Дапамажыце, хлопцы

Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Вітаю ўсіх, хлопцы!

Тут такая гісторыя: зарэгістраваўся я ў казіно Gratowin.com, атрымаў 7 еўра без дэпазіту, гуляў і набіў 500 еўра, зайшоў у чат спытаць што і як з вывадам, так і не атрымаў там адказу – усе на французскай. Праз 5 хвілін тэлефануе мне з Лондана Крад, так яго клічуць, ён ведае рускую мову, растлумачыў што і як трэба, кажа трэба зрабіць 10 еўра мін дэпазіт і адбіць бонус з гэтых 7 еўра – гэта 280 трэба адкруціць. Ён кажа гэта лёгка зрабіць, паколькі я набіў 500 еўра, можна з гэтых грошай адбіць, толькі на 7 еўра вейджар ёсць, а на 10 еўра дэпазіту вейджара няма, і максімальная выплата 200 еўра, кажа. Я абрадаваўся, хацеў зрабіць дэпазіт з букераў, але там выдае такую памылку – як на карцінцы – і выкідвае з казіно (пішу ў чат і там якімсьці чынам пераклалі мой рускі праз гугл і зразумелі што ў мяне праблемы з дэпам). Зноў тэлефануе гэты чувак, я тлумачу яму што так, я рыжу і адпраўляю скрын, ён сказаў ок, разбярэмся. Праз дзень прыходзіць ліст на пошту, маўляў з нашага боку праблем няма, гэта праблема са боку Skrill! Я напісаў у Skrill што такія праблемы, чакаю цяпер адказу ад Skrill (у Skrill можа быць такія праблемы? хоць дэпіў нядаўна з букераў на Joy) думаў што я з тэлефона спрабую дэпнуць, можа трэба з кампутара, паспрабаваў – а там піша так.

Я б астуў на ўсё гэта, але калі тэлефанаваў мне гэты Крад, ён сказаў максімальная выплата з гэтых 7 еўра 200 еўра, але сказаў пасля можна дэпнуць і вывесці ўсё што засталося! А там ужо я набіў 5000 еўра. Вось цяпер хачу так упарта вывесці хаця б 1000 еўра)) у каго былі такія праблемы з дэпазітам? Падкажыце калі было што трэба і як, да картка Visa заблакаваная ў мяне і Neteller няма ў Кз, таму толькі са Skrill магу дэпіць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Аксакалы форума  Its a gro,Ident, Lenin Tanunaher дайце адказ😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Букеры напісалі што ў мяне ўсё ок,і аккаунт актываваны ніякіх забаронаў няма,тобіш праблем з іх боку адсутнічаюць(ачысціце кукі змяніце браўзэр і г.д(я ўжо спрабаваў няма выніку(хто ведае падкажыце

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016

Папрасі, хай сябар там зарэгіструецца і паспрабуе дэпнуць, а далей ужо па выніку глядзець.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 404
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015
˜”*°•.˜”*°• Robingood •°*”˜.•°*”˜, 13 September 2019
Букерсы написали что у мяне все ок,и аккаунт активирован никаких запретов нет,то-бок проблем з іх боку адсутнічаюць(ачысціце кукі змяніце браўзер і т.п(я ўжо спрабаваў няма выніку(хто ведае падкажыце

калі з впн то паспрабуй змяніць краіну калі без то зарэгай Neteller хаця там можа быць тая ж памылка

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
VyacheslavLenin, 13 September 2019
калі з VPN – паспрабуй змяніць краіну, калі без – рэгай Neteller, хоць там можа быць такая ж памылка

з Neteller зарэгістраваўся праз Расію, бо Кз там няма, я вось думаю пасля депа ў Neteller і вывядзення ці не заблакуюць яны ўвогуле мой рахунак? Бо зарэгістраваўся праз іншую краіну

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
Retyi, 13 September 2019
Папрасі, хай сябар там зарэгіструецца і паспрабуе дэпнуць, а далей ужо па выніку глядзець.

Ну гэта ўжо парушэнне правілаў, думаю не прайдзе такое, напісаў ім, маўляў, можна з карты брата дэпнуць і ўсякае такое, хоць упэўнены, што скажуць на жаль так нельга

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Ну гэта ўжо парушэнні правілаў,

Ты, напэўна, не так зразумеў. Табе трэба знайсці на форумах чалавека, у якога там ёсць акаунт, і папрасіць яго, каб ён паспрабаваў зрабіць дэпазіт са Skrill. Памылка ж з’яўляецца на першым этапе, калі яшчэ не ўводзіш пароль Skrill? Калі так, то іншаму гульцу сам дэпазіт рабіць не прыйдзецца, а проста праверыць, ці будзе і ў яго такі глюк. Альбо з іншага кампутара і іншага айпі зарэгістраваць новы акаунт і там праверыць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018

