Бонус для інвестараў 100 у.е. ад PrivateFX
Розныя бездэпазітныя бонусы не для казіно
|
22 мая 2016 г.
ад
dmbeard
|
17 Адказаў
|
4,679 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кампанія PrivateFX абвясціла аб пачатку акцыі з 23 сакавіка. Кожны новы кліент, які зарэгіструецца ў перыяд з 23 сакавіка па 23 красавіка (Акцыю падоўжылі, новыя тэрміны акцыі з 20 красавіка па 1 ліпеня), атрымае на свой рахунак 100 USD для інвестыцый у інструменты кампаніі PrivateFX.
Гэтай бонусам можна будзе карыстацца роўна 10 дзён, пасля чаго ён будзе спісаны. Увесь прыбытак, які вы атрымаеце за гэты перыяд, можна бесперашкодна вывесці на свае рэквізіты.
Каб атрымаць прыбытак, неабходна інвеставаць гэтыя 100 долараў у ПАММ-рахункі або рахункі «Актыўны Інвестар». (я пасля рэгістрацыі і вэрыфікацыі е-мейла і тэлефона інвеставаў у ПАММ-рахунак 10284 нік PARAMON).
Гэтая акцыя праводзіцца для таго, каб кліенты маглі азнаёміцца з інвестыцыйнымі інструментамі кампаніі.
1. Рэгістрацыя (пры рэгістрацыі не забываемся адзначыць галачкамі пагадненні справа ў слупок 8 шт.).
2. Верыфікацыя тэлефона і е-мейла.
3. Я так падазраю, што для вываду сродкаў будзе неабходна прайсці поўную вэрыфікацыю (паспортам). PS. Як паказала практыка, няма неабходнасці і так выводзяць.
там адзін рахунак 0уе, а на другім бонусным 100уе – вось з яго і трэба ўкладвацца ў ПАММы
выбіраеш управа – ціснеш інвеставаць.
Унізе пасля ўсіх дэталяў ПАММ-рахунку выбіраеш рахунак, з якога будзеш інвеставаць.
Ніжэй уводзіш суму,
і ціснем кнопку прыняць оферту і інвеставаць.
На 10.04.16 (18 дзень) на рахунку 5.42 USD
Заказаў вывад на перфектмани
Зрабіў усё як апісана вышэй (чакаю прыбытку). Калі што выгарэ, адпішуся.
Мне нешта падказвае, што гэта бязкарысная затея. Занадта ўжо ўсё проста і гладка робіцца. Пахне рэферальнай праграмай і лохатронам. 🤐 :ph34r: 🤐
Ну як там, атрымалася-?
Бонус даюць на 10 дзён. Таму вынік не раней за 29 жніўня плюс на вывад пару дзён.
Рэферальная праграма – так. У якасці прыманкі даюць бонус – так. Чаму не браць, калі даюць )))
Дзякуй, што растлумачыў сітуацыю. Цяпер буду ў курсе магчымасцяў на гэтым праекце.
Я так падазраю, гэта тыпу ММСИСа, нешта ў гэтым родзе, напэўна
Пустая трата часу (праверана на сваёй скуры).
Поўная лажа зарабіў 2.82$ не паставіць і не вывесці мінімальны вывад 10$
Падаецца, правілы ўцяжарылі, раней не было абмежавання на вывад. Не буду прапаноўваць кінуць 10 і вывесці 12.82, бо ўсё можа быць, а раптам не вывесяць. Падаецца, халява скончылася 😔
Але я ж вывёў у самым пачатку, раней не было абмежавання на ўвод/вывад 10уе
Бясплатны сыр бывае толькі ў мышалоўцы. 🙂
А дзе там увогуле напісана пра мінімальны вывад-?
Пры вывадзе або ўводзе з’яўляецца надпіс, што мінімальная сума 10уе. Я правяраў увод/вывад на перфекце
Хто-небудзь спрабаваў рабіць сюды дэпазіт і выводзіць прыбытак-?
Я таксама зарабіў 2.5 бакса і таксама не вывеў(((…Плюнуў на гэта. Праз некаторы час тэлефанаваў менеджэр і прапаноўваў працягнуць працу пры яго падтрымцы, але я адмовіўся. Па-мойму, гэта пустая трата часу.
На маю думку ўсе гэтыя форэксы-шморэксы з бонусам без уласных укладанняў – пустая трата часу. Навару асабліва не атрымаецца, а часу патраціш масу.