Брытанскі рэгулятар штрафуе за адсутнасць гарантый бяспекі грашовых трансакцый
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
1 снежня 2018 г.
ад
seregelio
|
9 Адказаў
|
365 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Камісія па азартных гульнях Вялікабрытаніі аштрафавала тры кампаніі сумарна на £14 млн за адсутнасць «эфектыўных гарантый» для прадухілення адмывання грошай і прычыненне шкоды кліентам гульнявой індустрыі.
«Спадзяюся, што сённяшняя заява прымусіць усіх аператараў анлайн-гэмблінгу звярнуць увагу на выкананне ўзятых на сябе абавязкаў, – пракаментаваў Ніл МакАртур, выканальчы дырэктар Камісіі па азартных гульнях. – Мы чакаем, што кампаніі будуць праводзіць старанную праверку кліентаў, выконваючы свае абавязкі па барацьбе з адмываннем грошай і сацыяльнай адказнасці».
Пасля лютагага рэвізіі камісія ўстанавіла, што Videolots ненадзейна выконвала праверку дакументаў, прадстаўленых кліентамі. У адным з зарэгістраваных выпадкаў кліент аператара не прайшоў аўтаматычную праверку сапраўднасці дакументаў і прадставіў падробленыя вадзіцельскія правы. У той жа час ён зарэгістраваў некалькі крэдытных карт, якія выкарыстоўваліся для дэпазітаў і ўдзелу ў азартных гульнях з «вялікімі сумамі». Шахрайства выяўлена не было.
Да таго часу, як сістэмы кампаніі анулявалі ўліковы запіс, кліент дэпанаваў £17 405. Камісія заявіла, што гэтыя дэпазіты «мяркуема з’яўляюцца даходамі ад учыненых злачынных дзеянняў».
Videoslots пагадзілася з тым, што ў кампаніі ёсць слабыя месцы ў сістэмах бяспекі, і прыняла меры для вырашэння гэтых праблем.
Па дадзеных рэгулятара, агляд бізнесу Casumo, пачаты ў студзені, паказаў, што кампанія належным чынам не правярала і не кантралявала дзейнасць кліентаў. У межах расследавання былі разгледжаны рахункі трох зарэгістраваных карыстальнікаў, якія адрозніваліся патэнцыйнымі прыкметамі махлярства, але не выклікалі ніякіх дзеянняў з боку Casumo. З таго часу кампанія прыняла меры для паляпшэння сваіх працэдур, паведамілі ў камісіі.
Нагадаем, што з кастрычніка 2019 года падатак на памежныя азартныя гульні ў Вялікабрытаніі павялічыцца да 21%.
Відавочна, цяпер Казумо і Відэаслоты будуць прымушаць кожнага дасылаць фота анфас і ў профіль)
Ну там усё ж такі гаворка пра недастатковую ўважлівасць у выпадках з сур’ёзнымі падставамі для падазрэння махлярства, так што дробных гульцоў, відавочных лудаманаў гэта можа і не датычыць.
мяне ўжо некалькі дзён праз плагін VPN да іх не пускаюць. хаця тыдзень таму граў
Паспрабуй праз Расійскі. Можа ў сувязі з такімі справамі з-за несупадзення краіны не даюць увайсці.
Пад шумок закране ўсіх, асабліва калі выйгрыш будзе важкі, і мозг прамоюць і сэлфі з моном у руках, плюс пашпарт плюс чэкі і ўсё ў руках перад фэйсам і каб усе куты бачныя былі 🙂 я з такім маразмам ужо сутыкаўся, калі ёсць магчымасць зліць пераможцу казя гэта пад шумок зробіць. Добры, калі так паглядзець, закон для Ігравых устаноў, і абгрунтаваць лягчэй..
Ну што – спецыяльна нагоду шукаць, каб не плаціць, ураджаю не будзе, казіны сур’ёзныя. А вось што пры першым вывадзе без дбайнага пацверджання асобы будуць мурыжыць – цалкам магчыма. Яны ўляпаліся на бабкі) Паходзе, для лаяльнасці і заманухі гульцоў плацілі ўсім падрад па-быстраму і прыліплі 🙂
да мне вывелі быстро 200 еўра на Neteller. дакументаў увогуле не прасілі. нават скрыншот плацяжу. пры гэтым я граў праз VPN Галандыі
Ну гэта такое, каму як пашанцуе, бывае па-рознаму, мне таксама часта ў адным закладзе выводзілі без пытанняў і вось аднойчы занёс з без дэпазіту каля ста еўра і паставіў, і пачалося, селфі, даведкі, фота і ўвесь такі набор,хаця раней выводзіў па дробязях па 30= 40 праблем не ўзнікала. Пажывем убачым..