрабіў усё па інструкцыі грошы спісалі але на сайце не з’явіліся напісаўменеджарам 1xslots- ігнар напісаў у падтрымку плацежнай сістэмы бот увогуле не працуе напісаў у чаце тг канала атрымаў бан спадзяюся прадстаўнікі адкажуць і вырашаць гэтую праблему загадзя дзякуй
Добры дзень! Падавайце скаргу на казіно Размясціць скаргу
1x slots зноў пачалі “выконваць!” І гэта пры тым, што яны ў нас у топ-лісце🤔🫣🐖
Водгукі дрэнныя, верифікацыя з галаўным болем для гульцоў, глюкі софту, шмат чаго ў скаргах на іх, цяпер вось дэпазіты прымаюць у гульца, а пры вываде і глюку не вырашаюць пытанне, як чалавек піша – бан выпісалі і кінуўi на гульца і яго грошы, Якаясь жэсьць! Што гэта такое ўвогуле адбываецца ў гульнях, калі яны ў топ-лісце?!
У мяне ўсё рукі не даходзілі да гэтага праекта, зарэгістраваўся можа гадоў 5 таму, так ніводнага депа і не зрабіў у яго.
Збіраўся ў бліжэйшы час зазірнуць, калі, вядома, атрымаецца аккаунт аднавіць, але вось такое чытаеш – рэальна задумваешся, ці варта.
Прыкладна мінус 470-520 тыс у мяне, Скамина,я заблакіраваў ак на год у гэтай смецніцы ў мінулым годзе,почытай мае тэмы.дочка 1икс бета
26 09 24 чалавек аформіў скаргу ў нас на форуме, яе адпраўілі,..
🔗
Цяпер чакаемС. Аж інтЭрЭсна, што адказвае прадстаўнік казіно… І куды дзеліся грошы гульца і калі яны з’явяцца ў яго на гульнявым рахунку 😎
Не так даўно назіраў за адной скаргай, там казіно было на базе вулкана, роял раша выглядае. Так там чалавек дэп кінуў, ён не зачыўся і яму ў падтрымцы сказалі, што дэп шукаць не будуць і памер дэпу налічылі бонусам з вагерам у х50, здаецца))) Вядома, невядома навошта ў такое ўвогуле дэп рабіць было, але той праект адразу адляцеў у ліст назірання.
ахаха, х50 у тэх. падтрымцы клоун сядзіць
Хацелася б каб вярнулі на карту лепш на 1 win закіну
На картку вам ужо навряд ці вернуць іх, бо гэтыя карты пад дропамі і з іх грошы, як я ведаю, не вяртаюць, толькі на рахунак праекта, у вашым выпадку гэта 1хслотс
Не ведаю, ці дазволены тут мат але я любіў гэты 1х слотс і ўжо 15 разоў пашкадаваў пра гэта таму або няхай кампенсуюць або на карту выводзяць
Тут варта адзначыць, што такое шмат дзе здараецца, дастаткова паглядзець асобныя тэмы форума і вы ўпэўніцеся, што такое адбываецца не толькі ў праекце, які вы называеце.
І яшчэ вы павінны разумець, што гэта навряд ці вырашыцца хутка т.к зараз вашу скаргу накіравалі менеджару праекта, ён адправіць вашы чэкі ў плацежную сістэму, пакуль адправіць, тыя будуць правяраць увогуле гэта ўсё яшчэ можа затрымацца, але тут ужо як пашанцуе на самой справе.
Правільна, тут деп прапaў, на 1 win знікне вывад.
Класны ў цябе пул казіно.
Вы вось гэтую скаргу паглядзіце, вядома ўсім вядомы вельмі сумніўны БК, але чалавек банальна нават свае забраць не можа, ды і вэрыф атрымалі ўвогуле за мінус, што трохі дзіўна. 🔗
Хутчэй за ўсё ён проста не сутыкаўся з праблемамі на 1вин, але як кажуць, калі часта папаўняеш то рана ці позна на любым праекце такое можа здарыцца, праблемы ж не канкрэтна на 1 праекце, а ў ўсіх.
Пра праблемы з картамі – гэта ўсё зразумела.
1х слот яшчэ як-небудзь будзе вырашаць дзякуючы форуму. На 1вин, калі дэп знікне, вялікія сумневы, што будуць вырашаць гэтае пытанне.
1вин скаргі прымае і разглядае, усё ж такі справа датычыцца не вялікага выводу сродкаў, а папаўнення, таму думаю, разабраліся б, а так у любым выпадку не вельмі разумею, чаму людзі гуляюць на ўмоўных трыксах, 1вин і іншых сумніўных праектах
Ты забыў дадаць у гэты спіс драгон мани, я думаю такое выклікае цікавасць у людзей, якія не хочуць праходзіць верыфікацыю па пэўных прычынах, сам дадумай, па якіх.
Ведаеце, я проста не стаў пісаць, каб некаторых не абражаць) бо там вельмі шмат людзей, якія сур’ёзна думаюць (я ўжо напішу больш поўны спіс) што up-x, casher, dragonmoney, trix – нейкія сур’ёзныя праекты) а гэта, прабачце, праекты, што робяцца проста пад рефку стрымерам, не больш і ні на сантыметр да іх не набліжуся.
Увогуле дзіўна, што на іх скаргі прымаюць. Калі казіно ў ЧС, не павінны іх прымаць.
Часта бачыў, як людзі пісалі, што тых трэба ў ЧС, іншых у ЧС. Ленин на гэта адказваў, што калі адправіць у ЧС, то скаргі прымацца не будуць.
Я больш здзівіўся, калі ўбачыў, што на 1х тут прымаюць скаргі, т.к. форум па беттынгу адзін, назву пісаць не буду – на 1х скаргі не прымае, а тут прымаюць.
Хлопцы вы перамаглі
Ну вось) бачыце як усё хутка вырашылася) ўдалай вам сесіі!
Што да 1х – у цэлым добрае казіно, я не разумею, чаму ў гэтай сітуацыі вы ругаецеся адразу, калі праблемы з вывадамі або дэпамі? вы не бачыце, што ўвогуле творЫцца? скажыце мне казік, дзе на карты зараз выводзяць ізі і гэта не супадзенне, а проста кожны ваш вывад выходзіць, або скажыце мне казік, дзе ДЭП даходзіць з карт без праблем? вавада, 1хслотс,водка,крыптабос,гибзо – у гэтых казіно дакладна праблемы з картамі, а пиастрикс напэўна ўсё робіць норм, так?) пачытайце тэму … Ребят я не абараняю казіно, але тут вы рэальна кіпішуеце дарма і неабгрунтавана, цярпіце – я думаю, такое мы ўбачым яшчэ доўга і праблемы з картамі Ў УСІХ КАЗІНО, якое б яно топавае, старое і г.д. не было.
Але хачу адзначыць, што ў тг 1хслотс і сапраўды бесы сядзяць на мадэратарах, варта 2-3 паведамленні напісаць, што ў іх праблемы там або тут і адразу можна ў бан паляцець у тг.