Бонусы і акцыі покер-рума ПокерДом | PokerDom
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
19 лютага 2015 г.
ад
IvanPronin
|
55 Адказаў
|
11,658 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Свежыя, бягучыя бонусы і акцыі онлайн-покер-рума ПокерДом (PokerDom).
на дадзены момант наколькі памятаю дзейнічае акцыя лепшая рука дня 30к рублёў )
Акцыя!!! Раздзень зорку на PokerDOM.
PokerDOM праводзіць незвычайную акцыю.
Спасылка з афіцыйнага ліста.
Паважаныя аматары покера і гульцы PokerDOM!
Рады паведаміць, што з наступнага тыдня ў нашым рума стартуе надзвычайная акцыя – Раздзень зорку (Get her stripped). Прапонуем Вам прыняць удзел у сапраўдным покеры на раздзяццё!
У канцы мая мы арганізуем тры дадатковыя турніры са зоркамі – Get her stripped, першы з якіх стартуе ўжо ў гэтае нядзелю, у 20.00 па Мск!
Супраць вас будуць гуляць такія мадэлі і зоркі сацыяльных сетак як Светлана Билялова, Александра Маркина і цудоўная жонка вядомага маскоўскага рэпера Гуфа, Айза Долматова.
Каб далучыцца да спецыяльнага нядзельнага турніру трэба прыняць удзел у сателітах Тexass hold’em freezeout Get her stripped, якія будуць праходзіць кожны панядзелак, сераду, чацвер і пятніцу ў 21.00 па Мск, удзел у адборах бясплатны.
Два пераможцы кожнага сателіта змогуць прыняць удзел у гульні і паспрабаваць свае сілы супраць чароўнай дзяўчыны. У гульні ўдзельнічаюць восем гульцоў, якія перамаглі ў сателітах, а таксама запрошаная зорка.
Паводле ўмоваў, толькі пасля таго, як дзяўчына прайграе ўвесь стек, яна здымае з сябе адну частку адзення. Дзяўчына мае права дакупляцца 2 разы, такім чынам яна можа зняць з сябе 3 элементы адзення.
Удзел у сателітах бясплатны, а трансляцыя гульні і доступ да чата даступныя ўсім зарэгістраваным карыстальнікам рума.
Турнір ва ўкладцы фрыролы будзе адзначаны аранжавым колерам “Get her stripped tournament“.
1-2 месца падзеляць паміж сабой прызавы фонд у 5 000 рублёў.
Спіс найбліжэйшых зорачных удзельніц:
Александра Маркина – 24.05 у 20.00
Айза Долматова – 31.05 у 20.00
Светлана Билялова – 7.06 у 20.00
Прайдзе ўсяго 3 турніры, не прапусціце!!!
CondoDom уж тады б назваліся і піарылі бяспеку ))
Добры дзень!
14 жніўня нашаму покер-руму спаўняецца 1 год, і ўвесь гэты час, з першага месяца працы, вы былі з намі. Дзякуй! У знак удзячнасці мы прыгатавалі для вас падарунак:
Бясплатныя $10 на рахунак у покер-руме
Вам не трэба нікуды звяртацца, падарунак будзе аўтаматычна пераведзены вам сёння ў працягу дня. Выбірайце гульню на густ і выйгравайце! Вы таксама можаце вывесці гэты бонус, калі назбіраеце такую ж суму рэйка.
Іншыя акцыі да Дня Нараджэння
– 12, 13 і 14 жніўня бясплатныя турніры для вашага VIP-узроўню з прызавым фондам 10,000 рублёў. Пачатак у 20:00 МСК.
– 16 жніўня святочны турнір з гарантаваным прызавым фондам 500,000 рублёў! Пачатак у 19:30 МСК. Да турніру праходзіць мноства сатэлітаў, уключаючы бясплатныя.
З 5 па 19 кастрычніка ўключна на PokerDom пройдзе гонка паляўнічых за баўнці ў спецыяльных мульты-баўнці турнірах. Усё, што вам трэба рабіць – гэта гуляць у рэгулярных мульты-баўнці турнірах і спрабаваць сабраць як мага больш узнагарод за выбіванне іншых гульцоў (баўнці).
Усе атрыманыя баўнці будуць улічвацца ў табліцы лідараў акцыі па прынцыпе 1 рубель баўнці = 1 ачко ў табліцу. Напрыклад, калі вы атрымалі ўзнагароду за гульца 250 рублёў, у табліцу пойдзе 250 ачкоў.
Акцыя падзелена на дзве катэгорыі, каб гульцы ўсіх узроўняў маглі камфортна выступаць у гонцы.
Катэгорыя А
У залік катэгорыі А ідуць усе мульты-баўнці турніры, баўнці ў якіх складае ад 200 рублёў уключна. Дзесяць лепшых гульцоў падзяляць паміж сабой прызавы фонд у 270,000 рублёў.
1-е месца
65,000 рублёў
2-е месца
50,000 рублёў
3-е месца
40,000 рублёў
4-е месца
30,000 рублёў
5-е месца
25,000 рублёў
6-е месца
20,000 рублёў
7-е месца
15,000 рублёў
8-е месца
10,000 рублёў
9-е месца
8,000 рублёў
10-е месца
7,000 рублёў
Катэгорыя Б
У залік катэгорыі Б ідуць усе мульты-баўнці турніры, баўнці ў якіх складае да 199 рублёў уключна. Дзесяць лепшых гульцоў падзяляць паміж сабой прызавы фонд у 135,000 рублёў.
