Бонус-код у краме

Пойнт-сістэма і крама | 25 March 2016 ад | 68 Адказаў | 7,020 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
42
Публікацыі
1 804
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.01.2016
purbi42, 15 July 2019
Купон бясплатны і рассылаецца калі атрымаецца, яшчэ і прэтэнзіі прад’яўляюць, чаму так доўга… Дэпазіт зрабі, будзе хутка.. Ты не купляеш тавар у краме, а абменьваеш яго на поінты, праз краму якая працуе за поінты, а поінты табе проста так выдаюць, таму краме ты дакладна нічога не павінен, х [...]

У краме нідзе не напісана,што купон высылаюць на працягу 48 гадзін без уліку выходных.

Таму і спытаў,чаму няма купона ўжо трэція суткі.

У чаце не бываю,і не ведаў,што выходныя не ўлічваюцца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 611
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
purbi42, 15 July 2019
а паінты табе проста так выдаюць,

Эммм. Сапраўды проста так ? А я ўжо падумаў за тое,што я такі прыгожы 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 611
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
widsgames, 15 July 2019
У краме нідзе не напісана,што купон высылаю ў працягу 48 гадзін без уліку выхадных.

Згодзен. Не ўлічылі момант. А можа пасля абнаўлення зляцела. Раней, здаецца, была і такая ўмова.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 515
Публікацыі
6 477
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018

“крама табe дакладна нічога не павінна,” дзе-недзе я ўжо чуў падобныя фразы ад чыноўніка, не павінна, не просіла, не абавязана …. 🙂

тс проста спытаў, пацікавіўся, удакладнілі інфармацыю, растлумачылі ўсё ок,  а гэта лішняе імхо .

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
42
Публікацыі
1 804
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.01.2016
AydarKaribullin, 15 July 2019
Эммм. Сапраўды проста так ? А я ўжо быў падумаў за тое,што я такі прыгожы

Калі быць дакладным не проста так.

Рэгаем мы па рэфке з форума,значыць рэферэру працэнт ідзе ад нашай гульні. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
107
Публікацыі
517
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12.10.2018
pokerface, 15 July 2019
“краме табе дакладна нічога не доўжна,” дзе‑небудзь я ўжо чуў падобныя фразы ад чинушкі, не павінна, не прасіла, не абавязана …. 🙂 тс проста спытаў, пацікавіўся, удакладнілі інфармацыю, растлумачылі ўсё ок,  а гэта лішняе імха .

ТС сам піша што краме яму «должен» толькі таму я так напісаў

widsgames, 15 July 2019
Калі быць дакладным не проста так. Рэгаем мы па рэфцы з форуму,значыць рэферэру працэнт ідзе ад нашай гульні. 

Ад дэпазытаў, пры ўмове што агульны дэпазіт рэфаў афа больш вываду, вось з розніцы, нейкі працэнт ідзе, так..

ад тваёй гульні на халявны купон дакладна форум нічога не атрымае..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
42
Публікацыі
1 804
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.01.2016
purbi42, 15 July 2019
ТС сам піша, што магазін яму «павінен» толькі па гэтай прычыне я так напісаў

Я не пісаў, што магазін мне нешта там павінен. Ён мне нічога не павінен, як і я яму.

Я напісаў, што інфармацыя пра тавар (жаданы спосаб аплаты, тэрміны і ўмовы дастаўкі) павінна быць у краме і гэта нармальна.

Калі б там так было напісана, ніхто не задаваў бы пытанняў тыпу – дзе мой код.

Я б купіў код лепш у панядзелак, а не чакаў 4 дні, калі яго пришлюць.

purbi42, 15 July 2019
Ад дэпазітаў, пры ўмове што агульны дэпазіт рэфаў афа большы за вывад, вось з розніцы нейкі працэнт ідзе, так.. ад тваёй гульні на халяўны купон дакладна форум нічога не атрымае..

Праўда. Але каб вывесці выйграш прыйдзецца зрабіць дэпазіт.

Калі казіно спадабаецца і ты застанешся там гуляць, хз колькі ты там дэпоў і на якую суму назрабіш.

Тут ужо форуму будзе прыстойны %.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
1 072
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
06.10.2015
widsgames, 15 July 2019
Калі быць дакладным не проста так. Рэгаемся мы па рэфцы з форуму,значыць рэфералу ідзе працэнт ад нашай гульні. 

Не абавязкова. Я атрымліваў бонус і па старых рэгістрацыях. Але калі ты рэгішся па спасылцы з форуму, то што ў тым дрэннага асабіста для цябе? Пойнты налічваюць, у наяўку перакладаюць, што не так?))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 314
Публікацыі
21 364
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015
widsgames, 15 July 2019
У краме нідзе не напісана,што купон высылаюць на працягу 48 гадзін без уліку выхадных. Таму і спытаў,чаму купона няма ўжо трэція суткі. У чаце не бываю,і не ведаў,што выхадныя не ўлічваюцца.    

