Чаму людзі баяцца пятніцы 13-га
Флудзілка
|
13 студзеня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
18 Адказаў
|
668 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А для мяне пятніца 13 гэта самы шчаслівы дзень, так як у гэты дзень нарадзілася мая прыгожая дачушка 🙂 🙂
я схільны да апошняга пункта,самі накручваем сябе,вось ад гэтага і ўсе беды
Чаго баіцца пятніца як пятніца!!!!
Згодзен , ну пятніца , ну 13 , ну і што …))) Ды якая розніца, калі сустракаеш Стары Новы год![]()
Што пятніца – пафіг, да 13-га даты адносна спакойна (часта проста не ведаю, што 13-га было 🙂), але калі супадае пятніца і 13-ае …. Тут, мабыць, з kerob згаджуся (больш прыдумана + заходняя культура папрацавала).
Да з’яўлення фільма жахаў “Пятніца 13” увогуле было пафіг на гэтае супадзенне. А так званыя “святы” тыпу Хэллоўін і Дня Святога Валянціна таксама пафіг. Новы год, 23 лютага, 8 сакавіка, 9 мая – самыя правільныя святы. Я ў “савку” нарадзіўся і вырас ….. дарэчы класная традыцыя была ў СССР перад Новым годам 13-ю зарплату даваць 🙃
А я ў універсітэце заўсёды ў пятніцу 13-га экзамены без праблем здаваў, шыкоўны дзень быў і застаецца))
😁 вось вы кажаце накручваем самі..і г.д.а вось нічога падобнага..вось нядаўна была ж…я нават не ведаў што гэта пятніца 13-ае…але спачатку дзень быў вельмі хрэновы…..сам па сабе
Гэта проста супадзенне. Ты ж не замарочваўся з гэтай нагоды (ну што 13-е). Сам пасудзі і ўспомні. У цябе што 12-га дурных дзён не было што ль? або 7-га (гэту лічбу ўсе любяць 🙂 )
У мяне 13 жніўня нарадзіўся малодшы сынок са здароўем катэгорыі А. Таму не скарджуся на 13-ае 🙂.
Гэта відаць таму, што ў цябе яйкі вышэйшай катэгорыі 😁
Чалавек сам кузняр свайго шчасця. У гэтым выслоўі ўкладзена ўсё, што звязана і з настроем, і з яго становішчам у цэлым, галоўнае – здароўе было, а хто кажа, ну ўсё, дзень – дрэнь, значыць яму так выгадна, хоча, каб яго пашкадавалі))
Я 7-га нарадзіўся)) Гэта нармальны дзень) 😎
Увогуле пафіг..))..І на чорных кошак..тэж…
😎 Джэйсан тып нарм…
я свой першы экзамен на першай сесіі здаў 13-га студзеня ў 13:00 выцягнуў 13-ы білет))))) ахуел, абматюгаўся (я яго адверта не знаў) сказаў препаду шо гэта піздэц і я перажываю) перацягнуў білет і здаў на выдатна))))))
Ахах красачик, ну гэта супадзенне такое супадзенне, дзень, час і білет, прэпад добра, што нармальны папаўся, зразумеў і сам акуеў, відаць, ад таго, што адбывалася)) пайшоў насустрач)
Лічба як лічба! Тое самае можа быць і 1 у суботу і 10 у аўторак) забабон і нічога больш)))