Чатырохкартачнае зло ад vlad1slaw
Свет покера
|
18 кастрычніка 2018 г.
ад
vlad1slaw
|
220 Адказаў
|
13,702 Прагляду
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім, хто жыве ў гэтай тэме і хоць нейкім чынам захапляецца покерам! 🙂
Раптам асэнсаваў, што часам знікае матывацыя да гульні і вось каб падбадзёрыцца і кінуць сабе невялікі выклік вырашыў папрацаваць у мікралімітным балоце і паспрабаваць выбрацца адтуль на больш-менш істотныя лиміты і хоць якія-небудзь прыстойныя грошы, а таксама даведацца, наколькі моцная мая псіхіка і цягавітасць 😁
Каб з’явілася хоць якая адказнасць, вырашыў стварыць гэты самы топік з мэтай справаздачнасці не толькі перад сабой, але і перад тымі, каму будзе цікава за гэтым назіраць, бо я такая яшчэ лянівая скотына, а так хаця б буду старацца не ўдарыць у бруд тварам перад грамадскасцю 🙂
Адойдзем ад лірыкі і пяройдзем да сутнасці:
У рамкаах марафону буду гуляць толькі на PartyPoker
Толькі ў пот-лімітную омаху + можа падключаць турнікі ў хай-лоу. Собой як кэш так і МТТ. Думаю таксама падключаць цэнтавыя сятэлiты па холдеме, яны могуць даць нядрэнны буст да банкролу і чаму б не паспрабаваць, ведаю жывыя прыклады пад’ёму з гэтых цэнтыкоў да 10к$
Пачну з 16$ (чаму 16 спытаеце вы, так проста ў старым забытым кашальку монета.ру заваляліся адкульсьці і можа гэта знак, што трэба іх пусціць у цікавае занятак? 😁). У сіле высокай дысперсійнасці омаhy для справядлівасці даю сабе тры “пулі” на стрэл, то бок пры праліве першых 16 застанецца яшчэ 2 спробы, але спадзяюся і адной хопіць (хачуцца 😁)
Што датычыць лимітаў, то я буду гуляць у сверхгіпермегаагрэсіўны БРМ, дабратой атрыманыя веды і вопыт дазваляюць рызыкаваць значна больш, чым таму, хто толькі пазнае ўсе прыгажосці гэтай жорсткай гульні ў чатыры карты.
А менавіта: кэш – 2$, турніры па 1.1$
Пры дасягненні 50$ буду падключаць паступова кэш па 5$ і турніры па 5.5$, а пра далейшыя павышэнні буду паведамляць пры пераходзе.
Пасля кожнай сесіі буду сюды выкладваць справаздачы, можа быць нейкія цікавыя раздачы з разважаннямі і бла-бла-бла..
PS: Адразу агавару, што па-за марафонам час ад часу буду гуляць свае працоўныя лиміты на іншых румах, каб з галоду не памерці і зусім з розуму не з’ехаць у гэтым балоце 😁
PSS: Пытанні, крытыка, пажаданні оооочэнь вітаюцца, бо для сябе самога я магу і ў нататніку адлівачыся 🙂
GL&HF!!!
Цябе оксі пакусаў?)))
З пажаданняў, я б омаху замяніў на холдэм або гуляў змешаныя партыі
ну і рум Party ўвогуле норм, але было б цікава паглядзець гульню на Americas Cardroom або Betsafe Poker
Дарэчы, яго пост таксама паўплываў на мяне, так што лічы – так, пакусіў 😁
Омаха па той прычыне, што гэта мая профільная дысцыпліна і я адгуляў ооочень шмат рук, плюс займаўся з топавым трэнерам у свой час 🙂 Холдэм для мяне бывае сумнавата, але калі знойду ў сетцы якія-небудзь добрыя турніры – абавязкова буду падключаць.
