Дадайце zirkabet у чорны спіс

Абмеркаванні сумніўных казіно | 26 кастрычніка 2017 г. ад | 23 Адказу | 1,275 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 кас 2017 г.

Прывітання! Не зразумела, як дадаць скаргу. Увогуле ўсё відаць у чаце.

Добры дзень! пры вывадзе з’яўляюцца памылкі Памылка
Пры выкананні Вашага запыту здарылася памылка. Унутраная памылка Client Locked
Bella
21:26
Добры дзень.
У мэтах бяспекі Вашага акаўнта, прашу ўказаць Ваша поўнае імя, прозвішча, імя па бацьку, дату нараджэння, адрас пражывання, эл. адрас, нумар тэлефона, нумар дакумента (калі ўказвалі пры рэгістрацыі або дасылалі для верыфікацыі).
21:27
Bella
21:30
Укажыце нумар дакумента, калі ласка.
21:30
Bella
21:32
Укажыце правільны нумар тэлефона.
21:32
Bella
21:35
Адбылася блакіроўка софт-правайдэра.
21:36
што гэта такое?
Bella
Вы гулялі ў покер на двух сайтах.
так
а што гэта забаронена?
у вас умовы лепш
21:37
у правілах нічога няма пра гэта
Bella
21:39
Вы адкрылі рахунак для атрымання бонуса.
Сума выйгрышу не будзе Вам выплачана.
21:40
і што?  
Bella
Гэта забаронена правіламі.
пакажыце мне гэтыя правілы
21:41
вы тут?
вы іх толькі што прыдумалі што ці не?
Bella
21:41
Усе правілы не могуць быць выкладзены на сайце.
21:42
я калі рэгістравалася чытала правілы, там не было ні слова пра гэта
21:46
вы ўвогуле разумееце, што вы кажаце
я парушыла правілы, якіх няма
Bella
Па заканадаўстве кампаніі мець два акаўнты для атрымання бонусаў забаронена.
а па заканадаўству краіны?
21:47
пакажыце мне правіла
вы, відавочна, не зусім разумееце, што вы кажаце
ёсць правілы
у іх няма ні слова пра гэта
21:48
вы кажаце, што я парушыла правілы, якіх няма на вашым сайце
а я зараз напішу сваё правіла, у якім вы мне павінны выйгрыш у дзесяцікратным памеры
вы яго выканайце?
Bella
Усе правілы не могуць быць выложаны на сайце.
чаму?
Henry
21:50
Добры дзень. Да Вас падключыўся аператар Генры. Пачакайце, калі ласка, я зараз азнаёмлюся з Вашым пытаннем.
21:50
азнаёмцеся
я ўжо скаргі ўсюды пішу
21:56
першая гатовая
21:59
азнаёміліся?
што за бред?
Henry
22:00
Вибачце, праграма, праз якую Вы гуляеце, можа быць выкарыстана толькі праз адзін сайт.
дзе гэта напісана?
Henry
Гэта ўмовы правайдэра, які прадастаўляе нам гэтую праграму.
і што
у правілах гэтага няма
я да гэтага гуляла ў айпокеры
там шмат вітрын, а праграма адна
22:01
я ж не сама з сабой за стол садзілася
22:02
я ўжо на двух сайтах напісала скаргу
Henry
22:03
У правілах выкладзены агульныя палажэнні нашай кампаніі, а гэта ўмовы правайдэра, які прадастаўляе нам гэтую праграму.
22:03
і што?
я-то адкуль магу ведаць, што так рабіць нельга

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
171
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
4 чэр 2017 г.

так акрамя зиркы дзе яшчэ быў аккаунт?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Зірка – увогуле дзіўная тэма, і як з такой назвай там гуляць хз. Ну калі Польское можа што-небудзь толькі…

Можа на польскіх сайтах і трэба іх песочыць?

З судзячы па чату яны клон знайшлі, падаецца бонусы былі ўзяты на сайце, у якога дочки- краси.ки ёсць, дзе ўжо нельга было браць. Так-то нічога было і даваць, звычайны развод і кінутак, падаецца.

