Букмекер Бінга-Бум прайшоў праверку СРО таталізатараў

Агляды анлайн букмекераў | 30 мая 2016 г. ад | 2 Адказу | 1,066 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Планавую праверку Кантрольнага камітэта Асацыяцыі кіннасартовых тоталізатараў (СРО тоталізатараў) прайшла букмекерская кампанія «Бинго-Бум» (ТАА «Стар Бет»).

З 23 па 26 мая 2016 года прайшла плановая праверка букмекерскай кампаніі ТАА «Стар Бет» (БК «Бинго-Бум»), якую праводзіў Кантрольны камітэт Асацыяцыі кіннасартовых тоталізатараў (СРО тоталізатараў).

Па выніках праверкі СРО тоталізатараў рэзюмаваў аб выкананні букмекерскай кампаніяй «Бинго-Бум» патрабаванняў Стандараў і правілаў Асацыяцыі, умоў сяброўства і іншых нормаў.

Усе дакументы, запытаныя Кантрольным камітэтам Асацыяцыі кіннасартовых тоталізатараў (СРО тоталізатараў), маюцца ў наяўнасці і адпавядаюць Стандартаў і правілам СРО тоталізатараў. Камітэт не выявіў ніякіх парушэнняў.

ТАА «Стар Бет» з’яўляецца адным з самых буйных прадстаўнікоў букмекерскага рынку ў Расіі. Кампанія заснавана ў 2011 годзе, штат супрацоўнікаў налічвае больш за 8 тыс. чалавек.

Крыніца: newsofgambling

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
174
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 жні 2016 г.
PavelFredooc, 30 мая 2016 г.
  Планавую праверку Кантрольнага камітэта Асацыяцыі кіннаспартыўных таталізатараў (СРО таталізатараў) прайшла букмекерская кампанія «Бінга-Бум» (ТАА «Стар Бет»).   З 23 па 26 мая 2016 года прайшла плановая праверка букмекерскай кампаніі ТАА «Стар Бет» (БК «Бінга-Бум»), якую праводзіў Кантрольн [...]

Ці ёсць у іх якія-небудзь бонусы?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...