Гуляў на ACR і бетсейфе, ледзь не ўпаў у дэпрэсію ад софту 😁
..ля, то ці я што-та напутаў з курсам, то ці ўсё з-за камісіі пры канвертацыі, у агульным куля выйшла не 16$ як заявілі, а 14,74$, алеоо гэта па сутнасці зусім ніяк не ўплывае 🙂
Хоспадзе, стартанула кэш патэсціць, настроіць ХМ, да глянуць што там увогуле творыцца ў гэтым балотцы, сыграў 80 рук і ў мяне адна думка ў галаве – “куды я патрапіў???” у добрым сэнсе гэтай фразы )) ужо нават ёсць якія раздачы паскідваць, паглядзець на ўвесь абсурд так сказаць, але гэта пазней 🙂
Увогуле адкатаў міні-сесію, з мэтай праверак і іншай падрыхтоўчай лабуды. Як і меркаваў прыйдзецца падстройвацца пад поле, вакол адны “тэлефаністы” нічога не выкідваюць, развучыўся я ад такога, ёсць з чым папрацаваць )
Пачатак склаўся як у казцы, а потым пару-тройка “аварый” нагадалі мне, што якім бы ты класным, умным і спрытным не быў – гэта гульня ў чатыры карты і не забывай, што могуць пакалечыць придуркаватыя апаненты )))
Уласна вось тыя самыя аварыйныя сітуацыі:
Ну і як жа без добрага:
У апошняй кал 3бэта канечне лузаватая, але там таварыш толькі што ўляцеў на стек і ў тыльце загонваў любыя чатыры карты, я не мог не каліць )
Блін, думаў пад спойлерам схаваецца палатно скрыншотаў і будзе адкрывацца па кліку, але нешта пайшло не так, можа я косяк зрабіў?
PS: пазней працягну ўкараненне ў гэта балотца плюс падключу турыкі ўначы )
Вось наглядны прыклад, чаму на ББ трэба гуляць вельмі шырока, тут праўда па потоддсам я абавязаны кліваць, але ўсё ж )
Мне аж як-то сорамна стала, пераапаўся
трошківельмі моцна 😁 але я ж стаў ставіць строга на ААхх, ККхх, што яшчэ на мікралімітах могуць адправіць у 4бет? а тут аказаўся хлопец разумны і жорстка мяне дамінаваў, але мне прабачылі покерныя багі ў сувязі з марафонам 😁Ніякай справядлівасці ў гэтай гульні, выйграць 96/4? Абыйдзешся, ты і так умееш гуляць, іншым патрэбней
у турыках аднак сітуацыя яшчэ лепшая чым у кешы, адбітых там яшчэ больш, шкада дисп там не дасць разносіць усіх і ўся на пастаянцы. Ну і так хаця б пахваліць сябе
Батя ў будынку 😁
Як можна такую падставу раздаваць? ну каааак? ска яшчэ і ў дыпстэках, за банк амаль 500бб, класна, што ))
Мяне добра разарвалі ў кэшы, нават пачку выкурыў, пакуль глядзеў на гэтую дзічыну, заўтра адпішуся )
Не даехаў трохі, наробіў памылак у тыльце з-за кэша, ну хаця б фіналка ёсць
І зноў прывітанне 🙂 Добра, што ты гэтую тэмку/блог замуціў. Омаха – патрэбная дысцыпліна, для разнастайнага развіцця карысная. Дарэчы, даволі хутка прывык чытаць скрыны. Калі ты ўпершыню ў маёй тэме выклаў, растаргаўся)) Аказваецца, нічога складанага, трэба проста прывыкнуць.
Жадаю табе поспеху! у гэтым няпростым, у сэнсе мікралімітаў, пачынанні)
Па фулу на карэ – спачуваю, але трымайся, дыстанцыя верне. Галоўнае, каб грошы раней не скончыліся 😁
Вождзь, і чаму ты так захапляешся гэтым Америкас Кард Рум? Усім яго раіш. Суўладальнік ці што? 😉
І так, я нікога не кусаў. Ты лепш vlad1slaw`a ў клубешнік прымай. Цікава ж з мега топ-рэгам пагуляць))
Дзякуй за добрае слова 🙂 ўдача мне дакладна спатрэбіцца
Аказалася, што гэта быў толькі пачатак жорсткасці, заўтра выкладжу гэтыя жудасныя раздачы, а то застаўся адзін турнір па хай-ле, зацягнуць і спаць пара ))
Гэта схаваная боязь канкурэнцыі 😁
Заўсёды лічыў падобныя марафоны марнаваннем часу 🙂 нічога асабістага)
Як я разумею, 90% тых, хто робіць такія марафоны, разлічваюць на тое, каб на гэтым жыць, праўда? І ўзнікае пытанне: ці варта гэта – 24/7 на нервах катаць гэты покер і амаль нічога не ўбачыць.
