Чатырохкартачнае зло ад vlad1slaw

Свет покера | 18 кастрычніка 2018 г. ад | 220 Адказаў | 13,702 Прагляду | 7 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Прывітанне ўсім, хто жыве ў гэтай тэме і хоць нейкім чынам захапляецца покерам! 🙂

Раптам асэнсаваў, што часам знікае матывацыя да гульні і вось каб падбадзёрыцца і кінуць сабе невялікі выклік вырашыў папрацаваць у мікралімітным балоце і паспрабаваць выбрацца адтуль на больш-менш істотныя лиміты і хоць якія-небудзь прыстойныя грошы, а таксама даведацца, наколькі моцная мая псіхіка і цягавітасць 😁 

Каб з’явілася хоць якая адказнасць, вырашыў стварыць гэты самы топік з мэтай справаздачнасці не толькі перад сабой, але і перад тымі, каму будзе цікава за гэтым назіраць, бо я такая яшчэ лянівая скотына, а так хаця б буду старацца не ўдарыць у бруд тварам перад грамадскасцю 🙂 

Адойдзем ад лірыкі і пяройдзем да сутнасці:

У рамкаах марафону буду гуляць толькі на PartyPoker

Толькі ў пот-лімітную омаху + можа падключаць турнікі ў хай-лоу. Собой як кэш так і МТТ. Думаю таксама падключаць цэнтавыя сятэлiты па холдеме, яны могуць даць нядрэнны буст да банкролу і чаму б не паспрабаваць, ведаю жывыя прыклады пад’ёму з гэтых цэнтыкоў да 10к$

Пачну з 16$ (чаму 16 спытаеце вы, так проста ў старым забытым кашальку монета.ру заваляліся адкульсьці і можа гэта знак, што трэба іх пусціць у цікавае занятак? 😁). У сіле высокай дысперсійнасці омаhy для справядлівасці даю сабе тры “пулі” на стрэл, то бок пры праліве першых 16 застанецца яшчэ 2 спробы, але спадзяюся і адной хопіць (хачуцца 😁)

Што датычыць лимітаў, то я буду гуляць у сверхгіпермегаагрэсіўны БРМ, дабратой атрыманыя веды і вопыт дазваляюць рызыкаваць значна больш, чым таму, хто толькі пазнае ўсе прыгажосці гэтай жорсткай гульні ў чатыры карты.

А менавіта: кэш – 2$, турніры па 1.1$

Пры дасягненні 50$ буду падключаць паступова кэш па 5$ і турніры па 5.5$, а пра далейшыя павышэнні буду паведамляць пры пераходзе.

Пасля кожнай сесіі буду сюды выкладваць справаздачы, можа быць нейкія цікавыя раздачы з разважаннямі і бла-бла-бла..

PS: Адразу агавару, што па-за марафонам час ад часу буду гуляць свае працоўныя лиміты на іншых румах, каб з галоду не памерці і зусім з розуму не з’ехаць у гэтым балоце 😁 

PSS: Пытанні, крытыка, пажаданні оооочэнь вітаюцца, бо для сябе самога я магу і ў нататніку адлівачыся 🙂 

GL&HF!!!

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 816
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Цябе оксі пакусаў?)))

З пажаданняў, я б омаху замяніў на холдэм або гуляў змешаныя партыі

ну і рум Party ўвогуле норм, але было б цікава паглядзець гульню на Americas Cardroom або Betsafe Poker

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
VyacheslavLenin, 18 кастрычніка 2018 г.
Цябе оксі пакусаў?)))  З пажаданняў, я б омаху замяніў на холдэм або гуляў змешаныя партыі ну і рум пати арооде норм но было б цікава паглядзець гульню на америкас кард руме або бетсейф покере

Дарэчы, яго пост таксама паўплываў на мяне, так што лічы – так, пакусіў 😁 

Омаха па той прычыне, што гэта мая профільная дысцыпліна і я адгуляў ооочень шмат рук, плюс займаўся з топавым трэнерам у свой час 🙂 Холдэм для мяне бывае сумнавата, але калі знойду ў сетцы якія-небудзь добрыя турніры – абавязкова буду падключаць.