48 гадзін, гэта па працоўных мерках 6 працоўных дзён. У нармальным грамадстве працуюць па 8 гадзін у суткі.

Купоны рассылаюць на працягу 48 гадзін (пасля пакупкі) у працоўны час. Таму калі купона няма 3 суткі, вам застаецца чакаць яшчэ 3. А потым можаце пісаць Славе.
Івану пісаць не трэба. ён не займаецца гэтымі пытаннямі.
Тэме ўжо 3 гады. Раней усё было інакш, я так думаю.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 650
Публікацыі
5 755
Падпісчыкі
111
Рэгістрацыя
12.07.2013
widsgames, 15 July 2019
У краме нідзе не напісана,што купон высылаецца на працягу 48 гадзін без уліку выходных.

Папраўіў.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
42
Публікацыі
1 804
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.01.2016
MariyaKonor, 22 July 2019
48 гадзін, гэта па працоўных мерках 6 працоўных дзён. У нармальным грамадстве 8 гадзін у суткі працуюць.

У нармальным грамадстве працуюць па 4-6 гадзін 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
21
Публікацыі
283
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
04.06.2019
widsgames, 23 July 2019
У нармальным грамадстве працуюць па 4-6 гадзін 😁

Зверху яшчэ ў 2016 годзе пра аперацыю для прышывання чле… рук, да рук. Разасылае адміністрацыя, а яны таксама людзі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
IvanPronin, 22 July 2019
Паправіў.

Пяць гадоў на форуме і толькі сёння даведаўся, што  форум па выхадных не працуе.    

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 314
Публікацыі
21 364
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015
spartack, 5 November 2019
Пяць гадоў на форуме і толькі сёння даведаўся, што  форум па выходных не працуе.    

Форум працуе. Копуны не заўсёды выдаюцца ў выхадныя. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

2 дні таму купіў у Буй і Гудвіне сёння будуць спіны?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
MariyaKonor, 5 November 2019
Форум працуе. Копуны не заўсёды выдаюцца ў выхадныя.

Дзякуй за зразумелы адказ. Пачынаю, што Леніну таксама трэба адпачыць і гэта справядліва, але і вы, паважаная адміністрацыя, зразумейце, што выхадныя якраз у азартных гульцоў – вольны час для гульні, у астатнія дні яны працуюць, каб потым зарабленыя грошы прынесці ў краму на форуме, якую вы аглядаеце на гэтым выдатным форуме, улоўліваеце сувязь? Таму прапаную вам знайсці памочніка для Леніну, каб крама на форуме працавала кругласутачна і без выхадных. Шмат разоў на гэтым форуме заўважваў незадаволенасць адносна працы крамы і лічу гэта справядлівым. Найміце, калі ласка, працаўнікоў або памочнікаў, каб усе былі задаволены. Усяго вам найлепшага і росквіту форуму.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 611
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Разумею, што Леніну таксама трэба адпачыць і гэта справядліва, але і вы паважаная адміністрацыя зразумейце, што выходныя якраз у азартных людзей ёсць вольны час гуляць, астатнія дні яны працуюць, каб пасля зарабленыя грошы прынесці ў казіно, якія вы аглядаеце на гэтым цудоўным форуме, уловілі [...]

Эммм. Спартыч а ты нічога не блытаеш ? Сувязь зразумелая, прапановы ясныя і справядлівыя. Але вось пытанне. Ты грошай даш на гэтых памочнікаў ? Калі так, то, вядома, думаю ўлічаць твае пажаданні.

Кумараць такія таварышы, якія спрабуюць на чужых плячах у рай уехаць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 830
Публікацыі
59 262
Падпісчыкі
166
Рэгістрацыя
14.11.2015
Дзякуй за даступны адказ.  Разумею, што Леніну таксама трэба адпачыць і гэта справядліва, але і вы, паважаная адміністрацыя, зразумейце, што  выхадныя якраз у гульцоў ёсць  вольны час  гуляць, у іншыя дні яны працуюць, каб потым  зарабленыя грошы прынесці ў казіно, якія вы аглядаеце на гэтым в [...]

дзякуй, але я абыдуся без памочнікаў. я скупы і сваю зарплату нікому дзяліць не буду😁

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
AydarKaribullin, 5 November 2019
Эммм. Спартыч а ты нічога не блытаеш ? Зносіны зразумелыя, прапановы ясныя і справядлівыя. Але вось пытанне. Ты грошай даш на гэтых памочнікаў ? Калі так, то, вядома, думаю ўлічаць твае пажаданні. Кумарыць такія таварышы, якія спрабуюць на чужых плячах у рай уехаць.

