Бой Галоўкіна і Альварэса скончыўся нічыёй
Навіны спорту
|
17 September 2017
ад
Shifty
|
6 Адказаў
|
246 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Лас-Вегасе завяршыўся адзін з галоўных баёў года ў сярэдняй вазе. На рынгу сустрэліся прадстаўнік Казахстана Генадзь Галаўкін і мексікалец Сауль Альварэс, на кану стаялі чэмпіёнскія паясы WBC, WBA, IBF і IBO.
Паедынак заняў усе належныя па рэгламенце 12 раундаў. Па рашэнні суддзяў у супрацьстаянні зафіксавана нічыя – 118-110 (Альварэс), 115-113 (Галаўкін) і 114-114.
Сярод знакамітасцяў на трыбунах T-Mobile Arena былі заўважаныя музыкант 50 cent, легендарны байцоў Майк Тайсан і баскетбаліст Расэл Уэстбрук.
Былы чэмпіён свету Леннокс Люьіс не пагадзіўся з рашэннем суддзяў зафіксаваць нічыны вынік у супрацьстаянні Генадзя Галаўкіна і Сауля Альварэса. Люьис лічыць, што пераможцам гэтага бою варта было назваць прадстаўніка Казахстана.
«Лічу, што Галаўкін – відавочны пераможца гэтага бою. Падабалася, што Альварэс дастаў да канца, яны сення абодва выйгралі.
Однко суддзі прынялі смешнае рашэнне. Абодва байцы могуць сыходзіць з рынгу з высока паднятай галавой, але тут і побач не было нічыі», – напісаў Люьіс у сваім «твітаре».
Баявік з Казахстана Генадзь Галаўкін пасля бою падкрэсліў, што застаецца гаспадаром чэмпіёнскіх паясоў.
«Віншую маіх мексіканскіх сяброў з Днём незалежнасці Мексікі. Дзякуй за падтрымку прыхільнікам з Казахстана.Я хацеў сапраўднага бою, але атрымаў не зусім тое, чаго хацеў. Паглядзіце на мае паясы. Я ўсё яшчэ чэмпіён. Я не прайграў, але, канешне, хачу перавыбару», – сказаў Галаўкін пасля бою.
Згодзен з Льюісам! Головкін заслужыў перамогу!!!
Глядзеў паўтор, але ўсё роўна атрымаў адчувальны зарад адрэналіну) бокс – гэта маё, бо 9 гадоў аддаў гэтаму спорту
Ну што ж, маладзец, казах, толькі, па-мойму, занадта шмат увагі да бою, не разумею, адкуль такі вялікі інтарэс? І амаль да кожнага бою?
прачнуўся ў 12 гадзін, прымусіў дзяўчыну знайсці на YouTube кароткі агляд і прымусіў выключыць гук, каб не даведацца вынік да пачатку прагляду бою))) па паўторах думаў, што Галоўкін пераможа – больш трапляў
Ой не, я без гуку проста не магу глядзець, адчуваю, што чагося не хапае, лепш ужо нейкую музыку ўключыць.