Бонусхантынг для спецыялістаў
Бонусхантерскі форум
|
14 August 2015
ад
klik2klik
|
34 Адказу
|
475 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прапаную завесці новую тэмку ..Для людзей )якія не прывыклі прайграваць )) ..Гатовы да абмену фішкамі(бокі ў софце казіно) і рознымі прыкручваннямі .
пакіну тут..для настрою
Стул )) не заўсёды дрэнна) …Яшчэ дапамагу вырашыць фін. пытанні з РУ казіно..Вялізны вопыт зносін..)
папкі шыкарныя )
дапамагу расслабіцца вашаму казіно, прыляскаю партнёраў, хуткі і павольны вывад)))
не я сур’ёзна ..гатовы пагаварыць па тэме аб’юза …цікавяць такія..але можна і РУ ..дзе ёсць бездэпы з нармальным вывадам)
навучыце мяне )
увы, бездепная абуза стала крайнімі складанай зараз і фінансава мала выгаднай…. Хоць бездэпаў зараз і мноства прапануюць. Але працэс вываду дзіка складаны ўсюды з бездэпаў. Хоць гадоў 3-4 назад было вельмі нават усё нядрэнна. Я ўжо не кажу пра “6-8 гадоў” назад – там проста рай для бонус-ханцёраў быў…
Але гэта ўжо даўно канула ў лету.
як ты і сказаў,лет 6-8 таму,але я і яшчэ раней,быў сапраўдны рай!!!На сабе праверана!
Так усё і зараз нармальна ..купа казіно з дзіркамі ў софце.. нават ліцэнзійных.. што да вываду ..калі ёсць кашалькі мэні.. яд ..і г.д ..можна папарыцца)) ..Мільён не зарабіш ..але 200-500 у.е. ( а з цяперашнім курсам))) сядзячы на апе можна))..
а што, сапраўды 6-8 гадоў таму нармальна было вывесці бонусы?
І ўвогуле, я ўжо на некалькіх форумах задавала пытанне – у каго-небудзь рэальна атрымоўвалася вывесці бонусы? то ёсць, без унясення дэпазіту, пагуляць на бонусы, адыграць іх па вэйджару і вывесці. Бывала такое?
Цікава яшчэ, што многія казіно цяпер ставяць умовы даюць бездэп бонус, а толькі потым у правілах напісана, што каб яго вывесці ,нужно папоўніць рахунак або каб пачаць гуляць, папоўніць. як-то гэта не прыгожа(( атрымліваецца, што гэта не зусім бездэп бонус..
Як правіла трэба папоўніць (а ў чым праблема?))але ёсць і без абавязковага папаўнення(вельмі рэдкія выключэнні)
якая назва казі
Калі памазаць ёй , вогуле нармальна ! ))
А калі не мазаць то яшчэ лепш ))) толькі можна узду парваць )))
circus Цяпер не ведаю ёсць ці ў іх бездеп ..але перыядычна пралятаюць ))я браў 25 еўра..Усё што вышэй за бездеп можаш вывадзіць адразу ..Сыпанула 500 еўра )) 475 ставіш на вывад ..а 25 бездепа спісваюцца.
а ты з якой краіны? проста на аскгемблерс пішуць што Расію не прымаюць. Які бонус код апошні раз прыходзіў?
Украіна .. там перыядычна даюць боны (патрэбна часам заходзіць ..гледзець ) ад 10 да 25 еўра..Кантора вельмі сур’ёзная (служба падтрымкі на вышыні) Выплацяць любую суму без праблем .Софт замаўлялі пад сябе (часткова) ..Так разумею гэтыя гульні стаяць у іх казінах в оффе ..Аддача (там дакладна на заяўленым узроўні )..
на пошту не прысылаюць коды?
Не ..зайдзі на сайт націсні зарэгістравацца ..там будзе код 200 або 250% на першы дэп ..і калі зараз ёсць бездэпы код бездэпа (я браў пад плей-оф )тады давалі 25 уе ..пасля бон прапaў ..потым зноў з’явіўся на 25 уе..былі бездэпы па 10 ке ..паглядзі іх сайт (пры реге просяць нумар пашпарта )..потым не зменіш ..ці праз суппорт (гемарна)
А мне прапанова пра стварэнне тэмы з дзіркамі ў казіно, вельмі нават па душы.
Галоўнае зрабіць норм адбор туды. Не ўсіх падрад.
Каб самі казіно не бачылі гэтых дзір і не зачынялі іх.
Проста будзе так ..ты сказаў ..200 чалавек узялі на заметку )) і ніхто сваіх сакрэтаў не здаў..) Навучыся наліваць Skrill ))(мульты-Skrill) буду табе аккі падкідваць з балансам )) пад абнал)..
Я так разумею тэма зачынена ? для назіральнікаў)?
Аналагічна. Памятаю, якраз у 2008-2010 я адкрыў для сябе гэтую тэму. Кожнае трэцяе казіно выносіў. Асабліва везла ў райвелах.
Цяпер, дарэчы, на кіркусе, пры рэге дае ад 10 да 100 еўра паходу таксама без вагера
Для хантынгу заю трыял праграмы Cyber Ghost 5 – прыкольная праграма, шмат апі-шнікаў
Дарэчы праз ІБАН Траст банк працуе
@vulova)ТЫы напэўна паведамленне не ў тую ветку кінуў)можа я не зусім правы