Skrill вельмі не любіць рабіць дэпазіты праз розныя VPN, праверана шмат разоў…хутчэй за ўсё праблема менавіта ў гэтым..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 824
Публікацыі
58 404
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14.11.2015
з нетелером рэгнуўся праз Расію, бо Кз там няма, я вось думаю пасля дэпа ў нетелер і вываду яны мне ўвогуле не заблакуюць рахунак? Так як зарэгістраваўся праз іншую краіну

цалкам могуць, і мала таго – як толькі на яго дэпніш з карты, напрыклад, то адразу заблакуюць на пацверджанне

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015

Skrill гэта нейкі жахавы ПС, там абаронка празмерная. Таму я не паважаю гэтую сістэму – з-за іх у мяне 200 еўра прапала. Гісторыя складная, таму не буду распавядаць. vasabi у самую кропку напісаў, што з VPN у гэтай ПС сэнсівітэт, на хуа хуа такая бяспека, хз. NETELLER не самая лепшая херня. Карту Visa разблакіруй або атрымай новую, справа ж? Поспехаў табе з выводам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 446
Публікацыі
24 436
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
spartack, 14 September 2019
Skrill – гэта жах якая ПС, там зашчапка пісец празмерная. Таму я не паважаю гэтую сістэму: з-за іх у мяне 200 еўра прапала. Гісторыя заморочаная, таму не буду расказываць. vasabi ўпэўнена напісаў, што з VPN у гэтай ПС адчувальнасць, на хуа хуа такая бяспека, хз. NETELLER – не лепшая херня. Кар [...]

Не выдумляй. Калі ўсё па правілах зрабіць, то гэта адна з лепшых ПС у некаторых выпадках. Асабліва калі гаворка пра загранічныя канторы.

А па справе, так. Правільна параіў @retyi Гэта самы просты спосаб праверыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
AydarKaribullin, 14 September 2019
Не выдумляй. Калі ўсё па правілах зрабіць,то гэта адна з лепшых ПС у некаторых выпадках. У прыватнасці калі справа тычыцца замежных кантор.

Спартакич тут відавочна і часам піша толькі для таго, каб чвэртачок Іван потым вывёў. Навошта на яго ўвагу звяртаць?) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 446
Публікацыі
24 436
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
seregelio, 14 September 2019
Спартакич тут відавочна і часам піша толькі для таго, каб чацвертак Іван потым вывёў. Навошта на яго ўвагу звяртаць?) 

Сярога. Чаму ты вечна ў чужы кішэню заглядаеш ? Не з твайго ж кішэні лістаюць.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
Retyi, 14 September 2019
Ты, хутчэй за ўсё, не так зразумеў. Табе трэба знайсці на форумах чалавека, у якога там ёсць рахунак і папрасіць яго, каб ён паспрабаваў зрабіць дэпазіт са Skrill. Памылка ж з’яўляецца на першым этапе, калі яшчэ не ўводзіш пароль Skrill? Калі так, то іншаму гульцу сам дэпазіт рабіць не прыйдзе [...]

Наврад ці там Расія забаронена, па ідэі большасць гульцоў з Расіі, пакуль я знайду таго, у каго ёсць рахунак у гэтым казіно, яшчэ і не з Расіі)) пройдуць гады 2)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 748
Публікацыі
12 074
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
vasabi, 14 September 2019
Skrill вельмі не любіць рабіць дэпазіты праз розныя VPN, праверана шмат разоў…хутчэй за ўсё праблема менавіта ў гэтым..

я не раблю дэпы і нават не ўхожу ў сістэму праз VPN, у тым і справа

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 446
Публікацыі
24 436
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
˜”*°•.˜”*°• Robingood •°*”˜.•°*”˜, 14 September 2019
я не раблю дэпы і нават уваход праз ВПН,вось у тым-то і справа

VПН тут зусім не пры чым. Я даволі часта заходзіў і рабіў транзакцыі якраз праз ВПН. Были моменты когда не заходзіла па прамому. Я пра Скрилл.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 446
Публікацыі
24 436
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Наўрад ці там Расія забаронена, па ідэі большасць гульцоў з Расіі, пакуль я знайду таго, у каго ёсць аккаунт у гэтым казіно, ды яшчэ і не з Расіі)) пройдзе гадоў 2)

Тут і так большасць хлопцаў якраз з Расіі. Проста завесці акк і паспрабаваць. Як і раіць @retyi

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Сярожа. Чаму ты ўвесь час у чужы кішэню заглядаеш ? Не з тваёй жа кішэні лістаюць.

