Бяспройгрышная, але недапрацаваная сістэма
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
4 July 2019
ад
Riba_Kit
|
35 Адказаў
|
4,537 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адразу да сутнасці
1 Лічым суму апошніх 24 спінаў (складваем лікі) на працягу доўгага часу (тыдзень) для кожнай рулеткі асобна
2 Атрыманую суму дзелім на 24 (раз за разам)
3 Усталёўваем ніжні і верхні парог напрыклад 12 ачкоў і 24 ачкі
4 З гэтага вынікае, што рулетка ніколі не выходзіць за свой мінімальны і максімальны парог (сярэдняе значэнне для рулеткі 18 ачкоў 666 дзелім на 37)
5 Пасля мінімальнага парогу ідзе павышэнне сярэдняга значэння, пасля максімальнага – паніжэнне
Як выкарыстоўваць гэта хоць бы невялікае, але 100% перавага?!
Ёсць думкі? Дзялімся
Прашу не флудзіць
Дзякуй за ўвагу!
Таксама можна вылічыць ніжні і верхні меж для лікаў чырвоных, чорных , 1,2,3 дюжыны і калоны
Гэта адзіная апраўданая інфармацыя па рулетцы
Для якой рулеткі працуе гэтая беспраігрышная сістэма? З дылерам, пнеўма, аўта ці іншая рысавачка?
Ці ёсць рэальныя разлікі хаця б на 1К спінаў па гэтай сістэме? Прывядзіце іх сюды, пліз…😎
з моманту з’яўнення рулеткі ствараюць гэтыя сістэмы, але дагэтуль ніводнай працоўнай не стварылі.
такія рэчы на мільёнах спінаў трэба тэставаць і не з аднаго акаўнта
Ну ў аўтара ж павінны быць рабочыя разлікі хаця б на тысячу спінаў, каб прыкінуць дэбет з крэдытам, на колькі яна эфектыўная…
табe нават 100к спінаў не пакажуць эфектыўнасць. ёсць тэорыя верагоднасці, ёсць нясумленныя казіно, у афлайне хто-небудзь не ў той момант уключыў кандыцыянер і ўся тэорыя на смарку. калісьці даўно чытаў артыкул, што нейкі амерыканец выйграў па сваёй сістэме мільёны. ён і сапраўды выйграў, але ўся сістэма была ў дэфэкце кола.
Звычайна ў такіх схемах потым рэкамендуюць сайты, дзе б прайграць)
Адказ аўтара: няма ніякай сістэмы проста я развязаў старт на новую сістэму адзінае адрозненне яе ад усіх іншых сістэм што элемент сістэмы які я прывёў у прыклад служыць 100% гарантыяй у эфектыўнасці так мы дасягаем лішніх % перавагі ў свой бок
Тлумачу берэм 24 апошнія даты складаем і дзелім на колькасць 24 атрымліваем сярэдняе значэнне ачкоў
Сярэдняе значэнне ачкоў не можа быць ніжэй ці вышэй свайго межа скажам за тыдзень вымярэнняў атрымаеце ніжні і верхні мяжы яны часта адбываюцца ў рулетцы лайв з дылерам, калі вы іх заўважылі вы павінны ставіць (што куды невядома часова) але факт таго што сярэдняе значэнне павысіцца відавочны калі яно на ніжнім межы або яго арбіце таксама і наадварот
Ідэя ў чым, ёсць сур’ёзная перавага, але як яе выкарыстоўваць невядома і я не ведаю таму звяртаюся да вас магчыма вы хто нешта прыдумаеце буду на гэта спадзявацца і сам працую ў гэтым напрамку калі вырашыць задачу то рулетка будзе павержаная
Калі гэта той, пра каго я думаю, то ён падчас “завіс” на гульні…, атрымаў свой “лям”, адкрыў свой бізнес і зажыў “па-красоце”)))
Можна працаваць у гэтым напрамку са стаўкамі на лікі , на лікі ўнутры дюжыны ,колоны агульных лікаў
Яшчэ дадатковае перавага вам, адсочыце, наколькі моцны скачок быў зроблены ў бок павышэння – калі значэнне на ніжнім парозе, адсочыце, як часта яно скача далёка і калі павышаецца зусім крыху, варта ставіць другую серыю і павышаць, бо мы ж ведаем, што з 24 не будуць усе адзінкі
Так вы будзеце ведаць, як і ў якім парадку ставіць, ведаючы, што значэнне павышаецца заўсёды рэдка і нязначна, але пры 2-й серыі павышаецца або на 3 максімум – гэта ўжо, а абсалютны парог 4 можа быць раз на 500000
Толькі дылер
Трэба каб шарык запускаў
Будзем ісці паступова…
З гісторыі рулеткі з лайв-дылерам, падлічыў сярэдняе значэнне ачкоў за тыдзень(апошнія 24 спіны)
1. 20,1
2. 18.79
3. 17,04
4. 15,96
5. 16.79
6. 21,37
7. 19.92
Атрымліваем верхні(21,37) і ніжні(15,96) межы сярэдняга значэння за тыдзень і што нам гэта дае?
