Блок Сбера!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
31 студзеня 2019 г.
ад
DjGizmo
|
47 Адказаў
|
2,975 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у мяне брат як-то выводзіў 17к на Альфа-Банк толькі і яму таксама заблякавалі карту))) з гэтым трэба паасцярожней
Як яны могуць адпраўляць інфу ў падатковую, калі яны не ведаюць ІПН? Адзіны эл.кашалёк, які палiць – гэта moneta.ru, бо там ІПН абавязковы да запаўнення, я вось дурэнь паплаціўся за гэта ))
Блін людзі, ну самі падумайце, як можна выкарыстоўваць дзяржбанк для забароненых гульняў у краіне? Відавочна ж, што пры выбары плацежак сбер павінен быць першым вычаркаваны, тым больш пра гэты ФЗ вядома яшчэ з мая таго года
Я пасля выхаду гэтай вясёлай абнаўкі сам не дэпаў, але людзі пішуць, што бярэш, заходзіш пад VPN і спакойна дэпаеш)
Ківі відавочна гэты рынак губляць не хоча і будзе трымацца да апошняга.
А вось Яд хз, ён жа з самага пачатку пад Сбером.
Так дэпайце ў казіно праз Перфект, Пайер, напрыклад.
Мне паер падабаецца ананімнасцю і кашалькоў там шмат. Толькі карту прывязваць туды не хачу, верифікацыя казіношную нагадвае. З іншага боку ніхто не перашкаджае заводзіць больш за 1 кашалёк паер і перакладаць паміж імі з мін. камісіяй.
А ты ніколі не глядзеў свой ІНН анлайн па паспартных дадзеных? Можна і не прадастаўляць ІНН, усё прабіваецца!
А как же на счет перфекта, не думали? Там тоже есть достаточно много интересного, и комиссия как мне кажется там повыгоднее даже!
Не, пакуль яшчэ не думаў, але дзякуй за параду. Пахожа давядзецца разглядаць розныя варыянты ў бліжэйшы час
Галоўнае – акк. адразу вэрыфікуй, каб камісія была меншай у памеры 0,5%. Хоць калі хочаш ананімнасць, давядзецца плаціць 2%.
Увогуле-то гэта заканадаўчае парушэнне і яны не маюць права так рабіць, тым больш афіцыйная кампанія, пра што ты, гэта ж не казіно, якому па**й на захоўванне канфідэнцыйных даных, хто табе ўвогуле сказаў што ЯД у падатковую даносіць? у мяне там абарот быў вельмі прыстойны ў свой час і нічога, ні слыху, ні духу ад падаткавікоў. Вось і Сава таксама кажа што мае там абароты і нічога
Калі менавіта ў свой час? З мінулага года ім навязалі прадастаўляць усю інфармацыю!!!
Якраз за палову мінулага года, пруфы хоць ёсць? адкуль інфа?
А хто табе такія пруфы прадаставіць? Інфа праскочыла і я думаю, яна не была хлуслівая. Тым больш паглядзі, хто абслугоўвае Яндэкс.Дзеньгі.
І паглядзі, які дзяржаўны кантроль вядзецца над пошукавікам Яндэкс!
У сэнсе хто? Гэта афіцыйнае юр.асоба, яно абавязана апавяшчаць пра такія рэчы, а тое, што ты дзе-небудзь ад кагосьці пачуў, увогуле не лічыцца як давераная інфармацыя )
І пры чым тут пошукавік і эл.кашалёк? Калі раптам высветліцца, што яны самі парушаюць заканадаўства, ой як дрэнна будзе і з рэпутацыяй, і з колькасцю кліентаў
Мне тут інфа праскочыла, што Альфа-банк абанкруціўся, што цяпер распаўсюджваць гэтую інфу па масах?
У Расіі ўсё котуецца, табе ж гэта наўрад ці невядома. Ты не заўважыў, як у апошні час сталі падаткі зрываць з усяго і ўсюды. Не ведаю, адкуль такая ўпэўненасць, але што датычыць інфы пра тое, што ўсе аперацыі па цалкам ідэнтыфікаваных кашальках зліваюцца ў падатковую – я веру!
Ты сказаць-то можаш, адкуль ты пра гэта даведаўся/прачытаў/пачуў? ))) Проста для мяне пытанне падаткаў вельмі вострае і важнае, стараюся прысвячаць сябе ўсім нюансам і дэталям
Я і не памятаю, але інфа яшчэ праскоквала ў канцы 2017. На нейкім рэсурсе абмяркоўвалі гэта. Ты проста прагугль інфармацыю па запыце: Яндэкс.Деньгі – Падатковая.
Вось там якраз знойдзеш, дзе напісана: Ужо з 1 ліпеня ў Расіі пачнуць дзейнічаць папраўкі да артыкула 86 Падатковага кодэкса РФ
у мяне з яда больш за 2кк за той год надепана і нічога, ніякіх праблем не ўзнікала. вось пры вывадзе норм сумы ад ляма ёсць бооольшы шанец што заблакуюць і ў ФНС давядзецца тлумачыцца
У цябе можа абарот маленькі) Таму і не блакуюць)
Я ж паўтараюся – папраўкі толькі ўступілі ў сілу 1 ліпеня 2018 года. Таму яшчэ ёсць час на тое, каб дакладна даведацца: перадае Яндекс.Деньги інфу ці не.
ІНН даведаецца за 5 мін. і думаю, калі ты абслугоўваешся ў Сбера, праблем даведацца ў іх твой ІНН і здаць цябе ў падатковую не будзе
Але чамусьці з папулярных кашалькоў, такіх як WebMoney, Ківі і Яндэкс, схіляюся да перадачы інфармацыі пра транзакцыі толькі ад Яндэкса. Чаму? Дагадвайцеся самі!