1-е месца
32,000 рублёў
2-е месца
25,000 рублёў
3-е месца
20,000 рублёў
4-е месца
15,000 рублёў
5-е месца
12,000 рублёў
6-е месца
10,000 рублёў
7-е месца
8,000 рублёў
8-е месца
6,000 рублёў
9-е месца
4,000 рублёў
10-е месца
3,000 рублёў
Гульцы могуць выступаць у абедзвюх катэгорыях. Прызы будуць пераведзены на балансы гульцоў аўтаматычна пасля 03:00 МСК 19 кастрычніка. Акцыя пачынаецца ў 03:00 МСК 5 кастрычніка і заканчваецца ў 02:59 МСК 19 кастрычніка.
Каманда PokerDom жадае вам поспеху!
Крыніца : pokerdom.com
Соры за флуд) Мне па акцыі оратора вышэй 100 баксаў далі ;D. Хоць павінны былі даць усяго 50. Спадзяюся такая акцыя будзе кожны год. Бо ў мяне Там Платына на ўсё жыццё . Пажыццёва па 100 баксаў атрымліваць кожны год норм0
PS: заліў бабкі ў кітайскі) па 4р за куш.
па чырыку давалі ) якія 50?
Там 3 узроўні.
1 узровень да голды і голда па 10 баксаў
2 узровень платына 50 баксаў
3 узровень Элiта 100 баксаў.
Мне давалі 100 баксаў. 50 па лiсту i 50 за звяртанне ў саппорт. Калі я пытаўся, што i як, за што бонус. Напісалi, што мне яшчэ 1 не належыць. У нас там свае тэркі. I Платыну таксама далі назаўсёды мне (падарылi навечна) таксама па сваіх тэрках. Доўгая гісторыя.
якім чынам ты эліту пажыццёва ўмудрыўся ўхапіць ?
Там вельмі доўгая гісторыя. Якая ўключае ў сябе Акадэмію Покерав. Джыпсі Тым і сам саппорт ПокерДома. А пачалося яна з таго, што я яксьці гуляў на ПД і ў мяне быў статус Голд. Сам яго назбіраў. І я падумаў, якога чорта я сам назбіраў статус, калі мне павінны былі яго падарыць. І тут пачалося
Вось скрын
Даюць 10$ пасля верифікацыі акаўнта, для навічкоў. Для атрымання бездэпазітнага бонуса, вам неабходна верыфікаваць рахунак.
1. Запаўняеце профіль на сайце pokerdom , звяртаецеся ў чат (хачу атрымаць бездеп 10$)
2. Прадстаўце якасную каляровую копію/фота першага развороту старонак вашага пашпарта, з вашым фота, нумарам і датай выдачы.
Дакументы адпраўляйце на пошту Пасля чаго звярніцеся ў чат паўторна. Бонус налічаецца на працягу 72 гадзін. Для выводу гэтага бонуса трэба набіць 10$ рэйку. Для якіх краін даступны гэты бонус удакладняйце ў чаце(РФ дакладна даступна). Можа спатрэбіцца каму.
Гэты бездэп на сок я ведаю, ужо даўно не выдаюць. ТС сам бы спачатку ўзяў. А потым ужо пісаў. У многіх месцах напісана, што выдаюць. Але гэта не так. Спрабаваў сам узяць.
Я ўжо атрымаў гэта прыкладна месяц таму🙂
Абломшчык, Вы мілайшы. Толькі я губёнку разгарнуў, як Вы тут з’явіліся з недобрымі весткамі.
А так хочацца халявы…. што цяпер рабіць???
ну, ты вазьмі – паспрабуй. Але на сок я ведаю, ужо не выдаюць. Можа па-новаму сталі выдаваць, зноў каб гульцоў прыцягваць
😁 А мне ўжо не пагражае…я іх атрымаў калі рэгістраваўся))
Так як я новы тут, мае паведамленні праходзілі мадэрацыю і былі апублікаваныя з затрымкай, БЕЗДЕП РАБОЧЫ яны зноў замуцілі гэтую акцыю з верасня 2016 і тое, што я выкладаю , спачатку правяраю асабіста дабы не ўводзіць людзей у зман.
яна была скончаная і ў верасні зноў пачалі.
Уключыў кіно, а тут на табе – 10 баксаў у pokerdom! Не зусім пра казіно, але халява ж, што)
Рэгістрацый па спасылцы pokerdom10.tv.
Каб атрымаць бяздеп трэба пацвердзіць пошту, звярнуцца ў чат, там доўга будуць тупіць, потым папросяць запоўніць профіль і паслаць ім на пошту пашпарт, затым яшчэ патупяць і скажуць, што бонус будзе налічаны на працягу 72 гадзін (аля рашн скрыпто-бяздеп-вулкан)
Адразу хачу заўважыць, што контора даволі мутная! Пра тую праму на сайце нічога не напісана, адзінае, што сказаў аператар:
Вам трэба наіграць 10 долараў рэйка (адыграць бонус), пасля чаго вы зможаце выводзіць выйгрыш. Рэйкам называюць камісію, якая спаганяецца з кожнай здзейсненай вамі стаўкі, у нашым руме яна складае 5%.
Гэта покерны бездэп. Кантора як кантора. Звычайны покер-рум, не лепш і не горш за іншых. Яны гэтыя $10 перыядычна то даюць, то зноў не даюць. Як ім у адно месца кольне ўвогуле.
Макур, ты ўсюды 😁
Таксама бачыў гэты бездеп, але не стаў выкладаць, бо
а) я лянівы
б) хутка прыкрыюць і потым зноў пачнуць даваць.
а я не быў там зарэганы ніколі…што гэта шмат адбіваць трэба? я не разумею
вейджэр х20, але на покер)
гэта Покердом ці фэйк?