BWIN уводзіць у зман, будзьце ўважлівыя
Агляды анлайн букмекераў
|
27 верасня 2018 г.
ад
gros777
|
17 Адказаў
|
1,759 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Робіў у іх дэпазіт, ківі ў іх няма, паглядзеў іншыя метады, куды магчымы вывод потым, чытаць, здаецца, умею. Зайдзіў замовіць выплату, а вэбмани там няма, напісаў у чат, сказалі, што я дурны і ніколі яны на вэбмани не выводзілі, рабіце дэпазіт іншымі метадамі, на якія мы выводзім. Тут два варыянты: ашуканства альбо я чытаць не ўмею)
За такія дэпазіты я б цябе ўвогуле забаніў 😁
цяпер атрымаю)
так справа не ў суме, я проста зайшоў, каб зрабіць скрын, час і дата там відаць) ты лепш скажы, я чытаць умею?)
зраблю дэп з іншага метаду, а яны зноў напішуць, мы на іх не выводзім
Бывае такое, што метад дэпазіту ёсць, а вываду няма. Напрыклад паты казіно, у іх ківі дэпазіт ёсць, а вываду на яго назад няма))
Магчыма, яны на WebMoney не выводзяць менавіта з рублёвых рахункаў, бо закон Расіі забараняе падобныя аперацыі, а з даляравых і еўра выводзяць, таму і паказана, што можна выводзіць, але без удакладнення. Па крайняй меры менавіта з такой сітуацыяй я сутыкаўся ў іншым казіно.
так гэта зразумела, я ж прайшоўся па метадах і паглядзеў
ні факт, можа табе хто чытае, як праверыць? 😌 У падтрымцы то што кажуць?
Ну во хлопцы вышэй усё растлумачылі …
Гэта, відаць, саппорт бесталковы, сустракаўся з падобным не раз, напішы ім ліст, прыкладзі скрыншот. Перад табой выбачацца, яшчэ і дзякуй скажуць, што ўказаў на недахоп!
Тут адзін у адзін як у патыказіно метад аплаты , хутчэй за ўсё , тут толькі калі са Skrill калі дэпнеш , то ён з’явіцца ў выплатах. Як метад дэпазіту ён ёсць , а як метад вываду ў іх ніколі не было)))
не, каб адразу даведацца хто і як выводзіць, тэма не па тэме, кантора плаціць нармальна праўда доўга
так, а навошта даведвацца, калі чорным па беламу напісана “Гэты метад плацяжу можна таксама выкарыстаць для вываду сродкаў”? зноў жа другі скрын скідаў, дзе напісана, што гэты спосаб недаступны для вываду сродкаў. Я не заўважыў ківі, націснуў на ўсе метады дэпазіту, зайшоў у кожны, паглядзеў, з якіх можна не толькі рабіць дэпазіт, але і выводзіць і абраў вебмани. Здаецца ўсё проста, зноў жа тэму стварыў, каб папярэдзіць, ідзіце ў чат перад дэпаў, у касе інфа неактуальная, спецыяльна ці не – гэта ўжо на сумленні бвин
вось вынік, яны прызналі сваю няправату, спадзяюся, сапраўды выправяць усё ў касе
ну вось як і казаў вышэй, папросяць прабачэння і падзякуюць 🙂
Ну вось адміны папрасілі прабачэння… І выправяць інфу, пытанне будзе вырашана.., а гэта галоўнае.
рабіць дэпазіт мне не хочацца з іншага метаду) тым больш выбар там невялікі, Киви няма, Нетеллер таксама на Альфу яны не выводзяць
Да мне таксама цікавыя дэпы і вывады праз КІВІ і ВМ і каб мозг не выносілі пры вывадзе…
PS. АТО заладзілі пацверджанне пашпарта, прапіскі праз банк або квітанцыі аплаты за жытло. А потым сэлфі з пашпартам і лісточкам паперы з указаннем даты самога сэлфі… А некаторыя вооЩе, амаль глузуюць, маўляў відэаканферэнцыю ім падай)
Я яшчэ не гуляў у гэтай конторы. Увогуле як БК, з выплатамі ўсё ок?