@riba_kit Калі сапраўды спрабуеш вылічыць і пабіць казіно, то рэспект. Математыку не паб’еш, вядома, але гэта хоць розум разганяе.
А калі хочаш што-небудзь упарыць, то без шанцаў тут.
Скажыце, а адкуль узялася гэтая лічба 24 (сума апошніх спінаў) і дзяленне – гэта дзяленне на 24? 😎
P.S. Хоць магу меркаваць, што гэта дзве траціны, хоць калі браць залатае сячэнне, то гэта будзе тры чацвёртых)
Унікайце лепш у тэкст, каб разумець.
Усё па парадку раскладваю
Быў я тым летам у Сочы, быў у казіно, гуляў у рулетку па дробязі.
Там стаяў незнаёмы мне дзядзька і я сам бачыў, як ён вельмі ўпэўнена выйграваў, пастаянна нешта лічыў губамі – куды ён ставіў, я не зразумеў: ці то лікі, ці стрыты, можа іншае, бо тады я пра рулетку зусім нічога не ведаў, нават якія стаўкі бываюць не ведаў. Калі я выйшаў на вуліцу, ён стаяў там і паліў, я падышоў і нахабна спытаў: як ты гэта робіш? Ён адразу: ты пра рулетку ж? Вельмі проста – лічыш сярэдняе значэнне за апошнія спіны, невялікая серыя. Я перапытаў, колькі канкрэтна і што рабіць; у гэты момант падышоў яшчэ якісь чел і паклікаў яго, ён сказаў, што пазней пагаворым, яму трэба ісці. Я доўга круціўся там, чакаў яго, але ён так і не вярнуўся ў той дзень, потым я паехаў і не надаў гэтаму вялікага значэння.
24 гэта ці 36 ці іншае – не ведаю, проста я так падумаў, што невялікая серыя гэта 24-36 спінаў, і яшчэ што я ад яго ўловіў: стаўкі робяцца адразу пасля серыі, але таксама яна не вялікая серыя ставак, як я сам памятаю, што ён ставіў, чакаў, а потым ставіў штук 10-15 ставак.
А цяпер калі разабрацца па логіцы
Ты сачыш за сталом тыдзень! перыядычна лічачы серыі штодня раз па 30!
Выяўляеш, што сярэдняе значэнне за тыдзень ніколі не апускалася ніжэй за 12 ачкоў і не паднімалася вышэй за 24 – то бок гэта і ёсць ягоны парог, ты выбіраеш з усіх падлікаў, дзе менш і дзе больш! Сярэдняе значэнне вылічваецца так: сума ўсіх лікаў на полі 666 дзелім на 37 ячэек = 18 – гэта сярэдняе ўвогуле для рулеткі!
Кожную серыю, напрыклад з 36 спінаў ці іншага колькасці, ты складаеш усе лікі ў суму і дзеліш на 36, калі задзейнічаў 36 лікаў – атрымліваеш сярэдняе значэнне!