Звяртаю ўвагу, бо чалавек піша толькі каб паст напісаць, а не таму, што мае сваё меркаванне па тэме. Дыскусія з ім выглядае тупавата. Ён на а**ебісь напісаў, а ты попу рвеш.🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
Звяртаю ўвагу таму што чалавек піша толькі каб паст выкласці, а не таму што мае сваю думку па тэме. Дыскусія з ім выглядае дурнавата. Ён на ад’ебісь напісаў, а ты попу рвёш.🙂

seregelio, дарэчы правільна табе адказаў tanunaxer – неча мяне абмяркоўваць, пішы канкрэтна па тэме або знікні з тэмы.  А калі табе цікава ці вывожу я з форума  пойнты, то варта  табя зайсці ў статыстыку і ўбачыш, што трачу я іх у краме форума, не памятаю калі апошні раз выводзіў на пс – вельмі даўно – некалькі гадоў таму.  А наконт таго, што пішу мала, таму што па настроі і па тэме, у свае 50 гадоў троліць каго-небудзь лічу ганьбай.  У свой час мне падобныя табе тролi і хамы печань мне зжэрлі, спытай у Приніна, калі не верыш.  Разважлівасці табе, хоць не думаю, што калі-небудзь яна ў цябе з’явіцца – слабаўрозумства гады не лечаць.  У мяне адна мара – пад старосць гадоў сустрэць у рэале тых інтэрнэтных троляў, якія мяне і нармальных суразмоўцаў форумаў дабівалі і дабіваюць, і адарвацца на душу – гэта будзе проста свята для мяне.  Але вы цуки тролі ў рэальнасці ходзіце цішэй вады, ніжэй травы – ЧМО-шнікі. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 446
Публікацыі
24 436
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Звяртаю ўвагу, таму што чалавек піша толькі каб паст напісаць, а не таму што мае сваю думку па тэме. Дыскусія з ім выглядае дурнавата. Ён на а*ёпiсь напісаў, а ты папу рвеш.🙂

Ты заўсёды дадавай, што гэта ты так бачыш. Людзі розныя, Сяргей. Што да папы – то твае, відаць, сэксуальныя фантазіі )))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
Ты заўсёды дадавай, што гэта ты так бачыў. Людзі розныя, Сяргей. Што датычыць попы, то твае, відаць, сэксуальныя фантазіі )))

Не звяртай увагі на яго, ён таго не варты, грош яму цана.  Я з такімі на адным полі какaць не сяду.  Ты наконт Skrill выпраў,  што адна з лепшых ПС у некаторых выпадках, але не ў маім выпадку, магчыма таму што злы на гэтую ПС 🙂 .  Замежныя казіношкі пошты ўсе працуюць са Skrill.  Дарэчы, таму мне давялося верыфікаваць гэтую ПС.  Ты пішаш, што В…  тут не пры чым, але ў мяне праблемы з уваходам у Skrill, калі не з РФ захожу.  Відаць ТС  у казіно заходзіць з В… і пры здзяйсненні дэпазіту Skrill не прапускае краіну, думаю ў гэтым праблема?. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 446
Публікацыі
24 436
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
spartack, 14 September 2019
Не звяртай увагі на яго, ён таго не варты, грош яму цана.

Тут у кожнага свая пазіцыя. Сярожа па-свойму жыве вось і ўсё. Я па многіх момантах з ім згаджаюся. Але далёка не па ўсіх. Ацэньваць – грош ці не грош, гэта лічу няправільна. Правы ён ці не – не ведаю. Але ў мяне такая пазіцыя.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Неверагодна, што там Расія забаронена, па ідэі большая частка гульцоў з Расіі, пакуль я знойду таго, у каго ёсць рахунак у гэтым казіно, ды яшчэ і не з Расіі)) пройдзе гадоў 2)

Лепш бы гулец з Казахстана. 

Табе б з кампутара знаёмага-не лудамана зарэгіць новы акаўнт на чужыя дадзеныя і праверыць з яго дэпазіт. Калі пракаціць, дык значыць праблема ў тваім акаўнце, калі не пракаціць, то альбо казіно, альбо Скрилл не любіць Казахстан.

Паспрабуй яшчэ аформіць дэпазіт праз Нетеллер, будзе там такая ж памылка?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
487
Публікацыі
15 909
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
08.07.2018
VPN тут увогуле не пры чым. Я даволі часта заходзіў і рабіў транзакцыі якраз праз VPN. Бываюць моманты, калі не заходзіла па прамому. Я пра Skrill.

ну не менавіта Skrill з-за V… не дае зрабіць дэп, можа і само казіно не дае, у мяне купа разоў было, пакуль не вырубіш V.. не дае зрабіць дэпазіт, піша розную лухту як на скрыне вышэй у ТСа. Але тое, дзе ў V… сабака закопана – гэта сто адсоткаў і хутчэй за ўсё з боку казіно, а пісаць ім, што ў іх усё ў парадку, яны і будуць, нахрэн ім 5 косароў плаціць.😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...