Букмекерская кантора ПАРІМАТЧ.RU не выводзіць выйгрыш 12319 руб
Агляды анлайн букмекераў
|
18 March 2021
ад
Allalara16
|
68 Адказаў
|
2,829 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добрай ночы, дарагія мае сябры! Пішу для ўсіх, хто робіць стаўкі на спорт! Нядаўна я вырашыла зарэгістравацца ў БК Париматч.ру, чула ад многіх, што БК добрая, лінія проста супэр! Дэпізытаў шмат не рабіла! 17.03.2021 мне прыйшоў ліст на пошту з бонусам ад Париматч.ру, Страхоўка стаўкі 150% на ЦСКА – ЗЕНІТ вось умовы(Актывуй акцыю ў асабістым кабінеце 17 сакавіка. 2. Зрабі стаўку на футбол ад 250 рублёў, на каэф ад 1.70, калі стаўка не зайдзе, то мы вернем 150% сумы стаўкі на рахунак (максімум 2 000 рублёў). 3. Для вываду сродкаў заключы пары на суму, якая перавышае суму бонуса ў 3 разы з каэф. ад 1.70 на працягу 7 дзён з моманту актывацыі.) Удакладніла ўсе ўмовы ў чаце яшчэ раз, мяне ўсё задаволіла.
Вырашыла зрабіць дэпазіт у суме 1240 рублёў і сабрала экспрэс з 4 падзей! Таксама паведамляю, што мой рахунак у Париматч.ру цалкам верыфікаваны!!!! Мая стаўка сыграла, і мне на рахунак ўпаў 12319 рублёў! Паколькі мой рахунак цалкам верыфікаваны, вырашыла адразу паставіць на Вывад! І тут пачалося… Пісаць шмат сэнсу не бачу, ды і сіл ужо няма! Проста вельмі-вельмі абідна, што так паступаюць з нармальнымі гульцамі! Я ў гэтай звалцы больш ставіць не буду!!! Ставіла ўсё жыццё ў Фонбеце, так і буду там ставіць))))
П.С. Яны запатрабавалі ў мяне відэаверыфікацыю!!!! Для чаго??? Навошта??? Я што мільён выйграла???? У правілах у іх пра відэаверыфікацыю нічога не напісана, аператар у чаце спаслаўся на іх унутраны рэгламент( Мне глыбока пафіг на іх рэгламент) Ну раз яны так паводзяць сябе, я таксама вырашыла ўстаць у ПОЗУ!!!! Усе падрабязнасці ў маіх скрыншотах)))))
Спалілі цябе, дружа
Што ты маеш на ўвазе???
пытайся ў таго чалавека, на якога рэгалі ак, каб прайсці верыфікацыю. Гэта адзіны выхад. Мільён разоў праходзілі, кожны другі сутыкаўся.
Ты сур’ёзна??? Гэта мой акаўнт!!! Я такімі рэчамі не займаюся!!! Ну ты даеш, пасмяшыў мяне піпец як! Тут справа прынцыпу! Ты, відаць, не прачытаў усю перапіску з саппортам))))
Паріматч то яшчэ г…)))) Рэгістраваўся ў іх яксьці… нават фрыбэт за рэгу накапалі 1000 рублёў… а потым пачалося… праз нейкі ватсап на якісьці акк адскажыце дакі, потым дакі не падыходзяць, потым яшчэ нешта… у канцы канцов проста плюнуў на іх і так і не скарыстаўся іх фрыбэтам..)))
P. S. Замест таго, каб кучу афаў на ютубе падкармліваць, лепш бы зрабілі нармальную верыфікацыю як у ўсіх НАРМАЛЬНЫХ цуписных кантор і гралі б у іх гульцы не горш чым у фонбеце або винлайне… ІМХО
Вось глядзі. Ты пішаеш мільён раз праходзіў. А гэта значыць што ? Правільна. Гэта значыць, што ты аб’юзіш, а потым тут пачынаеш расказваць, якія ўсе казіно дрэнныя.
Ну а што датычыцца кожнага другога. Глядзі. Я не сутыкаўся. Алла не сутыкалася. Нас ужо двое. І мы абое не сутыкаліся. Значыць і гэта твая тэорыя няправільная 😁
А мяне яны адразу пасля рэгістрацыі папрасілі прайсці відэаідэнтыфікацыю.
Удакладнілі, што зручней – ватсап ці скайп, і які час зручны; патэлефанавала дзяўчына, папрасіла паднесці пашпарт да твару і ўсё, пажадала ўдачы і да пабачэння.
Праблемы-то па сутнасці няма, трэба проста прайсці відэа-верыфікацыю.
