Букмекеры: у Мэсі няма канкурэнтаў у барацьбе за Залаты мяч
Навіны спорту
|
2 October 2015
ад
pala4
|
24 Адказу
|
1,081 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вядучыя букмекерскія канторы лічаць Ліянэля Мэсі відавочным фаварытам у барацьбе за Залаты мяч.
Лідар Барселоны, які са сваёй камандай у мінулым сезоне дабіўся трыумфу ва ўсіх трох трафэях, з’яўляецца галоўным фаварытам у гонцы штогадовай прэстыжнай прэміі. На перамогу Ліянэля Мэсі букмекеры даюць каэфіцыенты 1/6 і, здаецца, менавіта аргенцінскі нападаючы ў пяты раз стане ўладальнікам Залатога мяча.
У сезоне 2014/2015 разам з Мэсі Барселона выйграла Лігу чэмпіёнаў, перамагла ў Чэмпіянаце і Кубку Іспаніі. Да ўсяго, аргенцінскі феномен прывёў сваю зборную да фіналу Копа Америка, у якім аргенцінацы прайгралі зборнай Чылі.
На перамогу Крышціяну Раналду букмекеры ставяць каэфіцыент 5/1. Далей ідуць: Луіс Суareс (18/1), Эдэн Азар і Неймар (20/1), Погба (25/1) і, які знаходзіцца ў шалёнай форме, Роберт Левандоўскі (40/1).
у тым і справа, футбол камандны від спорту, а галоўны супернік Мэсі гоніцца за індывідуальнымі рэкордамі.
Потым выйграе не ён, і хана ўсім, хто павёўся на прагноз букмекераў.
да ну, толькі калі траўма зацягнецца да зімы, требл сваю справу зробіць.
я *бу 5 Залатых Мячоў будзе
ну і ніштяк, у любым разе лепш за бамжа криро
Сёння абвясцілі ўсіх прэтэндэнтаў, там іх каля 50, так Буффон нават не патрапіў, па-мойму ён і заслугоўвае гэты залаты мяч
Хто стане ўладальнікам «Залатога мяча-2015»? Лінія БК «Марафон»
я б на Роналду болей б даў , дзясятку дзе то, а вось на Суарэса і Неймара паменш дзе то па 18
на бет сити 1.03 на Мэсі, і 12кэф што ён не атрымае ЗМ
Ды чаму 1.03, чаму ўсе так упэўненыя, што менавіта яму?
ну трэбл шмат пра што кажа, плюс асабістыя паказчыкі былі на ўзроўні,
а хто б па-тваім мог бы яму канкурэнцыю скласці ў гэтым годзе ?
Ды не ведаю я, я проста не разумею сэнсу стаўкі тады? 1.03 на Мэсі. Рызыкаваць дзеля 3% ? Дурніца. Ставіць на каго-небудзь іншага ўвогуле ідыётзм. У чым сэнс?
та на гэта і ставіць ніхто не будзе, кепска што тут фору няма або тоталаў )
Які тотал можа быць да гэтай стаўкі?)
ну тыпу, колькі % ад галасоў ён набярэ, гэта заўсёды становіцца вядома, прыкладна праз 1,5 гадзіны пасля ўзнагароджання )
…Я не ведаў 🙂
ну і бог з ім, стаўлю ўсё на Мэсі(віртуальнае ўсё xD)
Трэба ўручаць два залатыя мячы, адзін паміж Мэсі і Крышціяну, а другі паміж усімі астатнімі, можна яго назваць сярэбраным
і драўляны для гульцоў з рускім пашпортам.
-)))) тады браты з цска паб’юцца яна два дрэвы)
такі прыз можна кожнаму гульцу нацыянальнай зборнай даць)
Нармальная ў вас зборная, што бухтаеце то.
лянівая толькі
Яшчэ пару гульняў і Лёня з іх усю дурь выб’е 😏
дзве гульні яшчэ не паказчык, але ўжо праблескі бачны )