Чаму4ка
Што калі...? Практычныя парады па розных сітуацыях
|
9 September 2017
ад
igroman
|
9 Адказаў
|
1,528 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апошнім часам ствараецца вельмі шмат тэм з пытаннямі “чаму”, “што”, “як” і г.д.
Прапаную аб’яднаць усё гэта ў адну тэму і задаваць пытанні па гульнявой індустрыі ўвогуле тут 🙂
Мабыць я пачну:
Чаму ў шэрагу казіно (пераважна ў казіно ад SoftSwiss), якія спецыялізуюцца на хуткім вывадзе, вельмі малыя стаўкі максбета (на спэйсе максімальнае дзесятковае значэнне манет 2 і стаўка 800р, мікра 450-900р як максімум і г.д.), у той час як у шэрагу іншых казіно такіх як Плей Фортуна, Маліна і г.д., на тых жа самых слоце ставак дасягаюць 10.000 за спін, але пры гэтым гэтыя казіно, мякка кажучы, доўга выплочваюць.
Наколькі ведаю, платформа (той жа SoftSwiss) такіх абмежаванняў не робіць, т.е. гэта абмежаванне ад казіно. Але чаму? Няўжо казіно на SoftSwiss настолькі нішчабродныя і баяцца буйных заносаў? Пры гэтым той жа TTR, напрыклад, крычыць што хоча буйных гульцоў… толькі вось на чым так гуляць па-буйному тады?:) Дэпазіціць мільён каб круціць па 800р за спін якось не сур’ёзна 🙂
ну я думаю макс бет як-то звязаны з лімітамі на вывад, хутчэй за ўсё так: вазьмем памыйку бетчан ці ліба як варыянт ад пастаўшчыка софту ў бетконстракте, напрыклад, увогуле максімальныя стаўкі яшчэ меншыя
Ну што тычыцца страху перад вялікімі заносамі, думаю, гэта адчасткі і праўда, і не зусім. А як жа вялікія слівы? Адзін жа кэр на дыстанцыі слоты свае працэнты забяруць. Вось праблема, па ўсёй відавочнасці, якраз у гэтай самой дыстанцыі. У іх няма грашовай падушкі, каб можна было аддаць, скажам, сёння пару сотняў тысяч да грынов і чакаць, калі яны вернуцца і з наварам.
Я размаўляў з SoftSwiss і яны сцвярджаюць, што не ўсталёўваюць мін і макс бэтаў, што гэта робіць выключна казіно. Вось і цікаўлюся…
Часткова так, але ты не ўлічыў наступнае, прычым як і ўладальнікі многіх закрытых казіно 🙂 А менавіта наступнае:
Вось вазьмем слот ў офлайне, яму паставілі аддачу 96%, людзі гуляюць на ім, выйграюць і зліваюць і на дыстанцыі ён дасць уладальніку стабільна гэтыя 4% навару. Праблема онлайна, як мне здаецца, у наступным: берам казіно 1 і казіно 2, тэарэтычна, чалавек прайграў лям у казіно 1, яно ў наваре, а ў казіно 2 выйгралі 96% (на дыстанцыі), потым зноў так атрымалася, што ў казіно 1 зліваюць і ў 2 выйграюць, канечне, дыстанцыя і бла бла бла, але правайдэр не робіць раздзяленне па казіно, а толькі агульную выдачу, і пры дрэнным збегу абставінаў казіно 1 можа быць у шалёным наварай, а казіно 2 ідзе на закрыццё і аддае ўвесь свой бюджэт. Трэба сказаць, што няма выразнага навара 4% як у офлайне. І альбо гэта павінна быць вельмі доўгая дыстанцыя, альбо вельмі шчаслівае казіно 🙂 Мне здаецца гэтую праблему правайдэры не дадумалі…..
Гэта быў адказ на тваю нататку пра буйныя слівы і бюджэты казіно. Але вось пра макс бет, асабіста для мяне сітуацыя не зразумелая 😔
І яшчэ, наконт падушкі. Ты лічыш, што плей фортуна або маліна, напрыклад, маюць лепшую падушку, чым любое казіно на софт свиссе? таго ж плаей амо або ттр. Сумняваюся.
Сумняюся, што не даканца прадумалі. Гэта было б занадта тупа і наіўна. Пераразмеркаванне ідзе так ці інакш. І больш зарабляе казіно з найвялікшым трафікам. Як менавіта гэта рэалізавана – паняцця не маю. Ды і нафіг мне гэта трэба ведаць, калі шчыра. Але наіўна спадзявацца на тую тэорыю, якую ты вылучыў. ІМХО.
Не, ніякага пераразмеркавання няма – гэта генератар выпадковых лікаў. Вядома, я перабольшваў, і такое магчыма толькі пры вельмі няўдала складаных абставінах. Вядома, зноў жа ўлічваючы, што слотаў кшталту 10, а 1500 у сярэднім, то яны перыядычна перакрываюць адзін аднаго, але тым не менш гэта мае месца – проста ў больш лайт-варыянце.
Дарэчы, гэта часткова тлумачыць, чаму такія папулярныя скрыптавыя казіно. Акрамя адсутнасці выплат 17-20% правайдэрам, людзі могуць атрымліваць гарантаваную аддачу, бо працэнт аддачы ўстанаўліваецца ў межах аднаго слот-казіно; іншая справа, наколькі ён сумленны, вядома 🙂