Дапамажыце, хлопцы
Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно
|
13 September 2019
ад
˜”*°•.˜”*°• Robingood •°*”˜.•°*”˜
|
62 Адказу
|
2,842 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вітаю ўсіх, хлопцы!
Тут такая гісторыя: зарэгістраваўся я ў казіно Gratowin.com, атрымаў 7 еўра без дэпазіту, гуляў і набіў 500 еўра, зайшоў у чат спытаць што і як з вывадам, так і не атрымаў там адказу – усе на французскай. Праз 5 хвілін тэлефануе мне з Лондана Крад, так яго клічуць, ён ведае рускую мову, растлумачыў што і як трэба, кажа трэба зрабіць 10 еўра мін дэпазіт і адбіць бонус з гэтых 7 еўра – гэта 280 трэба адкруціць. Ён кажа гэта лёгка зрабіць, паколькі я набіў 500 еўра, можна з гэтых грошай адбіць, толькі на 7 еўра вейджар ёсць, а на 10 еўра дэпазіту вейджара няма, і максімальная выплата 200 еўра, кажа. Я абрадаваўся, хацеў зрабіць дэпазіт з букераў, але там выдае такую памылку – як на карцінцы – і выкідвае з казіно (пішу ў чат і там якімсьці чынам пераклалі мой рускі праз гугл і зразумелі што ў мяне праблемы з дэпам). Зноў тэлефануе гэты чувак, я тлумачу яму што так, я рыжу і адпраўляю скрын, ён сказаў ок, разбярэмся. Праз дзень прыходзіць ліст на пошту, маўляў з нашага боку праблем няма, гэта праблема са боку Skrill! Я напісаў у Skrill што такія праблемы, чакаю цяпер адказу ад Skrill (у Skrill можа быць такія праблемы? хоць дэпіў нядаўна з букераў на Joy) думаў што я з тэлефона спрабую дэпнуць, можа трэба з кампутара, паспрабаваў – а там піша так.
Я б астуў на ўсё гэта, але калі тэлефанаваў мне гэты Крад, ён сказаў максімальная выплата з гэтых 7 еўра 200 еўра, але сказаў пасля можна дэпнуць і вывесці ўсё што засталося! А там ужо я набіў 5000 еўра. Вось цяпер хачу так упарта вывесці хаця б 1000 еўра)) у каго былі такія праблемы з дэпазітам? Падкажыце калі было што трэба і як, да картка Visa заблакаваная ў мяне і Neteller няма ў Кз, таму толькі са Skrill магу дэпіць
Аксакалы форума Its a gro,Ident, Lenin Tanunaher дайце адказ😁
Букеры напісалі што ў мяне ўсё ок,і аккаунт актываваны ніякіх забаронаў няма,тобіш праблем з іх боку адсутнічаюць(ачысціце кукі змяніце браўзэр і г.д(я ўжо спрабаваў няма выніку(хто ведае падкажыце
Папрасі, хай сябар там зарэгіструецца і паспрабуе дэпнуць, а далей ужо па выніку глядзець.
калі з впн то паспрабуй змяніць краіну калі без то зарэгай Neteller хаця там можа быць тая ж памылка
з Neteller зарэгістраваўся праз Расію, бо Кз там няма, я вось думаю пасля депа ў Neteller і вывядзення ці не заблакуюць яны ўвогуле мой рахунак? Бо зарэгістраваўся праз іншую краіну
Ну гэта ўжо парушэнне правілаў, думаю не прайдзе такое, напісаў ім, маўляў, можна з карты брата дэпнуць і ўсякае такое, хоць упэўнены, што скажуць на жаль так нельга
Ты, напэўна, не так зразумеў. Табе трэба знайсці на форумах чалавека, у якога там ёсць акаунт, і папрасіць яго, каб ён паспрабаваў зрабіць дэпазіт са Skrill. Памылка ж з’яўляецца на першым этапе, калі яшчэ не ўводзіш пароль Skrill? Калі так, то іншаму гульцу сам дэпазіт рабіць не прыйдзецца, а проста праверыць, ці будзе і ў яго такі глюк. Альбо з іншага кампутара і іншага айпі зарэгістраваць новы акаунт і там праверыць.
Skrill вельмі не любіць рабіць дэпазіты праз розныя VPN, праверана шмат разоў…хутчэй за ўсё праблема менавіта ў гэтым..
цалкам могуць, і мала таго – як толькі на яго дэпніш з карты, напрыклад, то адразу заблакуюць на пацверджанне
Skrill гэта нейкі жахавы ПС, там абаронка празмерная. Таму я не паважаю гэтую сістэму – з-за іх у мяне 200 еўра прапала. Гісторыя складная, таму не буду распавядаць. vasabi у самую кропку напісаў, што з VPN у гэтай ПС сэнсівітэт, на хуа хуа такая бяспека, хз. NETELLER не самая лепшая херня. Карту Visa разблакіруй або атрымай новую, справа ж? Поспехаў табе з выводам.
