Чарговыя непаразуменні ад катоў
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
25 кастрычніка 2024 г.
ад
opt1ust
|
12 Адказаў
|
497 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось толькі хацеў стварыць тэму з пахвалай усёй сетцы катоўскай, але яны зноў умудрыліся наваліць купу.
Ёсць учора ці пазачора заходзіў у Кэт казіно, там упаў бонус 5000 з вэгерам х5 макс кэшаутам х10. Сочна, так? Але яшчэ быў бонус на дэпазіт. 150%, вэгер х20!!!!!, макс кэшаут х10. Вось гэта ўвогуле самая сакавітая гісторыя, ну і думаў дэпнуць на днях, а скрыну не зрабіў, пра што цяпер вельмі шкадую.
Сёння заходжу, а там ужо вэгер х40, макс кэшаут х3. Пры гэтым сам бонус не прападаў, яны проста яго трохі змянілі.
Гаспадзе, прапаную ў чарговы раз нагадзіць у выгрмордаю яму пад назвай Кэт казіно (ну і ўсе сугучныя яму гамы, дэды, і іншыя каметы). І ўвогуле абмеркаваць нармальнасць такіх рокіровак і пераабувак у паветры…
Ну і скрын змененага прапановы ў мяне ёсць.
Паглядзеў на больш-менш нармальныя ўмовы на скрыне, яны вырашылі, што гэтага хопіць і вярнулі максвін х3😂
Апошнім часам ад ЛЮБОГО казіно я як бачу +- смачная прапанова (турнір, бонус і т.д. не важна) Я АДРАЗУ Ж 50 скрыншотаў раблю) Ці са службай падтрымкі калі яны ў чымсьці мяне ўпэўняюць – адразу скрын. З апошнімі выходкамі многіх казіно станеш параноікам і не тое што скрын і ўсё на відэа будзеш запісваць.
Так гэта ўсё зьмененае сьвядомасьць у іх!! Відавочна рэчы не тыя🤣ось і прычына!
Што я і раблю ўжо гадзінамі! І паранойя тут ні пры чым! Ці цяжка ўсталяваць праграму запісу?!
У мяне “гэта” пачалося даўно. Якраз з таго моманту, як перад дэпам мне саппорт “запэўніў”, што ў іх ёсць вывад праз тую плацежку, з якой я дэпіў… Але потым рабілі “квадратныя вочы, маўляў я не я і хата не мая”). Менеджар казіно на ўсё гэта тады сказаў, маўляў бывае, памыліўся стажор…
Жалобу ствары адразу, скрын і скаргу! За памылкі няхай плацяць! Мне таксама стажор сказаў, што я 85 еўра ў турніры выйграў, а па факце – не, хоць і правілы былі на баку казіка, віна мая, але за памылку так званага стажора далі 100 спінаў па 20 р без вейджара, дробязь – згодзен, але хаця б нешта, таму ўсе гэтыя памылкі адразу скрыншыць і скаргі… па-іншаму яны не разумеюць
Несціпнае пытанне!? Што гэтыя фрыспіны па 20 р выдалі?!
хутчэй за ўсё многія вывялі, шматлікім знаёмым дарэчы такія ж бонусы ўпалі, як яны налічваюць не зразумела, я пастаянна там гуляю мне нічога, а хто зусім не гуляе ім раз і падарунак такі заманваюць тыпа)
Ад котаў іншага і не чакай, я памятаю выйшла шарманка р7 ад іх сеткі, у бонусе на першы дэп было пазначана вагер + макс выйгрыш х10 і асобна на фрыспіны вагер + х10 ад фрыспінаў, што дадуць.
Адкруціў бонус, пакінулі х10 ад бонуса на %, выйгрыш з фрыспінаў абрэзалі.
Жалобу стварыў, пасля яны перапісалі правілы і ўсё, прадстаўнік сцвярджаў, што правілы не мяняліся, але я скрыну не зрабіў, не ведаў тога часу, што ў сеткі котаў – ёсць тэрмін прыдатнасці ў іх жа слоў.
Прычым там не проста правілы перапісалі, а змянілі яшчэ прынцып самога бонуса – не ўсе фрыспіны разом выдавалі, а часткамі штодня.
А наконт гэтага бонуса, я таксама яго бачыў, але дэпіць не стаў, бо 50 еўра, якія падарылі з вагерам х5, я нават на палову не адкруціў)
Так што каму ў галаву ўдарыць ідэя дэпнуць пад бонус у гэтае шапіта, зрабіце пару сотняў скрыншотаў на ўсялякі выпадак і яшчэ раз 100 прачытайце правілы.
У тым то і справа, у мяне на гэтыя 50 еўра дзіўным чынам гуляла, амаль адыграў вагер, але ўляпеўся ў адзін слот і ўсе там заліў.
Мне менавіта ў кэш-частцы ішлося раней, вось і думаў депнуць. Рахунак шчаслівы, напэўна))
Калі ты пра выйгрыш, то 2180 р – шось такое.
Слотік у цэлым нармальны
Ну хоць у пг софце не далі, як за пойнты – вось там жесть, 100 спінаў па 18 р спакойна даюць па 200-300 р за фул-спіны
Браў я гэтыя 150% у двух праектах гэтай сеткі з вэйджарам х20, але нават і чвэрці не змог адгуляць, ну не гуляе і ўсё. Калі вэйджар 20 ніяк не адгуляецца, то пра 40 проста маўчу..