Бонус $7 ад Always Vegas
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
29 лістапада 2015 г.
ад
fenya38
|
22 Адказу
|
1,053 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
http://www.alwaysvegas.eu/
7$ бонус для новых гульцоў. Вагер х70.
Макс. кешаўт 105$. Бонус знаходзіцца ў касе ў ўкладцы promotions
сыпанула добра, трэба адмыць, нідзе не паказана колькі засталося, думаю, і з вывадам будуць праблемы, трэба праверыць
Так, там не паказвае колькі засталося. Можна толькі ў касе даведацца, адбіты ён ужо ці не.
Там бонус $50, пакуль падвоіў, але я сумняваюся, што выплацяць, калі ўдасца адыграць.
А на чым грунтуюцца вашы сумневы ? Не раз і не двойчы выводзіў з казіно з гэтых груп. Толькі ўлічыце там мінімальны деп у 20 долларов-евро і дакументы. Вывад зойме да 5-ти рабочых.
калі вагер больш за 20х, то гэта не мае сэнсу!
Абіваў і 200 !!! Як пашанцуе. Зразумела, што шанцаў мала, але пры такім вэйджары проста гуляеш вялікімі стаўкамі. Калі так – дык так. Калі не – дык не.
дзякуй што падзяліўся спосабам адыгрыша, буду цяпер так адбіваць!
каб гуляць на вялікія стаўкі патрэбны спачатку добры кэш
там напэўна нейкія праблемы з вывадам прыдумаюць, калі адб’ецца
Вы маеце на ўвазе бонус і яго памер? А якая розніца? Тут у кантэксце маецца на ўвазе суадносіны балансу і стаўкі. Вось, дапусцім, у вас баланс 100 долараў, пагадзіцеся, было б недарэчна спрабаваць адбіць яго па 15 цэнтаў за спін. Да i ў некаторых казіно бываюць яшчэ і абмежаванні па часе…
да не, я па 5 баксаў за спін паставлю і прасру за 2 хвіліны))) каб па-буйному нешта дала, трэба спачатку шмат туды ўкалоціць)
Я на данном софте очень много поиграл.Поверьте. По 5 баксов перебор конечно. Ну чтобы хотя бы запас спинов в 50-100 был.
ну я не казаў што па 0,15 граць)на 100 ставак каб было і ўсё))калі 1 бакс для 100 у кэшы гэта вялікая стаўка то ўжо прабачце…
Прыкладна ў 30% выпадкаў я адбіў бонус такім чынам. І выводзіў з казіно на софце райвел. Казіно штук пад сто, напэўна, абышоў.
А як жа абмежаванне па стаўках ?
Не памятаю ў райвеловскіх казінаў такіх абмежаванняў. Па часе бывалі. Па стаўках няма.
Да хрэн іх ведае , калі адыграеш бонус заўсёды якія-то новыя правілы да знаходзяцца !
Там перад тым як актываваць бонус, можна ўважліва прачытаць правіла для кожнага канкрэтнага бонуса. У гэтым сэнсе рэалізавана вельмі правільна і ўсё зразумела.
а мне на такім софце толькі злівае па вялікай стаўцы
Я таксама часцяком зліваю , бо амаль усе патрабуюць дэпазіту каб вывесці , а рабіць дэп рызыкоўна , раптам не вывесяць!
Дэпазіт яны заўсёды вернуць. Так што рызыка толькі не атрымаць выйгрыш.