Будзьце пільныя
Свет покера
|
27 лістапада 2015 г.
ад
Feya_Line
|
9 Адказаў
|
657 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароче катаю я нокаут за 210 рублёў. Там яшчэ за галаву кожнага даюць па 100 рублёў
можна рабіць да 10 па-мойму рэбаў па 100 рублёў
І 1 аддон за 100 рублёў
Так вось катаю я. Праіграў першыя 5 к фішак зрабіў 2 рэбай. Гляджу зняло 300 рублёў замест 200. Ну думаю можа ў кэшы праіграў,
Праіграў яшчэ 10к фішак роблю яшчэ падвойны рэбай, гляджу знову зняло 300 рублёў замест 200. Ну думаю дзе-то страціў Ладна.
Падгуляў у турніры.
Зарэгістраваўся яшчэ ў некалькі+ у той самы 210 + за 42 нокаут
у 210 праіграў 5 к фішак роблю 2 рэбай і зноў 300 рублёў замест 200 бярэ.
у 42 зрабіў 2 разы падвойны рэбай і замест 40 рублёў брала па 80 рублёў.
Думаю што такое пішу ў саппорт, так і так куды яшчэ бярэ па 100 і па 40 рублёў
А саппорт мне адказвае.
Так і так, калі вы цалкам прайграеце свае фішкі, то зрабіць падвойны рэбай каштуе не 100+100 рублёў, а 100+100+100 рублёў. то бок тыпу паслуга каштуе гэта 100 рублёў + 2 рэбаі па 100 рублёў.
Я ім пішу, дзе такое напісана ўвогуле? Ні на сайце ні ў лобі няма такога, яны паглядзелі і сапраўды ні дзе не напісана і адказваюць мне.
Ды сапраўды ні дзе такой інфармацыі не напісана, чакаеце на пошту Вам адкажуць. Але Кампенсацыі не чакайце (а гэта 460 рублёў калі што або 10 баксаў) Таму што мы прадастаўляем гульні ЯК ЁСЦЬ.
Кароче інфа такая, не гуляйце нокауты, а калі гуляеце то не рабіце рэбаі. ІБО ПАСЛУГА ЗРАБІЦЬ РЭБАЙ КАШТУЕ апрача грошай за рэбай яшчэ як мінімум такую ж суму грошай.
Калі, напрыклад, рэбай будзе каштаваць 500 рублёў. робячы падвойны рэбай вы траціце 1500 рублёў замест 1000 рублёў.
Такія справы. Пісьма яшчэ не было. Пагляджу што напішу.
кароч інфа такая не гуляйце ў рупокер)
ну гэта самыя танныя нокауты. Там ёсць яшчэ па 420 рублёў. і па 1 к рублёў. І калі не памыляюся па 2.2 к рублёў. так што яны цяпер па 1 к будуць у 2.2 к браць ці што. Я ўвогуле ў шоку. Яшчэ піша мне – Не чакайце Кампенсацыі. Тып таго.
толькі круглыя ідыёты там граюць
я не гуляю,але гэта не паказчык,такая штука можа быць і ў іншых покер-румах,не толькі на ру
Тут павінна быць інфа, не пра тое, што ў нокаутах гуляць не трэба, а пра тое, што ў Мороженка-покер-румах не трэба гуляць!
лепш бы ты гэта ім у саппорт напісаў, ён у іх лаяльны
каму ім у саппорт?))) ТЫ пра што?)()) Я з іхнім саппортам размаўляў, яны мне самі гэта напісалі. Зараз чакаю, калі на Джипси будзе онлайн іхняя падтрымка і з імі паразмаўляю
Ліста не было. Саппорт у такі час недаступны. Раптам на рахунку з’явілася +400 рублёў. Не зразумела адкуль. Праўда я ў кэшы сядзеў катал. Але ў кэшы я аказаўся ў плюсе на 700 рублёў і таму там павінна была атрымацца сума на 400 рублёў менш, але атрымалася на 400 больш. Місіі ўсе выканаў. Бонусы на дэпазіт таксама. Не зразумела, адкуль узяліся грошы. Можа сапраўды вярнулі за рэбаі. Толькі чаму ліста няма. І чаму не Т грашыма. Не ведаю. А можа і сапраўды проста ў кэшы выйграў і не заўважыў. Увесь час сталаў адчыняю і зачыняю