Бясплатны бонус за рэгістрацыю да 7к
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
25 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
24 Адказу
|
923 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Для каждого нового игрока действует приветствующая акция, где вы можете получить свой первый бесплатный бонус за регистрацию. Сразу после активации аккаунта, новому игроку доступно “Грашовае кола шчасця”, крутнув его выпадет ваша величина приза. Для этого неабходна:
Правілы выводу бонуса:
Бонусны прыз налічваецца на бонусны рахунак і падлягае адыгрышу згодна з раздзелам правілаў сайта пра бонусныя грошы;
Пасля адыгрышу ўсе сродкі бонуснага рахунку перакладаюцца на грашовы і становяцца даступныя для вываду;
Вялічына вейджара для адыгрышу х35. Для гэтага неабходна, каб агульная сума ставак раўнялася або была большай велічыні бонуса ў 35 раз;
Калі на бонусным рахунку 0 RUB, прывітанневы бонус аўтаматычна адмяняецца і больш не з’яўляецца прадметам адыгрышу.
Таксама дзейнічаюць агульныя Правілы казіно па праграме лаяльнасці
** У сувязі з узмацненнем выпадкаў махлярства была ўведзена дадатковая мера бяспекі.
http://casimax.com/ru/promo/registration/#/
30 рублёў дало бонус
Мяне проста цікавіць! Ці засталіся яшчэ казіно, у якіх я не рэгістраваўся? 😁 У гэтым казіно рэгістраваўся, напэўна, каля двух месяцаў таму, толькі вось не памятаю, колькі тады дало гэтае кола.
напісалі што ў мяне мультык, казаю бачу ў першы раз)
230р выпала.Адок)
30р 🙂 Падымалася да 150, у выніку зліла.
з прынцыпу замаўчу зараз😁
выпала 30 рублёў,зліў у Рэзідэнт,дарэчы гэта быў другі акк
26 р дало. хутенька зліў у aztec gold
8 аккаўнтаў і ўсе па 30р, нават гуляць не стаў, далей я пас) але за бездеп СПС
вось так і казіно адмяняюць бонусы
я так разумею, адыгрываць за рэал, проста выпала 300 бонусаў, адкруціў нармальна, а графа не ідзе
ну я ж не (Слова выдалена сістэмай), у мяне додиков гора+ набор докаў такі ж)
😁ну такія марожанкі і зроблены для таго, каб іх аб’юзіць…( хаця сам я іх не аб’юзіў)..
згодзен, што марожанкі, але на іх звычайна не спыняюцца і нармальныя пакутуюць
\Вось тут згаджаюся..норм казінохі не трэба абмежаваць зусім…
Не магу зразумець, як вы аккі ляпіце, там жа каб актываваць гэты бонус трэба тэлефон пацвердзіць.
Та не звяртай увагі. Гэтыя ўсе Мороженка казіно не стаяць і выедзенага яйка, каб такія намаганні прыкладаць.
Та я і не займаюся аб’юзінгам, няма часу марнаваць на 30р бонус, які за 1 хвіліну зліюць у скрыптах. Робіць мне няма чаго))) Разок можна паспрабаваць па шчасці, можа падкруцяць, а мульціць – не
Калі гэтым займацца канкрэтна, то пад камп’ютарным сталом паўведра сімак стаяць будзе.)
Відаць, прафесія Бонусхантер у наш час вельмі цяжкая 😁
Перасталі флудзіць =)
Нічога сабе. Зарэгістраваўся амаль на ўсё новае. Вылезае – мультыаккаунт) Рэгістраваўся там больш за год таму.
У хлопцаў казіно хаўно, а ў барацьбе з мультыкамі да поспеху ідуць…😁
З сямейства вулканаў, аддачы нуль- 30 рублёў кола дало і зажрала назад)
праз 4 дні вывелі як-небудзь 900р