У сярэднім у людзей выдаткі ў месяц мінімум 500-800$. Ежа, кватэра і г.д. Зноў жа, як такія марафоны дапамагаюць пражыць? Калі гаворка пра фан, проста дзеля весялосці, то гэта іншая справа, але, як правіла, гэта дрочаць нонстоп спрабуючы стабілізаваць даход.. якога няма.
Ну Вождзю паінты то дакладна не патрэбныя (напэўна). Не будзе ж ён сам у сябе купоны купляць 😁
Усё залежыць ад мэт 🙂 я гэта дакладна не раблю дзеля прыбытку, што датычыцца зарабляння – буду паралельна гуляць, каб і навыкі не страціць і не згаладнець і не схуднець 😁
Мне дастаткова будзе маральнага задавальнення, што я “падыходжу” і магу разрываць )) эга пацешыць, так бы мовіць
Як я разумею, 90% тых, хто робіць такія марафоны, разлічвае на тое, каб на гэтым жыць, так? І пытаешся, ці варта таго, каб 24/7 на нервах катаць гэты покер і нічога асабліва не ўбачыць.
У сярэднім у людзей выдаткі ў месяц мінімум 500-800$. Ежа, кватэра і г.д. Зноў жа, як такія марафоны дапамагаюць пражыць? Калі гаворка пра фана дзеля забаў, то гэта іншая справа, але як правіла гэта дрочуць нонстоп, спрабуючы стабілізаваць даход… якога няма.
Так я ж і кажу, што на жыццё я зарабляю зусім на іншых лімітах, мэта не абагаціцца, пачынаючы з нізоў, а толькі паказаць рэчаіснасць і магчымасць гэтага шляху, не больш за тое )
На мой погляд гэта дрочэва марна)) Вось калі ёсць добры банк на доўгатэрміновую перспектыву, тады і можна зарабіць, имхо, круцячы кэш-турніры. У мяне знаёмыя так пастаянна лудзяць.
То бок гэта дзеля самаўцверджання, я правільна цябе зразумеў?
Зусім дакладна ) Адчуць нешта новае, у плане эмоцый, калі граеш шмат гадоў і проста на аўтапілёце, часам не хапае эмацыянальнай встряскі 🙂
давай брацішка,буду трымаць за цябе кулакі
…ска, як заўсёды важныя манеткі тупа міма, абідна, другая фіналка была блізкая 😔 у выніку дзень выйшаў, счытай што ў 0
Гэта хай-лоу калі што, а то яшчэ падумаеце, што я зусім ідыёт 😁 без супадзення па 6-цы напэўна чек/пас бы граў, ну а так не адскок быў, на жаль. рывер, канешне, зусім дзіч, 3 аўта свае лавіў на хай-банк
Я ўвогуле па сутнасці ніколі не граў прафесійна ў хай-лоу, так, толькі разумеў базавыя рэчы, але адчуваю, што навыку хапае і можна паігрывацца, хоць і кардынальна розныя гульні з звычайнай ПЛО
Такі сабе выйшаў першы дзень калі шчыра, але гэта Омаха, гульня не для слабанервовых ))
Дзень 1:
Cash: 721 рука, профіт -9.45$; не дабраў яшчэ 3.07$ 😏
Пад канец проста знішчылі ў адну брамку і прычым адверта дрэнна сыграная раздача ўсяго 1, астатняе – гэта падступы ГСЧ і “звышразумнага” апанента, які рандомна тыкае кнопкі, можа і тварам па клавіятуры катался, я хз, раздачкі разам з графікам прымацую ніжэй:
Вось яна, самая сорамная і адпраўляецца ў рубрыку жахлівая раздача дня:
Ну і вось палюбуйцеся на тое, што ўвяло мяне ў тыльт і абвясціла жаданне разбіць апаненту твар (гэта на абодвух адзін і той жа “звышразум”):
Ну і як жа без такіх жорсткіх падстаў то? Флоп даў, тэрн забраў…
Ну і раздачу з фулом у карэ вы бачылі. Пераходзім каротка да MTT. Слава богу, што я толковы MTTшчык і змог хаця б адмажацца 😁
MTT: сыграна турніраў 3 (+1 реентри) БІ 3.85$, прызы 13.40$/ профіт +9.55$
Агульны вынік: +0.10$ 😁😁😁
Едзем далей
Раніца пачынаецца не з кавы, а са сустрэчы з ідыётамі 😁 увогуле не зразумеў, чаго ён хацеў дамагчыся сваім пушам па рыверу, няўжо вырашыў, што я тут калі-небудзь выкіну?