Чэмпіянат Парагваю.
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
24 March 2017
ад
sergei7000
|
15 Адказаў
|
830 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Банк 1500 еўра.
У догане 337 еўра.
Зрабіў памылку і перарваў догон. Цяпер буду адбіваць па частках.
23:00
Соль де Америка – Спортиво Триниденс
Х К3,6 стаўка 60 еўра
Я так разумею нічыя і што значыць КЗ? Дзе ставіш?* Скрыны будуць?
Кэф 3.6 – К3,6. Ставлю ў бет365. На любую стаўку, якую публікую тут, магу зрабіць скрын. Вось сённяшнія стаўкі па гэтай тэме і па масанеле. Калі хто-небудзь захоча, магу зрабіць скрын з гісторыі бет365 па стаўцы, якую публікаваў да паўгода таму. Паколькі ў мяне многа тэм, замарочвацца са скрынамі кожнай стаўкі не буду. Цікавыя, канешне, буду публікаваць.
Чэмпіянат Парагвая -моцна
будзе цікава паследзіць, ды яшчэ і не на капейныя сумы
01:10
Рубио Нью –
Спортиво Лукеньо
Х К3,2 стаўка 80 еўра
а што выклікала такія стаўкі? трохі хоць раскажы
Класічны доган па чэмпіянатах. Вяду 11 чэмпіянатаў адным банкам. Парагвай, Перу, Чылі, Расію, Польшчу, Данію, Румынію, Іспанію, Аўстралію, Балгарыю, Партугалію.
Зрабіў некалькі памылак адразу – у чэмпіянаце Польшчы, Парагваю, Іспаніі, Расіі, Румыніі спыніў догоны. Але спачатку пагарэчыўся з чэмпіянатам Чылі, там выйшла серыя з 22 гульняў без нічыёй.
Цяпер даганяю сумы, якія недаганаў. Засталіся Парагвай, Польшча, Чылі. Даганю іх і павялічу банк да 3000-4000 еўра, ці дакладней – ужо павялічыў. Бо для 11 догонаў банк будзе замаленькі. Але гэта з наступнага сезону. Зараз спыніліся Данія, Балгарыя. Завяршаюцца Іспанія, Расія, Румынія, Партугалія, Аўстралія. Так што з такім банкам магу даганяць астатнія чэмпіянаты, але калі спатрэбіцца, магу дадаць грошай у банк.
зразумеў цябе, проста люблю такія каэфы, вось і думаю, можа таксама паставіць на гэтыя зыходы, а ты, дарэчы, у Pinnacle не стаў? там каэфы ж вялізныя
Каэфы, канечне, добрыя, але я проста вангую, што ў 7 матчыках гэтага чэмпіянату магчыма 1 нічыя. Калі нічыя будзе ў першым матчы, тады магчыма будуць 2 нічыі, а калі не – даганяю прайгрыш.
У Pinnacle не пускаюць. Ды і каэфы там няшмат большыя, чым у bet365.
Выйгрыш 116 еўра 😁😛
У догоне засталося 221 еўра.
23:00
Насьональ Асунсьон – Олимпия Асунсьон
Х К3,4 стаўка 40 еўра
Спачатку прапусціў два матчы, якія не лічыў, што скончацца нічыёй. Потым былі 4 гульні, якія перакрываліся па часе адна на адну. І хаця я быў упэўнены, што ў гэтых матчах павінна быць хаця б адна нічыя, але не стаў рызыкаваць, і так атрымалася, што ні адна гульня не скончылася ў нічыю. Ітак, у чэмпіянаце серыя з 7 гульняў без нічыіх.
Таму бяру так
02:10
Хенераль Дыяс – Соль дэ Амерыка
Х К3 ставка 70 еўра
00:00
Насьёналь Асунсьён – Індэпендэнте ФБК
х к 3,25 стаўка 100 еўра
02:10
Серро Портеньо – Депортиво Капиата
тут павінен быць П1 к 1.75, пакуль нічога не стаўляў. Пачакам канца першага матчу, там будзе бачна.
00:00 Рубио Нью – Гуарани
х к3,3 стаўка 140 еўра