Буффон пабіў рэкорд Дзоффа

Навіны спорту | 11 сакавіка 2016 г. ад | 6 Адказаў | 529 Праглядаў | 0 Рэакцый
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 866
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Легендарны варотнік правёў поле 903 хвіліны запар без прапушчанага гола

Самая доўгая сухая серыя ў варотнікаў «Ювентуса» да матчу супраць «Сассуола» ў 29-м туры чэмпіянату Італіі належала вялікаму Дзіна Дзофу, і складала яна 903 хвіліны. Легендарны Джанлуіджы Буффон пераступіў гэтую мяжу, не прапусціўшы да 66-й хвіліны паядынку супраць «Сассуола» ў свае вароты ні аднаго гола. 

А да ўсяітальянскага рэкорду Себасцьяна Росі (929 хвілін) застаецца ўсяго якіхсьці шкадаваных 25 хвілін! Выйсці на першае месца ў спісе «сухіх» варотнікаў Буффон можа ў матчы наступнага тура супраць «Торына». Для гэтага 38-гадоваму футбалісту неабходна не прапусціць у дербі ў стартовых трох хвілінах гульні.

Жадаю шчыра поспеху рэкорд фактычна ў кішэні я думаю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.

Маладзец, вядома, але як і партугальская ліга, дзе многія кажуць пра Ікера як пра ікону вартаўніцкага майстэрства, але ў лізе, дзе 2-4 каманды, і далёка не таго ўзроўню.

хоць, вядома, Джы-джы яго заслужыў, проста шалёную кар’еру правёў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 866
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Італьянская Серыя А заўсёды была вышэй за Партугалію, і пры чым тут яна?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
4 ліп 2015 г.
VyacheslavLenin, 11 сакавіка 2016 г.
Італьянская Серія А заўсёды была вышэй за Партугалію, пры чым тут яна?

каманд, якія па сутнасці могуць забіваць у лізе не шмат, як і ў Партугальскай, улічваючы ў якім стылі гуляе Юве

я не прымяншаю веліч і подзвіг Джи-Джи, хутчэй пра тое, што на фоне астатніх каманд Серіі А, Ювентус выглядае на некалькі галоў вышэй, менавіта ў гульні на дыстанцыю, а ўлічваючы як гуляе Юве, такі рэкорд уласна лагічны, і напэўна павінен быў адбыцца яшчэ раней  

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.
Melbourne, 11 сакавіка 2016 г.
каманд якія па сутнасці могуць сыграць у лізе нямнога, як і ў Партугальскай, улічыць у якім стылі гуляе Юве я не прымяншаю веліч і подзвіг Джы-Джы, хутчэй пра тое што на фоне астатніх каманд сэрыі А, Ювентус выглядае на некалькі галоў вышэй, менавіта ў гульні на дыстанцыю, а ўлічваць як гуляе [...]

Я б не сказаў што Юве вышэй на некалькі галоў чым Сассуола выйгралі з цяжкасцю як і астатнія матчы 1:0, Калі Наполі вынесці 5:1 як Реал і Барса ў сваіх чэмпіянатах то выносіць, а ў Юве пасля сыходу Тевеза няма нападніка які б рваў і метаў

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 833
Публікацыі
59 866
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
ArsenWenger, 11 сакавіка 2016 г.
Я б не сказаў, што Юва вышэй на некалькі галоў за Сассуола – выйгралі са скрыпам, як і астатнія матчы 1:0. Калі Напалі выносіць 5:1, як Рэал і Барса ў сваіх чэмпіянатах, то выносіць, а ў Юве пасля сыходу Тэвэса няма нападаючага, які б рваў і метаў

У гэтым матчы было 1:0, таму што каманда рэальна рыхтуецца да адказнага матчу з Баварыяй, і таму не ўпёрліся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...