Бясплатная гульня $50
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
9 мая 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
153 Адказу
|
8,068 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вісяць 80 бачэй не разлічаных
таксама кіберспорт неразлічаны з 3 гадзін вісіць
дзіўна, а ў мяне пасля заканчэння матчу, увогуле ў працягу пары хвілін разлічылі
Ну ў мяне 1 адразу разлічылі, а 4 іншых вісяць з 6 вечара не разлічаныя
стаўку разлічылі толькі што
Тэж разлічылі ўсе стаўкі..
Відавочна не зайшоў, у мяне гэтая стаўка ў прайгрышы вісіць..
Калі б, але зайшло) VP – HR 20 VPP – NIP 2-0 сыгралі, у іх стаіць 1-2 , я цяпер вы**у іх падтрымаю ў тэлеге
Вось-вось, я ў інтэрнэце таксама глядзела 0:2, нешта тут не супадае…
Адпішаеш потым што як, можаш, мы паставілі не на перамогу каманды, а на фору або я хз што там увогуле за дробныя 1/2 значыць…
цяпер мяне як бы занесла якімсьці чынам у скачкі, клікнула на блакітнага каня, прама інтуіцыя была, каэф быў 11, стаўку зрабіла 5$, і што вы думаеце яна выйграла… я ў шоку, чыстыя 55$ мае![]()
![]()
Увогуле, я напісала таксама ў телегу прадстаўніку гэтага казіно, зблыталася я размаўляць праз перакладчык, гэта, канешне, нешта…
знайшла ў выніку 2 матчы ў сябе, якія яны няправільна разлічылі, у тым ліку з тваім матчам, кінула яму нумары гэтых матчаў, ён адказаў, што паслаў заяўку на праверку па гэтых матчах, звычайна ўсе памылкі аўтаматычна выпраўляюцца, але можа быць і па-іншаму, заўтра будзе адказ па гэтых памылках. Далей я даведалася, што па іх VIRTUS.PRO -1½+166 азначае, ён адказаў (пераклад -1.5 для мяне гэта спрэд, і яны павінны выйграць на 2) г.зн. па-нашаму гэта фора -1,5, атрымліваецца ўсё ж калі Virtus.pro выйгралі 0:2 стаўка ў нас зайшла ў любым выпадку, і ў іх памылка ў счёце і разлік няправільны…
P.s. стамілася я каля гадзіны перапіскі з ім, так што правярайце свае счёты і разлічаныя стаўкі ў іншых конторах і звярайце счёты, відаць, у іх шмат памылак у разліках…
Дарэчы Virtus pro гэта былы склад Avangar,(Казахстан) пасля праходу ў фінал Major Berlin-купіў увесь склад каманды-арганізацыя Virtus pro па чутках за мільён $, цяпер гэтыя уроды прайграюць усім падрад (нават камандам другога гатунку, крыху інфармацыі, усё роўна нічога рабіць мне)) сам гляджу матчы гэтых уродаў, але не ведаю чаму😁
Разлічылі стаўку правільна, вярнулі грошы на баланс
Так, мы з ім у дзве ночы спрачаліся ў тэлеграме, у выніку 80 еўра на балансе
Ну што. Нікому яшчэ не вывелі?
У мяне ў вывадзе вісіць 60 , агент пацвердзіў, далей офіс і вывад 😁 чакаемс
Агент, офіс. Што за бред нейкі. У мяне суткі хутка ўжо будуць, як напісана Complete. У казіно калі так было напісана грошы адразу прыходзілі
Гэты прадстаўнік на тым форуме пісаў і мне таксама пісаў, што да 48 гадзін выплата прыйдзе, не перажывайце, тыпу
Галоўнае, што іх ніяк не зліць: грошы спісалі, па-першае, са рахунку, па-другое, трэба быць сапраўды ‘адбітым’, каб там ставіць стаўкі ў інтарэс, суму з’еш, пакуль знойдзеш што паставіць і на што.. так што гэта радуе
Можа выхадны таму, заўтра напэўна вывядуць
вось менеджар паказаў, хто чакае выплат, хто вы там у спісе?))
Ну ў мяне яшчэ 20 на балансе, я 15 штук проставіў, можа яшчэ на вывад адзін будзе, а так калі заўтра 60 вывесяць, буду задаволены, напэўна)
Мяне там няма ў спісах, бо я толькі бліжэй да ночы паставіла, каля першай гадзіны ночы гэта было.
Ты што падняў?
мае 24 баксы
ну мой вывад вось, на 85 баксаў
Мой таксама ёсць у спісах.Стаўіў на кс навугад.З каэфамі капец,рэальна хрэн разабрацца).Запыт на вывад рабіў каля 21-й па мск.
Думаю заўтра дачакаемся толькі…
ну ў тэорыі могуць выплаціць у апошнія хвіліны 48 гадзін, хоць так паступаюць канторы, дзе можна самому адмяніць выплату, тут жа, каб адмяніць, трэба самому менеджэру пісаць
у цэлым не вельмі зразумела, але сам менеджэр хоць бы не губляецца, адказвае на пытанні на форуме і пра іншае, то-бокі быццам на кідак не падобна…