Бясплатны таталізатар на сённяшні фрырол!
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
11 March 2020
ад
kser27
|
186 Адказаў
|
7,215 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ітак у чым сама суть! Дзякуючы нашаму форумчаніну сёння ў 20-00 будзе супер фры! І цяпер сама суть – хто пераможа ў гэтай эпічнай фрыхе? Ніхто не ведае, але можна паспрабаваць адгадаць! Хто будзе правы, атрымае 300 поінтаў ад мяне! Калі ж адгадваючых будзе больш за 2-х – робім рандом, калі 2 – то кожнаму па 300 поінтаў
Пісы: стаўку робім толькі на аднаго, не пішыце па 10 варыянтаў
Пісы: спіс хто гуляе ў Хоу-гейм ёсць у тэме ўвага гульцоў, што гуляюць у гоумгеймс латестру ну або ў самым клюбе ён таксама ёсць у раздзеле вынікі
Пісы: калі я перамогу, то разыграю сярод тых, хто паставіў на чалавека, які заняў 2 месца – усё таксама: калі больш за 2-х – рандом, калі 2 – то кожнаму! На самога сябе ставіць нельга – так не ЧЭСНА!
Пісы: калі НІХТО не адгадае, то будзе разыграна рандомам сярод усіх, хто адпісаўся. Я зроблю спіс гульцоў, хто адпісаўся ў гэтай тэме, і кожнаму будзе прысвоены нумар ад 1 да ну колькі там вас будзе, ну і УСІМ Удачы!
І яшчэ самае галоўнае: адказы прымаюцца да 19-45 па МСК, усе змены адказаў пасля не ўдзельнічаюць у разыгрышы!
УСІМ УДАЧЫ!
піпісы: Бро Фрыдок дадаў яшчэ 1000 поінтаў на гэты конкурс!
Піпіпіпісы: За Галаву monsterkiddy – 200 поінтаў, УСІМ УДАЧЫ!
Пірыпісы: за маю тупую галаву 100 поінтоў)))) ўсім удачы!
піпісы: Raska90 – 300 поінтаў за яго!
ПІРЫПІСІ: За Фрыдока 1000 поінтаў Вам!
Стаўлю на kser27
Спансую + 1000 поінтаў
Кінь спіс гульцоў з ходу геймса пліз і кінь у само апісанне таталізатара, дзякуй, бра
🔗
стаўлю на @gros777 (уж вельмі ён часта выграе))калі ён не будзе гуляць то на @kser27😁
Стаўлю на @kasper447
Аднаго выбірай, так не пойдзе
А што з тваёй 1000 – як разыгрываем? Ты ж умовы: калі 1, то ўсё яму, калі 2, то па 500 кожнаму?
Ну па тваім меркаванні
@gros777 мой адказ)
igormc46 калі не гуляе то oktrofsega (2 лаки фіша) даўно пазначаны зялёнымі меткамі ў клубе ў мяне) а яны пруць і ім няма розніцы)))
Ок бро я стаўлю на цябе двужухі дадамо да гэтага турыку! Фрыдок перамогун!
Бро аднаго выбірай гуляе ці не гэта іншае пытанне чаму і стварылі зараз тэму латарэя разумееш)))
igormc46
А я якім колерам пазначаны? Фіш, напэўна?😂
не, відаць, вы з гросам радзей займаеце прызавыя месцы) хацеў паставіць на цябе, але большасць ставіць на цябе, таму выбраў гроса)
Поспехаў са стаўкай, няхай пераможа фішэйшы))))
ставлю на сябе! КАРАЎ! КАРАЮ І БУДУ КАРАЦЬ!!!!!!!
Стаўлю на Vertup
Напішы нік, які на старзе
Стаўлю на @mag_alex
bigcoolerok (team Pro)
kser27
ок прынята проста калі ты пераможаш то ўсе, хто ставіў на другое ўдзельнічаюць у розыгрышы такія ўмовы
Пакуль такая карціна
masplay – kser27
fredooc – kasper447
RoBiNgOoD – gros777
kser27 – Фридок))))
kasper447 – igormc46
metal45 – Vertup
rokkito – mag_alex
cooler – bigcoolerok (каманда Pro) 😁
ident – kser27
Чакаю далей вашы стаўкі! Не саромімся, гаспада) 😁