Гуляў на ACR і бетсейфе, ледзь не ўпаў у дэпрэсію ад софту 😁 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

..ля, то ці я што-та напутаў з курсам, то ці ўсё з-за камісіі пры канвертацыі, у агульным куля выйшла не 16$ як заявілі, а 14,74$, алеоо гэта па сутнасці зусім ніяк не ўплывае 🙂 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Хоспадзе, стартанула кэш патэсціць, настроіць ХМ, да глянуць што там увогуле творыцца ў гэтым балотцы, сыграў 80 рук і ў мяне адна думка ў галаве – “куды я патрапіў???” у добрым сэнсе гэтай фразы )) ужо нават ёсць якія раздачы паскідваць, паглядзець на ўвесь абсурд так сказаць, але гэта пазней 🙂

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Увогуле адкатаў міні-сесію, з мэтай праверак і іншай падрыхтоўчай лабуды. Як і меркаваў прыйдзецца падстройвацца пад поле, вакол адны “тэлефаністы” нічога не выкідваюць, развучыўся я ад такога, ёсць з чым папрацаваць )

Пачатак склаўся як у казцы, а потым пару-тройка “аварый” нагадалі мне, што якім бы ты класным, умным і спрытным не быў – гэта гульня ў чатыры карты і не забывай, што могуць пакалечыць придуркаватыя апаненты )))

Уласна вось тыя самыя аварыйныя сітуацыі:

Ну і як жа без добрага:

У апошняй кал 3бэта канечне лузаватая, але там таварыш толькі што ўляцеў на стек і ў тыльце загонваў любыя чатыры карты, я не мог не каліць )

Блін, думаў пад спойлерам схаваецца палатно скрыншотаў і будзе адкрывацца па кліку, але нешта пайшло не так, можа я косяк зрабіў?

PS: пазней працягну ўкараненне ў гэта балотца плюс падключу турыкі ўначы )

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Вось наглядны прыклад, чаму на ББ трэба гуляць вельмі шырока, тут праўда па потоддсам я абавязаны кліваць, але ўсё ж )

Мне аж як-то сорамна стала, пераапаўся трошкі вельмі моцна 😁 але я ж стаў ставіць строга на ААхх, ККхх, што яшчэ на мікралімітах могуць адправіць у 4бет? а тут аказаўся хлопец разумны і жорстка мяне дамінаваў, але мне прабачылі покерныя багі ў сувязі з марафонам 😁 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Ніякай справядлівасці ў гэтай гульні, выйграць 96/4? Абыйдзешся, ты і так умееш гуляць, іншым патрэбней 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

у турыках аднак сітуацыя яшчэ лепшая чым у кешы, адбітых там яшчэ больш, шкада дисп там не дасць разносіць усіх і ўся на пастаянцы. Ну і так хаця б пахваліць сябе

Батя ў будынку 😁 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Як можна такую падставу раздаваць? ну каааак? ска яшчэ і ў дыпстэках, за банк амаль 500бб, класна, што ))

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Мяне добра разарвалі ў кэшы, нават пачку выкурыў, пакуль глядзеў на гэтую дзічыну, заўтра адпішуся )

Не даехаў трохі, наробіў памылак у тыльце з-за кэша, ну хаця б фіналка ёсць

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
vlad1slaw, 18 кастрычніка 2018 г.
Прывітанне ўсім, хто жыве ў гэтай тэме і хоць неяк цікавіцца покерам! 🙂

І зноў прывітанне 🙂 Добра, што ты гэтую тэмку/блог замуціў. Омаха – патрэбная дысцыпліна, для разнастайнага развіцця карысная. Дарэчы, даволі хутка прывык чытаць скрыны. Калі ты ўпершыню ў маёй тэме выклаў, растаргаўся)) Аказваецца, нічога складанага, трэба проста прывыкнуць.