Ты депь, дружка, а калі выйграеш, то блін нельга было дэпіць і гуляць, дурны, ці што?)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
seregelio, 27 кастрычніка 2017 г.
Зірка – зусім дзіўная тэма, і з такой назвай там гуляць хз. Ну калі Польскае можа што-небудзь толькі… Можа на польскіх сайтах і трэба іх песочыць? Па суджэнні па чаце яны клон знайшлі, падаецца бонусы былі ўзяты на сайце, у якога дачкі- краси.ки ёсць, дзе ўжо нельга было браць. Такога-то [...]

та тут суть простая, покер кліент у ўсіх зірок, вебетов і тд адзін, так вось мадам узяла на зірко і, напрыклад, у 5плюсбеце па 30 баксаў з вагерам х1 і з двух аккаў адначасова ў якім-небудзь турніры зафанцілася, толькі не зразумею навошта, дапусцім які байн 20 еўра і прызавы 3к еўра) софціна то бачыць мульт, па сутнасці казяка права,

хаця мяне гэтыя зірка заеп ала так з дакамі што зліў увесь выйгрыш і нікому не раю тут гуляць

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
proffi12, 27 кастрычніка 2017 г.
та тут суть простая, покерны кліент у ўсіх зирок, вебетов і тд адзін, так вось мадам узяла на зирко і, напрыклад, у 5плюсбеце па 30 баксаў з вагерам х1 і з двух акаў адначасова ў якім-небудзь турніры зависла, толькі не разумею навошта, дапусцім які бай-ін 20 еўра і прызавы 3к еўра) софціна то [...]

Так гэта нае.алова чыстай вады. Яна не ведала, што дэпіт у пустату, а ў перцаў выскачыла на ўвесь экран папярэджанне, што IP перасекліся, яны ёй не сказалі, пакуль вывад не папрасіла(

Яна магла чорт.ь кватэру там пакінуць. Ім пафіг пакуль льюць. Бетчан такая ж херня(

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
Так гэта нае.алова чыстай вады. Яна не ведала, што дэпіт у пустату, а ў перцаў усплыла на ўвесь экран папярэджанне, што айпі перасекліся, яны ёй не сказалі, пакуль не папрасіла вывад( Яна магла (Слова выдалена сістэмай).ь кватэру там пакінуць. Ім пох пакуль улівае. Бетчан тая ж херь(

ТС жа не пісала, што дэпала? не! значыць нае.алова няма, трэба быць аб’ектыўным! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁Што можна ўвогуле чакаць ад канторы з такой назвай то? І да…зразумела, што выйгранае з бездэпаў яны будуць старацца не выплачваць усімі магчымымі спосабамі😁 ім толькі нагода дай…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
ТС жа не пісала, што дэпала? не! значыць наёбу няма, трэба быць аб’ектыўным!

а як не дэпіць? Каб гуляць трэба дэпіць, Так вось дэпіць можна хоць мільён, а захочаш вывесці – табе норм вясёла абгрунтуюць што пайшоў у попец) Правілы парушыў. Навошта такія? Ёсьць людзі сумленна працуюць. Тыпа я маю на ўвазе. Хаця калі ў яго вельмі крута выйграеш – таксама не факт, што заплаціць. Паглядзіце пра бетчан. Ён іх абхаваў, маўляў бамжы, а як сам павядзе сябе пры крутым выйгрышы хз )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
а як не дэпіць? Каб гуляць трэба дэпіць, Так вось дэпіць можна хоць мільён, а захочаш вывесці – табе нармальна вясёла абгрунтуюць, што пайшоў у попец) Правілы парушыў. Навошта такія? Ёсць людзі, што сумленна працуюць. Тыра, маю на ўвазе. Хоць калі ў яго вельмі крута выйграеш, таксама не факт, [...]

чытай першы пост нармальна, 2 акка на абодвух піздэц для покера

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
чытай першы пост нармальна, 2 акаўнты на абодвух піздэп для покера

там першы пост на тры гадзіны для мяне зараз.

І потым я асіліў ужо раней. 

2 акаўнты ў сетцы, дзе ў умовах не пісалі, і далі рэгістравацца і гуляць пакуль мадам не захацела грошы на сваю карту мець

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
там першы пост на тры гадзіны для мяне цяпер. І потым я асіліў ужо раней.  2 ака ў сетцы, дзе ў умовах не пісалі, і далі рэгістравацца і гуляць пакуль мадам не захацела сабе грошы на карту ўзяць  

хто гуляе ў покер той ведае выдатна, што нельга мець некалькі аккаў у сетцы, тым больш карыстацца на іх піздэпамі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 кас 2017 г.
хто гуляе ў покер той ведае выдатна, што нельга мець некалькі аккаўнтаў у сетцы, тым больш юзаць на іх піздёпы

угу. у айпокеры зарэгістраваная ў 8 румах напэўна ўсе з бонусамі. ніколі праблем не было.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 кас 2017 г.