Відавочна ж факт, што за межы яны не выйдуць, а значыць застануцца на гэтым жа значэнні або павысяцца, калі яно надзвычай нізкае – гэта факт, і гэта і ёсць перавага; як яго рэалізаваць я не ведаю, таму завёў дыскусію, можа вы тут усе разам нешта прыдумаеце
Але ведаю дакладна, што ключы ад рулеткі ёсць, бо ёсць шмат фактараў, якія могуць змяняць ход гульні
адзінае скажу ад сябе, што вылічваць гэта бессэнсоўна ў рулетцы.
можна толькі заводзіць сшытак і выпісваць лікі і глядзець статыстыку – пасля якіх лікаў выходзяць іншыя лікі, альбо ставіць на нумары, закрываць каля 30 і памнажаць пакуль не пападзе, а пападзе – скідаць і зноў памнажаць. памятаю, я так рабіў, адмінам казіно не спадабалася і мне выдалілі ўсе рулеткі……..
Быў у мяне рэальны таварыш, які прачынаўся і раніцай ужо бачыў лічбы, на якія трэба ставіць, і першыя два-тры раўнды былі яго. Ну а далей ад пяці да дзесяці спінаў ужо трапляў у некалькі лікаў… А ў першых двух раўндах часам нават гуляў у адну лічбу, вось і ўсё… Трэба трэніраваць сваё свядомасць…
Ты забыў сказаць пра дылераў, а ў іх у кожнага свой почырк (але могуць яго мяняць, хуткасць кручэння кола і шарыка – іх, дарэчы, таксама два, рознага дыяметра). І вось калі ў дылера “почырк” стабільны, дык вось яно і перавага (“адскок” шарыка, калі разумееш, пра што гаворка). Гэта пры ўмове шо дылер пачынае новы спін менавіта з выпаўшага ліку папярэдняга спіна…
Але самае галоўнае – лепш рабіць стаўкі пасля кідання дылера, калі казіно, калі яно “нармальнае”, ужо ніякім спосабам не можа паўплываць на вынік спіна. Застаецца толькі фізіка, а яна таксама ўжо прадказальная
А пакуль я зразумеў што ніХто не ведае што рабіць з гэтымі ніжнімі і верхнімі межамі… Застаецца на вока закрываць з 16-га па 21-ае і тупа чакаць, калі ўвойдзе)
Хлопцы, матэматыку вы ніяк не пераб’ёце. Гэта ўжо ўсё пралічана і даказана, тым больш цяпер у наш век на кампах. Можна, калі і гуляць у плюс, дык толькі калі падлічыць нейкі лайв-стол рулеткі, куды ў яго крэн і мб выпадаюць лічбы з-за гэтага адныя часцей за іншых.
Я, здаецца, так зразумеў, тут не пра лайв-рулетку ў анлайн-казіно, а пра рулетку ў наземным казіно гаворка… Не веру, што гулец праўдзіва расказваў бы незнаёмаму чалавеку, як можна вылічваць лічбы ў рулетцы… Там не ўсё так проста, і сталы можна мяняць і … і шарык мяняць ну гэта законна, у кожны момант розная тэмпература паветра, вільготнасць, розныя дылеры… не кажучы ўжо пра “чаек”
Неважна як той хлопец выйграваў хоць толькі ён браў банк ,факт застаецца фактам што датычыць сярэдняга значэння ,яго трэба знайсці і як прымяніць .
Пашупаць дылера справа вельмі тонкая , гэта можна зрабіць толькі з дылерамі з вялікім стажам у каго сфарміраваліся не выпадковыя сцяжынкі да ячэек , дадаткова ім па інструкцыі паказана мяняць хуткасць шарыка і колькасць абаротаў рулеткі акрамя гэтага мяняюць шарыкі некалькі разоў на дзень пару разоў на вачах у гульцоў і прыкладна 10 разоў таемна хітрасцю , нават пратрытая анучкай рулетка зменіць шлях траекторыі руху