Жадаю табе поспеху! у гэтым няпростым, у сэнсе мікралімітаў, пачынанні)

Па фулу на карэ – спачуваю, але трымайся, дыстанцыя верне. Галоўнае, каб грошы раней не скончыліся 😁

VyacheslavLenin, 18 кастрычніка 2018 г.
Цябе оксі пакусаў?))) але было б цікава паглядзець гульню на Америкас Кард Рум

Вождзь, і чаму ты так захапляешся гэтым Америкас Кард Рум? Усім яго раіш. Суўладальнік ці што? 😉

І так, я нікога не кусаў. Ты лепш vlad1slaw`a ў клубешнік прымай. Цікава ж з мега топ-рэгам пагуляць))

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
oxystaff, 18 кастрычніка 2018 г.
І зноў прывітанне 🙂 Добра, што ты гэтую тэму/блог запусціў. Омаха – дысцыпліна патрэбная, для ўсебаковага развіцця карысная. Дарэчы даволі хутка прыстасаваўся чытаць скріны. Калі ты першы раз у мяне ў тэме выклаў, растарапіўся)) Аказваецца нічога складанага, трэба проста прыстасавацца. Жа [...]

Дзякуй за добрае слова 🙂 ўдача мне дакладна спатрэбіцца

Па фуле на карэ – спачуваю, але ты трымайся, дыстанцыя верне. Галоўнае, каб грошы раней не скончыліся 😁

Аказалася, што гэта быў толькі пачатак жорсткасці, заўтра выкладжу гэтыя жудасныя раздачы, а то застаўся адзін турнір па хай-ле, зацягнуць і спаць пара ))

Лепш прымай vlad1slaw`a у клубешнік. Цікава ж парубіцца з мега топ рэгам))

Гэта схаваная боязь канкурэнцыі 😁 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
217
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
23 мая 2015 г.

Заўсёды лічыў падобныя марафоны марнаваннем часу 🙂 нічога асабістага)

Як я разумею, 90% тых, хто робіць такія марафоны, разлічваюць на тое, каб на гэтым жыць, праўда? І ўзнікае пытанне: ці варта гэта – 24/7 на нервах катаць гэты покер і амаль нічога не ўбачыць.

У сярэднім у людзей выдаткі ў месяц мінімум 500-800$. Ежа, кватэра і г.д. Зноў жа, як такія марафоны дапамагаюць пражыць? Калі гаворка пра фан, проста дзеля весялосці, то гэта іншая справа, але, як правіла, гэта дрочаць нонстоп спрабуючы стабілізаваць даход.. якога няма.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26 сне 2015 г.
Гэта схаваная боязь канкурэнцыі 😁 

Ну Вождзю паінты то дакладна не патрэбныя (напэўна).  Не будзе ж ён сам у сябе купоны купляць 😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
Ludo9223, 18 кастрычніка 2018 г.
Заўсёды лічыў такога роду марафоны марнаваннем часу 🙂 нічога асабіста)

Усё залежыць ад мэт 🙂 я гэта дакладна не раблю дзеля прыбытку, што датычыцца зарабляння – буду паралельна гуляць, каб і навыкі не страціць і не згаладнець і не схуднець 😁 

Мне дастаткова будзе маральнага задавальнення, што я “падыходжу” і магу разрываць )) эга пацешыць, так бы мовіць

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
217
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
23 мая 2015 г.
Глядзяжу якія мэты ставіць 🙂 я ўжо гэта раблю дакладна не дзеля “нажывы”, што датычыцца зарабку – буду паралельна гуляць, каб і навыкі не губляць і не галаднець і не схуднець 😁  Мяне дастаткова будзе маральнага задавальнення, што я “прыдатны” і магу разрываць )) эга паласкаць так сказаць

Як я разумею, 90% тых, хто робіць такія марафоны, разлічвае на тое, каб на гэтым жыць, так? І пытаешся, ці варта таго, каб 24/7 на нервах катаць гэты покер і нічога асабліва не ўбачыць. 

У сярэднім у людзей выдаткі ў месяц мінімум 500-800$. Ежа, кватэра і г.д. Зноў жа, як такія марафоны дапамагаюць пражыць? Калі гаворка пра фана дзеля забаў, то гэта іншая справа, але як правіла гэта дрочуць нонстоп, спрабуючы стабілізаваць даход… якога няма.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
Як я разумею, 90% тых, хто робіць такія марафоны, разлічваюць жыць за кошт гэтага, так? І ўзнікае пытанне, ці варта гэта таго, каб 24/7 на нервах катаць гэты покер і асабліва нічога не ўбачыць.  У сярэднім у людзей выдаткі ў месяц мінімум 500-800$. Ежа, кватэра і т.д. Зноў жа, як такія мара [...]