румы розныя. сетка адна.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
karpjulya, 27 кастрычніка 2017 г.
румы розныя. сетка адна.

глиномес а чаму пад сваім акком не заходзіш?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 362
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

уся гэтая сетка на BetConstruct створана выключна для ашуканства. Бездэпы даюць для таго, каб вы ўнеслі мінімальны дэпазіт, ну а калі трапіўся моцны арэшак і вытрымаеш усе адмены выплат, тупыя верыфікацыі, што рэдкасць, то выплацяць праз пару тыдняў, дзеля куды дзявацца. У гэтых помыйках нават ліцэнзійныя слоты прыбралі, відаць, правайдэрам стала страшна. Яшчэ 1хбет варта згадаць, у кожным відосе на YouTube рэклама, не ведаю, на BetConstruct гэта ці не, вось гэта самая пакосць з усіх.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 317
Публікацыі
21 509
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.

У нас Зіркабет, нават у лістынгу няма. Таму і ставіць у ЧС няма чаго. 
З павагай.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
MariyaKonor, 27 кастрычніка 2017 г.
У нас Зиркабет, нават у лістынгу няма. Таму і ставіць у ЧС нічога.  З павагай.

і на сайт нават дадаваць не трэба)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Да яны асабліва і не хавалі.. што ўзяўшы ў адной з контор .. у другой ўжо юзаць бездеп нельга) .. Да і не даюць яны на адзін айпі і камп у прынцыпе. Мне па крайняй меры не далі (патрэбныя маніпуляцыі))).. А перад вывадам калі пачынаюць правяраць канечне ўсё выплыла. За што ў чорны спіс?).Єсць пара контор (гульняў на дэпазіты!!! вывелі без праблем і праволочек). не так хутка як некаторыя казіно з інста вывадамі.. але за пару дзён з вэрыф.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
2 370
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
1 сак 2015 г.

Тут хутчэй праблемы з камунікацыямі ..чат прыглухтавалі ад анлайнкрамы па продажы падшыпнікаў ) як часта бывае ў нас у казіно..і ў іх свае метадычкі). Умовы толкам не прапісаны, (хіба не рай для аб’юза 30уе з вагерам 1) здзіўлены, як іх раней не растапталі і па свеце не пустылі)))..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
60
Публікацыі
1 256
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
17 чэр 2016 г.
klik2klik, 4 лістапада 2017 г.
Тут хутчэй праблемы з камунікацыямі ..чат прыручылі ад онлайна-крамы па продажы падшыпнікаў ) як часта бывае ў нас у казіно.. і ў іх свае метадычкі). Тэрмы толкам не прапісаны, (цябе не рай для абуза 30уе з вагерам 1) здзіўлены, як іх раней не растапталі і ў свет не пустылі)))..

дык іх і заабузілі па-жорсткаму, пачкамі аккі рабілі, па пачатку спакойна выводзілі, адбіў дэпнул са Скрілла і праз 5-10 хвілін вывад на Скрілле)) а потым пачаліся праверкі да абсурду, у тым ліку ці правільна колер шкарпэтак указаў пры рэге😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.

ну блін зразумела ж што не будуць нармальна выводзіць выйгранае з дэпазітаў/бездэпазітаў. Які адэкватны рум/казіно будзе даваць 30 еўра з вагерам х1? Хай нават на покер. Яжаку зразумела, што многія адб’юць і выведуць таксама.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 326
Публікацыі
32 017
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Па ходу, “лапнула” чарговая замануха 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
115
Публікацыі
981
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 кра 2016 г.
thee4, 5 лістапада 2017 г.
Выглядае, “стрэліла” чарговая замануха 😎

не не,скора як Фетбет пачнуць па 50 фрыспінаў на казіно даваць навічкам,а старорэгам 50 спінаў за дэпазіт ужо канешне ж. Адбіваць то як-небудзь выведзеныя з бездэпа грошайкі трэба цяпер армянам

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...