Чаму водгук/адказ не публікуецца? Правілы!
Агульныя пытанні
|
23 December 2021
ад
MariyaKonor
|
39 Адказаў
|
4,760 Праглядаў
|
11 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@win888 Я пісаў не пра казіно,а пра слот.у мяне 5
Прачытала адказы, дзякуй за тлумачэнне
Так, вельмі часта ў пабліках пішуць ад 300 сімвалаў, пішу цэлую гісторыю і не магу адправіць, таму што кнопка не даступная, хоць тэма не зачыненая
Для гэтага, па-першае, патрэбны 3-і ранг, а па-другое, каб кнопка «адправіць» стала актыўнай, трэба выставіць рэйтынг (зоркі).
Як толькі адключылі поінты за водгукі, так:
а) усе рэзка перасталі іх пісаць
б) колькасць паведамленняў у тэмах форуму рэзка ўзрасла
в) рэзка павысіўся ўзровень высмоктвання сэнсавай нагрузкі з пальца 😀
Я знайшоў плюс у адключэнні бонусаў ад водкі 🙂 так як страшна было б нават уявіць зараз колькасць спаму, калі б яны былі 😀
@max777a777 чаму перасталі пісаць,не згодзен.Каму трэба пішуць,каму не трэба ну гэта іх справа.
@max777a777 давай, хто хоча – той і піша, водка не пры чым !
@max777a777 на месца водкі прыйшоў джэттон, зараз там флуд, флудзілішча)
@robingood зараз флуд не толькі ў тэме жетона, а ўсюды, з-за таго, што няма паінтаў за водгукі, бо раней у тэмах паінты фармiлі толькі навічкі, а старыкі – у водгуках, а цяпер усе ў тэмах. Некаторыя (не будзем паказваць пальцам) літаральна дзень і ноч строчаць проста ўсюды без разбору, пры тым відавочныя высеры, што не маюць ніякай сэнсавай нагрузкі.
Чакаем, пакуль навучацца пісаць артыкулы і пераключацца на іх 🙂
@max777a777 чаму за водгук няма,усё ёсць.Проста трэба ўсталяваць ліміт водгукаў,а то ёсць людзі па 50 водгукаў за дзень пішуць,каб выйграць у штодзённым/штомесячным (note: original said ежемясячном) канкурсе лідараў)
Па-другое не налічваць за бессэнсоўны камент паінты,нехай пішуць хоць 24 гадзіны.
@max777a777 а адкуль ты ўзяў, што няма паінтаў за водгукі? за кожны падае па 220.5, учора толькі пакідаў
@cloudarchi1
Я даўно не пакідаў, бо блакіраваўся. Кіраваўся гэтым. Раней тут было ўказана нарахаванне у тым ліку і за водгук. Цяпер няма.
Калі б іх хацелі пакінуць, то хутчэй за ўсё не выдалялі б гэта тут у апісанні, значыць, хутчэй за ўсё выдалілі з апісання, але не адключылі нарахаванне.
@MariyaKonor ці можна выкарыстоўваць скрыншоты пры напісанні агляду??
@cloudarchi1 могуць больш насыпаць??