Айдар я нічога не блытаю гэта па-першае, па-другое пытанне было не табе зададзена. Я хацеў бы пачуць адказ ад адміністрацый, у чым у іх праблема?. Ты згодны з тым што Леніну патрэбны памочнік? Няхай кожны выкажае свае прапановы. Дарэчы наконт грошай – чуў, што Слава цалкам бясплатна дапамагае форуму, калі гэта праўда, то яму рэспект ад мяне. Не люблю я чужыя грошы лічыць, але раз ты пра гэта загаварыў, то адказваю – гэта партнёрскі форум і казіно, якое тут аглядаецца, вялікія грошы плацяць за рэкламу свайго завядзення. Падразумеваю, што гэты рэсурс таксама мае выдаткі, але гэта капейкі ў параўнанні з тым, што мае ад казіно. Памочніка я прапанаваў такога ж як Ленін, які хоча дапамагчы або ж работніка за невялікае ўзнагароджанне. Дарэчы ты напэўна чуў, што я быў мадэратарам суседняга форуму і ўпэўніваю цябе, што не за зарплату падчышчаў усякі смецце. Адзінае што мы, мадэратары, маглі – гэта знаходзіць казіно з партнёркай і аглядаць на форуме і калі што заробленыя грошы нейкі адсотак аддавалі адміну на развіццё форума. Увогуле чуў напэўна пра латест замежны, так вось там паглядзі штат работнікаў, колькі іх там. Адсюль выснова, што калі хочаш больш зарабіць, то і трэба больш укладваць і ўкаланяць, каб не было прэтэнзій. Усім міру дабра і больш выйгрышаў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
VyacheslavLenin, 5 November 2019
дзякуй, але я абыдзюся без памочнікаў. я скупы і сваю зарплату нікому дзяліць не буду😁

Слава, ты не скупы, а просты добразычлівы хлопец.  Навошта нам грошы, толькі б праца была :).

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

Ленін па поводу кода хацеў спытаць на буй і гудвин коды будуць сёння?два дні назад купіў,48 гадзін быццам прайшлі)і яшчэ што за хер.ня гэта?Напісана ніколі не скончацца(нават смс прачытаць і напісаць не магу(хаця Латест сказала да 5-га лістапада,а тут напісана ніколі дакладней не магу напісаць нікому і прачытаць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 450
Публікацыі
24 611
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
02.08.2015
Ты згодны з тым, што Леніну патрэбны памочнік?

Ды быццам спраўляецца хлопец.

Не люблю я лічыць чужыя грошы, але раз ты пра гэта загаварыў, то адкажу – гэта партнёрскі форум і казіно, якое тут аглядаецца, вялікія грошы плацяць за рэкламу свайго закладу.

Дзякуй, КЭП.

Памочніка я прапанаваў такога ж, як Леніна, які хоча дапамагчы

Такіх больш няма.

І так. На голым альтруізме далёка не паедзеш. І нават калі будзе работнік, які працуе проста так, ён сваю працу выконваць сумленна не будзе. Больш за тое: не маючы па сутнасці ніякіх абавязкаў ці дамоўленасцей, ён можа ў любы момант выпарыцца. Спадзяюся, я ясна выклаў сваё бачанне.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 314
Публікацыі
21 364
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
31.07.2015
Айдар, я нічога не блытаю – гэта па-першае, па-другое пытанне не табе задавалі. Я хацеў бы пачуць адказ ад адміністрацый: у чым у іх праблема? Ты згодзен з тым, што Леніну патрэбны памочнік? Няхай кожны выкажа свае прапановы. Да рэчы пра грошы – чуў, што Слава абсалютна бясплатна дапамагае фор [...]

Мы не атрымліваем нават капеек ад казіно ў якасьці рэкламы і г.д.
Наш топ казіно самы сумленны – рэйтынг ставяць самі карыстальнікі.
Так, Слава павінен выдаваць купоны і па выхадных. Але не заўсёды гэта атрымліваецца. Таму і зрабілі падпіс (на працягу 48 гадзін, акрамя выхадных). Калі Ленін можа выдаць у выхадныя, ён выдае. Бо гэта яго абавязак. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015

Робіце як хочаце, бо мне ўжо нічога не трэба. Купіў рана раніцай другога лістапада купон – гэта атрымліваюцца выхадныя дні, гэта значыць два дні не лічыцца, калі Ленін соізволіць то аддасць код сёння ці заўтра, альбо ніколі, бо атрымліваецца ў яго няма ніякіх   абавязкаў альбо дамоўленасцей, ён можа ў любы момант выпарыцца.   Вось чаму я лічу, што ў любой працы павінен быць стымул, а інакш не будзе сумленна.  Не будзе купона  і на гэтым дзякуй, тут ніхто нікому нічога не мусіць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019

У краме прыбярыце бонус ад гудвіна 30 спінаў, яны кажуць гэтага бонуса ўжо няма, мне сказалі што яны яшчэ не прыбралі гэты бонус? Залічылі праз «не хачу», яшчэ кажуць не належыць а мы залічылі, змяніце або прыбярыце гэты бон, каб дарма не куплялі

У краме прыбярыце бонус ад гудвіна 30 спінаў, яны кажуць гэтага бонуса ўжо няма, мне сказалі што яны яшчэ не прыбралі гэты бонус? Залічылі праз «не хачу», яшчэ кажуць не належыць а мы залічылі, змяніце або прыбярыце гэты бон, каб дарма не куплялі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...