Чаму многія сайты выкідваюць з слота падчас выплаты?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
21 November 2022
ад
Mukhtar
|
25 Адказаў
|
1,742 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Шмат сайтаў менавіта ў момант вяртання слота, пасля таго як слот з’еў шмат грошай, аўтаматычна выкідваюць з слота і потым кажуць, што тыпа гэта з-за правайдэра або абнуляюць баланс і ўсё спіхваюць пад нос, чаму? Ёсць рашэнні?
на пытанне Чаму ? зразумела жэ відавочна для таго каб не даць нам грошай🤪
А што можна зрабіць ? Як паступіць дайце ведаць
Якія гэта сайты? Дзе ты гуляеш?
1xbet і Mostbet
Я нават зняў на відэа, як яны гэта робяць
Таксама заўважаў падобнае з Sol,но трохі іншае. Гуляў у Тандер грифоны,злавіў 2 бонусы за 10 мин па х800 і х200+, далей зайшоў у мидаса-через 5мин гульні ўсё завісла,перазагружаюся-слот не адкрываецца і ўвесь Тандер лежыць. І такое здараецца частенька і не толькі ў сол
Такое таксама бывала, я хачу даведацца, ці можна як-небудзь іх пакараць за гэта або вернуць тыя грошы, якія з-за такіх учынкаў прайграныя?
Думаю,што не. Звяртаўся ў падтрымку-сказалі праблемы на баку правайдэра і х** што зробіш. Відэа выкладвай,паглядзім
Я не ведаю, як укладваць і дзе? Напішыце спасылку або дайце мэйл, адправлю – гігабайтаў шмат, прыблізна 10 МБ
Напішы майл, вышлю
У мяне асабіста разы 2-3 была такая чыпуха і скажу так….пісаў жалобы,даслаў скрыны,змагаўся з тэх.падтрымкай ,але ў выніку сваю праўду так і не даказаў.
Я таксама і з-за гэтага адкрыў тэму, каб як-небудзь з гэтым разабрацца і прыдумаць усім разам, што рабіць і куды скардзіцца
Трэба гуляць у ліцэнзійных казіно, правераных гульцамі і часам, яны даражаць сваёй рэпутацыяй… А то тое, што выкідвае з гульні, у большасці выпадкаў – гэта зробленая фігня… Менавіта таму стрымэры і “культывуюць напрамак” з паўторным уваходам у слот, абнаўляючы сесію… Асабіста “мая” так думае.
Гэта ўсё дамыслы лудзікаў))) так жа, як і перазаход і чыстка кукаў) напрыклад, упаў на бонуску па максбету і слот заглючыў, так пасля пачынкі слота ўсё роўна ж зайдзеш і докруціш гэтую бонуску, і аддасць ён табе бабло)) праходзілі гэта ўсё)
Бэсіць такое , ідзе нармальная сесія бонусы слот ставіць часта, круціш да нармальнага бонуса і цябе выкідвае .у Pin-Up такое часта бывае яшчэ і тэхработы пасярэдзіне дня на пару гадзін можна злавіць
У пушы бывае выкідвае так, але гэта проста супадзенне, мне здаецца, што менавіта падчас аддачы. Збіраў банку і бывала з 50 спінаў 30-40 пустых і таксама памылку выдавала.
Хіба 1xbet і Mostbet не ліцэнзійныя казіно? У мяне на гэтых сайтах пастаянна так бывае
Ліцэнзіі ў гэтых казіно, здаецца, ёсць, тут альбо мазгі ім у чаце выносіць, альбо скаргу ў нас “качаць” толькі па-руску без памылак 🙂
“Каб і рыбку зьесьці і… на машыне пракаціцца”, трэба каб у казіно і “ліцуха” была (лепш нармальная) і каб свежыя водгукі рэальных гульцоў былі станоўчыя і казіно было “топавым” (шанавала сваё Імя).
А калі ў казіно проста ёсьць ліцэнзія і ўсё, гэта, на жаль, нічога не кажа. Яны могуць для “заманухі” нават выплаціць і 100 і 200 “баксаў”, а калі выйгрыш 10К ці 100К – вось тут і пачнецца “геморой на ўсю галаву”. То па 10 разоў верыфікацыі трэба праходзіць, то збой быў у правайдэра, то раптам “мульты” знайдуць, то… Ну і шмат чаго яшчэ.)
Што датычыць пытання пра выкідванне з слота, дык гэта адназначна праблема на серверах, дзе знаходзіцца казіно, то бок пры націску на кнопку спін запыт да сервераў правайдэра не апрацаваўся або апрацаваўся, але сервер, на якім знаходзіцца казіно, не паспеў яго вярнуць. Таму часам ты заходзіш у слот – баланс не змяніўся, а часам выпадзе бонусная гульня; у мяне такое не раз бывала.
Калі казаць, што сесія мяняецца пры перазагрузцы і слот пасля выкідвання не гуляе, то тут меркаванні розняцца, таму дакладнага адказу няма.
Ну і напрыканцы вы павінны разумець, што ў ліцэнзійных казіно з ліцэнзіяванымі правайдэрамі (без падмены) зроблены вамі спін ужо выдаў вам пэўны выйгрыш або праігрыш. У адных правайдэраў гэта залічваецца адразу на баланс, а ў іншых толькі пасля заканчэння бонуснай гульні. Напрыклад, вы можаце злавіць бонусную гульню ў правайдэра RedTiger, выйсці са слота і праверыць свой баланс – ўпэўнена скажу, многія будуць здзіўленыя, бо выйгрыш ужо будзе на вашым балансе, пры гэтым вы потым можаце прайграць або адграць бонусную гульню, выйгрыш складзе тое ж колькасць, што ўжо было залічана.
Да і ў Роялаў часта такое бывае
Ок
да дакладна ў мяне таксама такое было ў EGT ні разу неадказала або выкінула перазагрузіў а там бонусная гульня,
а часам выкідвае амаль што кожную хвіліну і балік толькі жрэ
Правяраліся на хуткасць адказаў запытаў да сервераў правайдэра, некаторыя казіно. Фрэш, Рокс, Битстарз, Вавада Кэт.
Лідзіруюць у гэтым спісе битстарз і вавада, у іх самыя хуткія адказы. Сярэдні ўзровень казіно сеткі роялаў. Самай помыйкай аказаўся Кэт.
Так што думайце, дзе лепш гуляць 😏