Дадайце поўныя ўмовы ў краме!
Пойнт-сістэма і крама
|
4 February 2022
ад
Appolo
|
7 Адказаў
|
2,792 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Купіў фрыспіны за поінты ў Riobet – на баланс яны не паступілі, трэба адбіваць за рэальныя! Я на такіх умовах часам прайграю ў 5 разоў больш, чым гэты бонус. То-бок нафіга ён патрэбны…
У краме гэта не пазначана – што адыгрыш за рэальныя ў Riobet.
У Плэйфортуну пазначана, што адыгрыш за рэальныя.
Адміны, дадайце на ўсе пакупкі ў краме поўныя ўмовы – туды не шмат тэксту ўпісаць “адыгрыш за рэальныя або паступае на баланс”!!!
У мінулыя гады тыя ж самыя траблы былі – берэш прома – на балансе грошай няма, трэба рабіць дэпазіт, адбіваць за рэальныя.
Дзе ваша ўважлівасць? Вам фрыспіны налічаны і выйгрыш з іх ёсць, застаецца націснуць кнопку ЎЗЯЦЬ і сродкі паступяць на бонусны баланс, з якога можна адмываць.
Так. Пытаньне закрыты. Не ўразумеў гэтыя фразы.
Ён не актываваўся, пакуль не адмяніў папярэдні бонус!
у апісанні да спінаў у Combo slots чамусьці пазначана казіно Slotum і 20 спінаў у Space Wars
Не абражайце, калі пішу не там, дзе трэба. Я можа што не так разумею, я пра фразу – абведзеную. – “Бонус можа быць атрыманы 1 раз у 7 дзён” (я разумею, што мінімальны прамежак паміж пакупкамі 7 дзён) “паміж купонамі” (я мяркую, што маецца на ўвазе паміж пакупкамі гэтых самых 20 FS) “павінен быць дэпазіт ад 1000 рублёў” – магу толькі здагадвацца, адной сумай патрэбен деп??? т. е. адначасова, адным плацяжом, унесці паміж пакупкамі гэтых FS суму не менш за 1000 рублёў????
Правільна, дэп павінен быць ад 1к
вось чаму і ўказана
Дэпазіт ад 1000 рублёў. а не дэпазітаў
Яснасць поўная, 🤝