Chevrolet прадставіла новы кросовер Blazer
Пагаворым пра жыццё
|
22 чэрвеня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
16 Адказаў
|
522 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сярэдняга памеру пяцідверны кросовер атрымаў знешнасць у стылі новага Camaro і тры розныя версіі.
Кампанія Chevrolet прадставіла свой новы пяцімесны кросовер Blazer. Навінка будзе прапанавана ў трох версіях – базавай, Premier і RS. Аб гэтым пішуць Digital Trends.
Аўтамабіль мае знешнасць у стылі новага Camaro. Ён атрымаў вялікую радыятарную рашотку, а таксама святлодыёдную аптыку, шырокія аркі колаў і спойлер.
Салон аўтамабіля укамплектаваны 8-цалевым каляровым дысплеем, мультимедыйнай сістэмай Chevrolet Infotainment 3 з падтрымкай Apple CarPlay і Android Auto.
Вадаводу будзе даступны шырокі спектр функцый, сярод якіх адаптыўны круіз-контроль, функцыя выяўлення пешаходаў, сістэмы прадухілення сутыкненняў, камера задняга віду, а таксама сістэма ўтрымання ў палосе руху.
Базавую версію навінкі укамплектавалі чатырохцылиндровым атмасферным рухавіком аб’ёмам 2,5 літра і магутнасцю 193 конскія сілы. Пры гэтым топавыя версіі атрымаюць 3,6-літровы агрэгат V6 з аддачай 306 к.с.
Аўтамабіль таксама абсталяваны сістэмай пярэдняга прываду. Рухавікі будуць працаваць у пары з 9-ступеністай каробкай перадач.
9 ступеняў у скрынцы. Навошта столькі? А так сімпатычны, асабліва ў чырвоным колеры збоку.
пацаны, у мяне тут юбілей 7-га ліпеня намячаецца, ну вы ж разумееце, што я ў падарунак хачу😁
А што дрэннага. Больш гібкая, значыць наладжванне. І гэта аўтамат, так бы мовіць, а не механіка. Цягнуць рычаг не трэба.
Мы зразумелі, што ты хочаш. Але па старой добрай традыцыі ты за гэта атрымаеш тунца 😁
Як-то пра аўтамат не падумаў)) звіняйце. Заўсёды на механніцы катаўся. Праста забываю, што іншыя каробкі бываюць)
Дык не засмучай ты чалавека. 7-га проста скінеш яму прыгожыя фоткі ў лс …..тыпу з юбілеем 🤣
ну вось я ж кажу. 2 наркамана
Акрамя наркаманы (наркоманги) іншыя словы ў лексіконе ёсць? Да і юбілей у цябе хутка, пара навучыцца матарыцца па-чалавечы. Вось адразу бачна таго, хто ў арміі не служыў)) Гэта не ў упрэк. У Вас там цяпер такая армія, што лепш у ёй служыць не варта, мне здаецца.
я калі паклічуць – адразу ў схрон да цябе😁
Сэээр як можна на вас мацярыцца-то??? Не, ну вы падумайце ж, як??
Ахах, прадстаўляю на механіцы 9 хуткасцей. дроч.ць трэба як у аўтаматах па вылавліванню мяккіх цацак🙂
я ў такіх аўтаматах за раз па 3 цацкі выцягваў
так што мая каробка
кароч пацаны чакаю на юбілей
Трактар такі ёсць. Беларусь. Там 10 )) І механіка.
як бы ні была прыгожая абгортка – унутры гэта ўсё тая ж шэві ніва, гавно яшчэ тое, лепш за гэтыя бабкі форэстэр браць года 15-га
🤩
не, машынка прыгожая)))