Так я ж і кажу, што на жыццё я зарабляю зусім на іншых лімітах, мэта не абагаціцца, пачынаючы з нізоў, а толькі паказаць рэчаіснасць і магчымасць гэтага шляху, не больш за тое )

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
217
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
23 мая 2015 г.
Усё залежыць ад таго, якія мэты ставіш 🙂 я гэта раблю дакладна не дзеля “нажывы”, што датычыць заробку – буду паралельна гуляць, каб і навыкі не губляць, і не абеднець, і не знясілець 😁  Мне дастаткова будзе маральнага задавальнення, што я “падыходжу” і магу разрываць )) эга пагаласіць, т [...]

На мой погляд гэта дрочэва марна)) Вось калі ёсць добры банк на доўгатэрміновую перспектыву, тады і можна зарабіць, имхо, круцячы кэш-турніры. У мяне знаёмыя так пастаянна лудзяць.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
19
Публікацыі
217
Падпісчыкі
6
Рэгістрацыя
23 мая 2015 г.
Так я ж і кажу, што на жыццё я зарабляю зусім на іншых лімітах, мэта не азалатнець, пачынаючы з нізоў, а толькі паказаць рэальнасць і магчымасць гэтага шляху, не больш за тое )

То бок гэта дзеля самаўцверджання, я правільна цябе зразумеў?

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
То бок гэта дзеля самаўтверджання, я правільна цябе зразумеў?

Зусім дакладна ) Адчуць нешта новае, у плане эмоцый, калі граеш шмат гадоў і проста на аўтапілёце, часам не хапае эмацыянальнай встряскі 🙂 

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
171
Публікацыі
662
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
4 чэр 2017 г.
Цалкам дакладна ) Адчуць нешта новае, у плане эмоцый, калі гуляеш шмат гадоў і проста на аўтапілоце, часам не хапае эмацыйнай падбадзёркі 🙂

давай брацішка,буду трымаць за цябе кулакі

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

…ска, як заўсёды важныя манеткі тупа міма, абідна, другая фіналка была блізкая 😔 у выніку дзень выйшаў, счытай што ў 0

Гэта хай-лоу калі што, а то яшчэ падумаеце, што я зусім ідыёт 😁 без супадзення па 6-цы напэўна чек/пас бы граў, ну а так не адскок быў, на жаль. рывер, канешне, зусім дзіч, 3 аўта свае лавіў на хай-банк

Я ўвогуле па сутнасці ніколі не граў прафесійна ў хай-лоу, так, толькі разумеў базавыя рэчы, але адчуваю, што навыку хапае і можна паігрывацца, хоць і кардынальна розныя гульні з звычайнай ПЛО 

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Такі сабе выйшаў першы дзень калі шчыра, але гэта Омаха, гульня не для слабанервовых ))

Дзень 1:

Cash: 721 рука, профіт -9.45$; не дабраў яшчэ 3.07$ 😏

Пад канец проста знішчылі ў адну брамку і прычым адверта дрэнна сыграная раздача ўсяго 1, астатняе – гэта падступы ГСЧ і “звышразумнага” апанента, які рандомна тыкае кнопкі, можа і тварам па клавіятуры катался, я хз, раздачкі разам з графікам прымацую ніжэй:

Вось яна, самая сорамная і адпраўляецца ў рубрыку жахлівая раздача дня:

Ну і вось палюбуйцеся на тое, што ўвяло мяне ў тыльт і абвясціла жаданне разбіць апаненту твар (гэта на абодвух адзін і той жа “звышразум”):

Ну і як жа без такіх жорсткіх падстаў то? Флоп даў, тэрн забраў…

Ну і раздачу з фулом у карэ вы бачылі. Пераходзім каротка да MTT. Слава богу, што я толковы MTTшчык і змог хаця б адмажацца 😁

MTT: сыграна турніраў 3 (+1 реентри) БІ 3.85$, прызы 13.40$/ профіт +9.55$

Агульны вынік: +0.10$ 😁😁😁 

Едзем далей

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.

Раніца пачынаецца не з кавы, а са сустрэчы з ідыётамі 😁 увогуле не зразумеў, чаго ён хацеў дамагчыся сваім пушам па рыверу, няўжо вырашыў, што я тут калі-небудзь выкіну? 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...