Не выдумляй. Калі ўсё па правілах зрабіць, то гэта адна з лепшых ПС у некаторых выпадках. Асабліва калі гаворка пра загранічныя канторы.
А па справе, так. Правільна параіў @retyi Гэта самы просты спосаб праверыць.
Спартакич тут відавочна і часам піша толькі для таго, каб чвэртачок Іван потым вывёў. Навошта на яго ўвагу звяртаць?)
Сярога. Чаму ты вечна ў чужы кішэню заглядаеш ? Не з твайго ж кішэні лістаюць.
Наврад ці там Расія забаронена, па ідэі большасць гульцоў з Расіі, пакуль я знайду таго, у каго ёсць рахунак у гэтым казіно, яшчэ і не з Расіі)) пройдуць гады 2)
я не раблю дэпы і нават не ўхожу ў сістэму праз VPN, у тым і справа
VПН тут зусім не пры чым. Я даволі часта заходзіў і рабіў транзакцыі якраз праз ВПН. Были моменты когда не заходзіла па прамому. Я пра Скрилл.
Тут і так большасць хлопцаў якраз з Расіі. Проста завесці акк і паспрабаваць. Як і раіць @retyi
Звяртаю ўвагу, бо чалавек піша толькі каб паст напісаць, а не таму, што мае сваё меркаванне па тэме. Дыскусія з ім выглядае тупавата. Ён на а**ебісь напісаў, а ты попу рвеш.🙂
seregelio, дарэчы правільна табе адказаў tanunaxer – неча мяне абмяркоўваць, пішы канкрэтна па тэме або знікні з тэмы. А калі табе цікава ці вывожу я з форума пойнты, то варта табя зайсці ў статыстыку і ўбачыш, што трачу я іх у краме форума, не памятаю калі апошні раз выводзіў на пс – вельмі даўно – некалькі гадоў таму. А наконт таго, што пішу мала, таму што па настроі і па тэме, у свае 50 гадоў троліць каго-небудзь лічу ганьбай. У свой час мне падобныя табе тролi і хамы печань мне зжэрлі, спытай у Приніна, калі не верыш. Разважлівасці табе, хоць не думаю, што калі-небудзь яна ў цябе з’явіцца – слабаўрозумства гады не лечаць. У мяне адна мара – пад старосць гадоў сустрэць у рэале тых інтэрнэтных троляў, якія мяне і нармальных суразмоўцаў форумаў дабівалі і дабіваюць, і адарвацца на душу – гэта будзе проста свята для мяне. Але вы цуки тролі ў рэальнасці ходзіце цішэй вады, ніжэй травы – ЧМО-шнікі.
Ты заўсёды дадавай, што гэта ты так бачыш. Людзі розныя, Сяргей. Што да папы – то твае, відаць, сэксуальныя фантазіі )))
Не звяртай увагі на яго, ён таго не варты, грош яму цана. Я з такімі на адным полі какaць не сяду. Ты наконт Skrill выпраў, што адна з лепшых ПС у некаторых выпадках, але не ў маім выпадку, магчыма таму што злы на гэтую ПС 🙂 . Замежныя казіношкі пошты ўсе працуюць са Skrill. Дарэчы, таму мне давялося верыфікаваць гэтую ПС. Ты пішаш, што В… тут не пры чым, але ў мяне праблемы з уваходам у Skrill, калі не з РФ захожу. Відаць ТС у казіно заходзіць з В… і пры здзяйсненні дэпазіту Skrill не прапускае краіну, думаю ў гэтым праблема?.
Тут у кожнага свая пазіцыя. Сярожа па-свойму жыве вось і ўсё. Я па многіх момантах з ім згаджаюся. Але далёка не па ўсіх. Ацэньваць – грош ці не грош, гэта лічу няправільна. Правы ён ці не – не ведаю. Але ў мяне такая пазіцыя.
Лепш бы гулец з Казахстана.
Табе б з кампутара знаёмага-не лудамана зарэгіць новы акаўнт на чужыя дадзеныя і праверыць з яго дэпазіт. Калі пракаціць, дык значыць праблема ў тваім акаўнце, калі не пракаціць, то альбо казіно, альбо Скрилл не любіць Казахстан.
Паспрабуй яшчэ аформіць дэпазіт праз Нетеллер, будзе там такая ж памылка?
ну не менавіта Skrill з-за V… не дае зрабіць дэп, можа і само казіно не дае, у мяне купа разоў было, пакуль не вырубіш V.. не дае зрабіць дэпазіт, піша розную лухту як на скрыне вышэй у ТСа. Але тое, дзе ў V… сабака закопана – гэта сто адсоткаў і хутчэй за ўсё з боку казіно, а пісаць ім, што ў іх усё ў парадку, яны і будуць, нахрэн ім 5 косароў плаціць.😁