Чаму Латест не хоча развівацца?
Агульныя пытанні
|
25 студзеня 2024 г.
ад
dimon121
|
34 Адказу
|
4,178 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Лудан якраз больш падобны на рэальнага гульца, ён лудаман. Улічваючы, колькі ён траціць стрыміць, які ў яго зараз онлайн, толькі ўяві сабе, які там трафік. Зараз сістэма трохі змянілася, прыбытак ад рэфералаў нязначны, так што хутчэй за ўсё атрымлівае нейкую суму (фіксу) за стрым, якая потым вылічваецца з рэфкі. Дэпае, дапусцім, трэць, а можа і ўвесь зусім. Вось ты сам падумай: ты граеш на фанты, а прызы ты б як выплаціў за розыгрыш? Лям са свайго кішэні, граючы на фанты? У чым сэнс?
Вось табе супрацьлеглы прыклад – стрымэр Трэпутін, стрыміць у асноўным сетку кацікаў. Атрымае кожны раз фіксу на балас на 2-3 казіно іх сеткі, трохі дадае і пераходзіць у іншы праект. Гэта ці гульня? Гэта чыстая рэклама, у ім гульнявога нуль, тупа зараблянне. Таксама яго розыгрышы з абмежаваннямі выйгрышу – гэта ўвогуле смяшна. Ты ж такі паспяховы, папулярны, дэпаеш нібыта мільёны і макс выйгрыш 150к. Думаеш, гэта проста так прыдумана? Таму што на балансе або фанты, або з налічанымі фіксамі абмежаванне выйгрышу. У плане заплацілі лям + 2кк налічаных для стриму, але максімальны вывад х3 ад ляма, дапусцім. Я больш схільны да фантоў. Увогуле ёсць чутка, што новы праект Мерс ад кацікаў – ці для яго адкрыты. Ну, гуляць у сваім казіно. Ты сам разумееш сутнасць гэтага чэлавека. Дарэчы, гэтага казіка на форуме нават няма. Супадзенне? Не думаю)
P.S Гэта толькі мая думка, якая сфармавалася з таго, што я ўбачыў і зразумеў. Яна можа адрознівацца ад вашай.
Чэл ты такі чэл , напісаў бы адразу нумар карткі , лагікі бы больш было .
Любіць ён халяву і гэтага не хавае , і дзяліцца з ім павінны , раз вы падняліся .*рукаліцо не інакш
Ленін збірае пошты і нікі гульцоў – гэта факт і гэта не правільна,У Данлудана не фантыкі: я ў яго выйграваў 5 тысяч, у дыскордзе прыйшло без якіх-небудзь поштаў ад казіно.
навіщо пісаць нумар карты я ж не папрашайка ў адрозненне ад некаторых тут прысутных. ну а калі ты не любіш халяву ў казінах то чаго тут трэшся
Вось бы рэдызайн латеста) Трохі састарэў, быццам
Усё нармальна ў прынцыпе, гэты форум многім дапамагае, і я спадзяюся, што ён будзе працягваць працу, адзінае маё пажаданне – можна было б зрабіць прыкладанне і трохі разладзіць старонку, бо ўсё нібыта закінутае адно на адно
Толькі зрабілі рэдызайн, так вам цяпер зноў новы падавай)) Так можна кожны месяц траціць сродкі на дызайнера)
Латест развіваецца, але зараз больш павольна ў сувязі з абнаўленнем. Мы толькі можам дапамагчы ў нейкай ступені латесту, даць свой фідбэк, калі ёсць памылкі. Пішам, дапамагаем)
Не прыкметна,чаму ён не развіваецца?Я думаю наадварот