Чаму зборная Украіны прайшла ў чвэрцьфінал плэй-оф чэмпіянату Еўропы?
Навіны спорту
|
30 June 2021
ад
PavelFredooc
|
20 Адказаў
|
729 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Украіна ўпершыню ў сваёй гісторыі выйшла ў чвэрцьфінал плэй-оф чэмпіянату Еўропы.
Лепшым дасягненнем Швецыі на Еўра з’яўляецца выхад у паўфінал, камандзе ўдалося дасягнуць гэтага на Еўра-1996.
Зборная Украіны стала апошнім удзельнікам чвэрцьфіналаў Еўра, у наступным раўндзе турніру камандзе давядзецца гуляць супраць зборнай Англіі. Сустрэча пройдзе 3 ліпеня на Алімпійскім стадыёне ў Рыме.
Роўная гульня,але перамаглі нашы,як кажуць павезла мацнейшаму
бо забілі на 1 гол больш
…Гульня была роўная, але спартыўнага фарту было больш у зб. Украіны.., Іх ужо чакаюць англічане 😎
Я заўсёды падтрымліваю Украіну і ведаю, што яны будуць старацца паказаць усяму свету, што яны моцныя. Оле-оле-оле! Украіна чэмпіён.
Яны паказалі добрую, выніковую гульню ад абароны і з самага пачатку забілі першымі гол і “шведам” давялося ўжо адыгрывацца… І ўрэшце рэшт “малодны” фартовы максімалізм перамог “зрэласць”)
Два разы запар пашанцавала. Першым разам таму, што ў прынцыпе прайшлі ў 1/8. Гэта не іх заслуга. Другі раз учора. Але гэта ўжо іх заслуга. Гасподзь, здаецца, любіць тройку, але нешта я сумняваюся. Бо там не хлопчыкі ў Англіі.
Асноватарам прафесійнага футбола, такім, як “англійцы”, фарт таксама патрэбны, але моцна фартуе пакуль што “ўкраінцам”. Але фарт, як вядома, не вечны)
Калі якімсьці цудам пройдуць Англію, то ў паўфінале Данія/Аўстрыя, цалкам у фінал могуць праскочыць.
зразумела, што шанцаў на гэта каля 10%. і я цудоўна разумею, што адляцелі ад Аўстрыі па ўсіх паказчыках, але гэта будзе новая гульня, зусім іншая гульня.(калі будзе)
Маладцы Украінцы віншуемба!
Так, сапраўды. Гралі, як відаць, не за прызавыя, не толькі за прызавыя – там было нешта іншае… Будзем чакаць чвэрцьфінал, а там “як карта ляжа”)
я, дарэчы, паставіў фрыбет на Нямеччыну,калі яны гралі з Англіяй,бо “а раптам” і англічане натянулі 2:0.
Цяпер мне дууууже цікава з якім лікам Англічане змогуць абыграць Украіну,калі будзе 2-1,я проста буду ў шоку…
Таму што я паставіў стаўку што ў Украіны будзе ТБ 0.5 у першым тайме.
калі дакладней то чэхі -данія
А што наконт карты, я думаю і так ужо зразумела, што другога цуду з боку Украіны напэўна не будзе.
У азартных гульнях заўсёды павінна заставацца інтрыга, калі “не парушаны таемны ход мастаў”…
А футбол, не менш азартная гульня чым карты і, адпаведна, ён таксама не з’яўляецца выключэннем, так шо будзем паглядзім… 😎
Чарговага цуду не здарылася…
Украіна – Англія 0:4
Такому заплыўшаму тыпу, усё пафіг… )
Піце піва пеністае – будзе морда ах…😆
Усё было прадказальна, думалі, што не будзе такога, як у 2006 з гульнёй супраць Італіі, усё аказалася яшчэ горш(