Чаос - кіберспартыўная арганізацыя
Кіберспартыўныя арганізацыі
|
19 August 2019
ад
MariyaKonor
|
10 Адказаў
|
7,614 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Chaos – прафесійная кіберспартыўная арганізацыя, якая базуецца ў ЗША.
Сайт арганізацыі – Chaos
Дысцыпліны:
Награды(зарабіла арганізацыя на міжнародных мерапрыемствах па кіберспорце):
Прызы:
Chaos – гэта слабавая каманда.
А вось былы калектыў Avangar – вось гэта я разумею каманда, як кажуць, з бруду ў князі. У 2019 годзе ігрок гэтага калектыву ўпершыню трапіў на Major Berlin, і прайшлі ўсе вядомыя калектывы такія як,G2(Францыя)Team Liquit(ЗША)Vitality(Францыя)такім чынам упершыню за ўсю гісторыю трапілі ў фінал, на жаль у фінале іх чакала каманда Astralis(Данія)2-разовыя чэмпіёны такіх мэйджараў. І ў фінале прайгралі ім без шанцаў.
Пасля гэтага іх падпісала вядомая арганізацыя Virtus Pro, усю каманду былога складу Avangar разам з трэнерам.
Склад каманды:
Капітан Jame (Al Djami) – Расія
Qikert (Alexei Gilubev) – Казахстан
Buster – Казахстан
Sanji (Sanjar Kuliev) – Узбекістан
Yekindar – Латвія
і дзе яны зараз 16 месца HLTV ) зараз сярэдняк звычайны
А ў якім месцы Chaos?
Рэйтынг HLTV мяняецца кожны тыдзень ,так што ўсё яшчэ наперадзе.
Chaos я ўвогуле такога не ведаю іх амерыканскіх ведаю Liquid і Complexity))))))))
Во во)а есть ещё такая команда chaos)
Сейчас Ликвид почти всем проигрывает,а когда то был топ1 на хлтв)так что этот рейтинг ничего не решает.
згодзен )))! я вось чакаю калі нашы Наві выйграюць мажор 😁 ))ужо
Падаецца, ім не дадзена)) калі ў камандзе быў Зевс, у іх быў шанц, а цяпер нуль шанцаў))
У іх нестабільная гульня, то граюць нармальна, то прасіраюць усіх запар)
два фіналы прайгралі )))падрад вялі 2-0 што супраць aстраліс што супраць віталiты )))) абідна ( Нараджаныя перамагаць яшчэ пакажуць сябе))))
Глядзеў абодва матчы, так, абідна, думаў парвуць Астралісаў як на Катовіце, а не – прасралі)