Бясплатнае навучанне трэйдынгу крыптавалют ад DimOK і пагоня за MEGA джэкпот
Абмеркаванне стрымераў казіно
|
23 верасня 2021 г.
ад
PavelFredooc
|
50 Адказаў
|
12,451 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
брацішка! пры ўсім павазе да цябе і нам усім! але дыванка гэта г… і я не бачыў нідзе да таго як лабусы(латвійцы) бедныя)) верней шведы ўладальнікі эвалюшэна купілі нетэнт, так вось я не бачыў ні ў адным ру казіно дыванку арыгінальную ўсяды ішоў скрыпт падробка (так як джэк там прагрэсіўны і круты ні адно казіно не рашалася ставіць яе з аф трансляцыі ) і ўсе тыя тыпу заносы што ўсе бачылі на струмах гэта фэйкі і як правіла круцілі іх дзірэвыя стрымэры на фанцікі і ў палавіне выпадкаў увогуле са стрим адрасоў (напрыклад у пф ёсць асобны сервачок і адрасок для стрымадаў калі хто не ведаў і яны гэтага зусім не адмаўляюць і нават пацвярджаюць але вопытныя гемблеры гэта ведаюць і пацвердзяць мае словы) так вось цяпер жа, калі лабусы паглынулі і купілі Сам Нетэнт ..ать яго!!!! з патрохамі то самі разумееце……………….. я ўжо і пра русафобію не кажу….. проста гэта шлак а не правайдар і гуляць у яго гэта сябе не паважаць! Дарэчы да таго як нетэнт купілі эва многія нават і не звярталі ў правілах гульняў што наша ўся !”ру юрысдыкцыя была па-за законам, зараз жа і нават заходзіць не хачу цікавіцца так як проста непрыемна сабе настрой псаваць! няхай лабусы самі з сабой гуляюць за пару ярдаў! Лепш падтрымаем адзін аднаго і не будзем у гэты шлак гуляць ад слова зусімь ну а Дымку… пажадаем поспехаў і далей!))))))))))))))))))))) Няхай паренёк гуляе і “заносіць” ну вядома ў свой кішэню))))(выказаў сваё меркаванне спадзяюся многія мяне падтрымаюць так як мералам усяго лічу справядлівасць і сумленне, а яе ў нетэнта (эвалюшэна) і і яго …д..ы ряфффых уладальнікаў няма ад нараджэння і з’явіцца яна таксама у іх не з’явіцца ў прынцыпе!
Ну а што датычыць дадзенага струму так няхай Дымок паказвае ў наступны раз адрасок сайта Пф і відэа ад і да….ад дэпазіту і ўсё цалкам і да заканчэння гульні ,а то ўжо глядзець проста противна на ўсе гэтыя камедыі гнілыя!
3.19.57 -“Адкуль грошы на дэпазіты ў цябе?” ))))))-“А я паспяховы крыптатрэйдар і вось зараз пасаджваюю…………………”( кажа Дымок)
)))))))))))))))ха ха нуу ну і па твары гэтага “шляхетнага” чалавека адразу відаць што ён гаворыць чыстую праўду
p.s Спадзяюся Павал не будзе неправільна “мадэраваць” сваю тэму і прапусціць усё як ёсць па чэсці і па сумленні. Ды думаю ён і сам напэўна такога ж меркавання як і я і ўсе мы пра гэта….))))))
У выніку ён зняў мэгу на адзнацы ў 410 тысяч
Боты, аўтаклікеры, дымокі, джэкпоты 😫 не дарма ён паўсюль у блеклісце 😄
Заўсёды цікава пра “іншы сервак” – за апошнія 3 гады лавіў 2 разы х1000 толькі па мінбеце 0.1-0.2 у LegacyDead(playngo),…….. па 0.5-1 $ ніколі, ва ўсіх іншых слотах стандартна бонусы х5-х300….. Але паглядзіш стримераў – кожны дзень у іх х-1000, х1500… х2500
Яшчэ адзін джэк 😆
Цяпер такія тэхналогіі, што на відэа ў стрымера не відаць, чы сервак нават калі ён усё гэта пакажа на відэа…
А робіцца ўсё проста, на любым з новых роутэраў ставіцца DNS-сервер і падмяняецца IP казіно на хоць з суседняй пакоі…
Ды хоць правер, пераправер і пакажы – не перакажаш, адкуль гульня гуляе: яна будзе казаць з сервера правайдэра, а на самой справе і з суседняга камп’ютара ў любым месцы 🙂
будзе запыт ісці правільны ..
ды хоць у Ватыкан!
акрамя асабістага наведвання кватэры стрымера нічога не дакажаш.
дЫмок задолбаў ужо мегі здымаць усюды.
Любімчык ТТР-а ж, як Трамп сказаў бы fake news)
а які ўвогуле сэнс у гэтым, калі ніякіх спасылак на казіно і рэкламы няма?
Ты ва ўсё гэта верыш?Што чел спускае 50к еўра ў слоты?Калі ён зарабляе на крыпце?Я думаю гэта поўная лухта,рэклама казіно як заўсёды.Да знойдуцца людзі сча скажуць да ён стример я бачыў,ён выйграў і г.д)
Любы адэкватны чалавек які зарабляе на крыпце не сунецца ў казіно гэта першае правіла!А другое – табе не дзіўна што ён круціць па 100$)Я бачыў замежных стримераў якія вельмі багатыя,і тыя часам дазваляюць сабе круціць па 100$,а так круцяць па 20-40$!Усё гэта рэклама не вядзіцеся пацаны!
Точняк Андруша любіць лысых)
вось і я не ведаю) можа гуру хакер masplay растлумачыць нам тупарам)))
Ды нічога ён не паясніць) Гэта проста фантазіі).
І не гавары. Ім пажаніцца даўно пара ўжо.
Так, я не гляджу гэтыя лудаманскія стрымы. Нарэзкі, натуральна, трапляюцца на вочы, таму крыху ў курсе спраў што адбываецца.
Дымок – старажытны махляр. Олды памятаюць, як ён сабраў грошай пару мяшкоў на жопіту (джипситим) тыпа на жалезабетонныя стаўкі і тупа кінулі народ тамтэйшы, прикрываючыся сваёй папкай, які замест начальніка варанейскага ФСБ быў тады і доўга не вяртаў.
Так што мне пафіг, на свае ён там круціць ці падкручана, не разважаю пра гэта, бо гэты персанаж мне ўжо каля 10 гадоў не цікавы.
Першае правіла паспяховага крыптатрэйдара – не суйся ў казіно!
любое казіно = -EV , і гэта ведае кожны трэйдар
А хіба Дімок падаецца нармальным?)) А наконт джэкпотаў – усё рэальна і гэта не дурніца.
Гаварыць і пісаць можна ўсё што заўгодна, але факт застаецца фактам ён “затянул” Джэка па раніцы…
Хлопцы, вы занадта бурна раздулі тэму вакол гэтага інфацыгана.
Увогуле не бачу праблемы быць паспяховым крыпта-трэйдарам і лудзікам. Ну а димок – так, любіць нясці дзічыну. Але думаю, і на гэтым ён нядрэнна зарабляе.
у большасці выпадкаў крыпта-трэйдар=лудзік ))
Мне вось дзіўна. Як ты ўсе турніры выйграваеш на сайце. А Джэка яшчэ не сарваў . Не ну можа і было. Ну дыванку мог і зрабіць
Сэнс то па ідэі ёсць , казі можа аплачваць за брэндавую рэкламу без рэфаў