Канечне няма праблем! Я ў гэтым плане вельмі прынцыповая! Як толькі я зарэгістравалася ў гэтай БК, спецыяльна ў чаце ўсе дробязі ўдакладніла, усе дакументы адправіла! (сэлфі, пашпарт і г.д.) Пыталася: больш нічога не трэба? Змагу выводзіць без праблем! Адказ быў – так, у Вас ніякіх праблем не будзе! Больш за тое, яны карыстаюцца сваім нейкім рэгламентам, у правілах нічога пра відэаверыфікацыю не сказана! Тады навошта выдумляць самалёт???)))))))))))
Дык хутчэй прайсці гэтую праверку, чым пісаць скаргі. Ну калі, канешне, аккаунт чысты і аформлены на цябе. Я б асабіста адразу прайшоў і ўсё..
Алла, хутка накрасілася і ў WhatsApp!
А дарэчы так… Пяць секунд на відэа і ў асноўным праблема вырашаецца.. У мяне ў вінлайне так было… депануў 500 рублёў, зрабіў стаўку сотку і акк заблякавалі, тыпу, прайдзіце відэаверыфікацыю….Ну так бы мовіць, не вялікія грошы, але ўсё роўна шкада…))) Увогуле патэлефанаваў, паказаў пашпарт на відэа і вывеў урэшце Х2 ад дэпa.) Асадок, праўда, застаўся і наўрад ці я ўжо да іх дэпану, але лепш быць пры грошах, чым у гэтым выпадку прытрымлівацца прынцыпаў..) Карацей кажучы, вазьмі з іх свае грошы і потым адпраў іх на фіг!)))
Да ўсё ясна, прайдзі ты тую відэаканферэнцыю, выведзі грошы і забудзь пра тую контору, калі яна так раздражняе)
Мне выводзілі без відэа. Верагодна, выбарча. Алла яна, так. Падазроная 😁
Хлопцы, хоць адзін чалавек прачытаў перапіску на скрыншотах??? Я не адмаўляюся праходзіць верыфікацыю! Я проста напісала, што скайпа ў мяне няма, і ватсапа няма, бо тэлефон звычайны! Хацела ў чаце напісаць, але не стала…. Калі вам так моцна патрэбна відэаверыфікацыя, няхай прадстаўнік прыязджае да мяне дадому)))))
Ну трэба быць рэалістамі.. ніхто да цябе дадому не прыедзе) Усталяваць і зарэгістравацца ў ватсап ці скайп – пытанне некалькіх хвілін… Тут трэба для сябе вырашыць…. або мы ўстаём у пазу і заяўляём, што ўсе пайшлі на…. альбо рэгаемся там, дзе просяць, забіраем бабкі, трацім іх, пасылаем кантору на тры літары і радуемся жыццю..) тут толькі тваё рашэнне..)
Прачыталі.
У далёкія далёкія гады ў мультаў была падобная сітуацыя. На за мяжой тады фарміў аккі. Так я, як толькі папрасілі простае сэлфі, сышоў. Тое ж сказаў, маўляў, кнопачны тэлефон, камеры на кампутары няма, а сяброў фатаграфаваць прасіць не хачу, бо не хачу, каб яны ведалі, што я залежны ад гульняў. І…. Прокатіла 😁
Тэлефон без камеры як і камп’ютар дапусцім. Далей што ? С’ездзіць купіць вебку ? )))
Грошы я свае ў любым выпадку атрымаю! Гэта проста інфармацыя для ўсіх! Каб людзі ведалі, якія падводныя камяні ёсць у гэтай БК!!!!
Айдар, вось ты проста малайчына, зразумеў мяне!!! Вялікі дзякуй за падтрымку!
Тэлефон або кампутар без камеры ў 2021-м???? Ну тады я ўвогуле не ўяўляю якія рэсурсы ў дзяўчыны….винда 98?))))
Так а гаворка зусім не пра гэта. А пра правілы. У яе ёсць і камп’ютар, і смарт з камерай, гэта зразумела. І пры чым тут вінда? Ты не дапускаеш таго, што ў каго-небудзь можа быць камп’ютар без камеры? Яе трэба купляць асобна, такs to be exact.
Паўтаруся, справа зусім не ў гэтым.
Ніякіх пытанняў у мяне да іх не было б, калі б у правілах на іх афіцыйным сайце было напісана, што кожны гульец абавязкова павінен праходзіць відэаверыфікацыю!
А ў чым справа та? Магчыма я чаго не даганяю…) Кантора поўнае лайно? Згодзен. Выстаўляюць нікому не патрэбныя патрабаванні? Згодзен. Ну дык няхай дзяўчына выконвае патрабаванні, забірае бабкі і пасылае гэтую шарашку падалей…. пры адной умове – калі ёй патрэбныя гэтыя грошы.)