Блогі гульцоў. Поўны спам.
Агульныя пытанні
|
saturday, 07:33
ад
Valerich
|
19 Адказаў
|
446 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ох, камусьці не спадабаецца тое, што я цяпер напішу.
Паважаная адміністрацыя сайта!
А ці можна блогі гульцоў пачысціць ад татальнага спаму?
Я кажу пра тыя тэмы, у якіх проста апісваецца нейкі занос, недазанос.
Калі так пойдзе, то мы дойдзем да таго, што людзі будуць пісаць, як яны націскалі кнопку спіна перад тым, як злавілі бонус.
Ёсць жа ўжо тэма з заносамі. Ну калі трэба – можна стварыць тэму з недазаносамі.
Я пішу гэта не проста так, а таму што наткнуўся на блог чалавека, які выклікае сапраўдную цікавасць.
Цікава было пачытаць яго думкі пра гульню. А атрымалася так, што цікавае проста тоне ў кучы звычайнай аднолькавай інфармацыі.
Рашэнне за вамі…
Немагчыма нічога пачысціць, упэўнены. Лепш гэтыя “блогі” не адкрываць/не чытаць і не звяртаць увагі. Недаразвітыя іх ляпяць з загалоўкамі “Злавіў х20 у Бананзе па 10р”, каб паінты фарміць.
Твой блог таксама, калі што, не чытаю, але часам пазіраю. Астатнія – міма.
Ыыы.
Падтрымліваю. Пісаў ужо пра гэта. Мадэратар адказаў, што правілаў гэта не парушае. Таму гэта нашы праблемы, чытай поўную лухту і церпі)
Апошні раз пасмяяўся з блога пра Minotaur. Хтосьці там купіў за 200 грыўняў, выпала 400, ахах Вось і ўвесь блог. Пра Hacksaw там часта адзін піша, скрыншоты абрэзаныя, няма ні стаўкі, ні балансу. Я таксама магу ў дэма ў Hacksaw купляць па 200к еўра, абразаць і выкладваць як блогі або заносы)
З 50-100 блогаў 1-2 цікавых трапіцца і то ад каманды форуму. Астатняе проста спам дзеля набівання ачкоў і куплі тавару.
Што на дадзены момант маем? У тэмах спам праз тавары. У водгуках накрутка і прыдуманыя водгукі зноў жа дзеля ачкоў. Беспалезныя блогі дзеля ачкоў. Ну і, вядома ж, куча мультаў і ты як ідыёт размаўляеш з адным чалавекам з 2-3 акаўнтаў. З такімі тэмпамі дойдзе да ўзроўню “Отзовіка”)
@staryydrug Я нават ужо не за “пачысціць”, а за тое каб увогуле гэтую “ваду” не прапускаць.
@misha55 Проста паржать. Я, напрыклад, купляю бонусы на NoLimit. Быў дзень, калі купіў больш за 200 бонусаў.
І кожны заліць у блог )))
Валерыч, калі шчыра, то цяпер паўсюль ідзе спам на 4LUCK, варта табе паглыбіцца ў любыя тэмы – адразу гэта зразумееш. Але і пра блогі я з табой згодны) 👍 Не, я там сам адказваў на тыя, што мне больш-менш зайшлі, але сам не напісаў яшчэ ніводнага блога.
@misha55 тут пара закрыць усе, зусім усе плюшкі на нявызначаны перыяд, і ўжо потым будзе зразумела, хто тут шануе форум, а хто дзеля бонусаў і ўсяго такога. Вось цікава, як на гэта Адміністрацыя форуму паглядзіць?) Я ўжо прыкладна ведаю як. Але гэта было б найлепшае рашэнне прыбраць неўгодных.
@valerich ахаха, адзіны блог, у які я часам заглядаю, – твой)
а каб не губляць чыйсьці блог сярод кучы смецця, можна проста падпісацца на блог, які табе цікавы
@loveohlove Я, чорт, напісаў вялікі артыкул па скаргах на казіно і выпадкова выдаліў. Паспрабую перапісаць, але ўжо не атрымаецца як у першы раз, у першы раз я быў у ражы. Проста муза наведала.
@sinaloa
Справа не ў краме, яна не перашкаджае, і ніхто супраць яе нічога не мае.
Проста дзеля яе, калі ласка, стварайце нармальны кантэнт. А не вось гэтыя водгукі пра дуэль, дзе яны ў крыптаказіно выводзяць на карты. Праверак увогуле ніякіх няма, атрымліваецца. Ну і блогі, дзе ім выпала х5. Гэта ўвогуле ніякага сэнсу не нясе. Блогі цяпер гэта проста як сметная яма, куды проста ўсё запар скідваюць, і за гэта яшчэ плацяць.
Пра спам ва ўсіх тэмах нават ужо можна не казаць.
@misha55 кожны дзень бачу начныя паведамленні ад аднаго чалавека ў кожнай тэме, фармераў процьма
@peterdmitriev1 дык гэта і зроблена для таго, каб форум у вачах пошукавікаў быў жывым …
@luda010676 Ну добра, што з гэтым фармерам зрабілі так, што там ад рангу залежыць купля ў краме
@valerich О, максімальна разумею, часам нешта манументальнае пішаш, не клапоцячыся пра тое, каб захаваць куды-небудзь ці штосьці ў гэтым родзе, а потым здараецца нейкая непрадбачаная сітуацыя, ды нават проста тупа абновіш старонку, і ўсё напісанае знікае, і пасля гэтага, ну вось, проста і крыўдна, і лянота пачынаць пісаць наноў. А калі нават і спрабуеш, то кожны раз ловіш сябе на думцы, што ўжо не тое, у першы раз было лепш)
@loveohlove цалкам разумею цябе
@godweles888 Вітаю аднаго з топавых спамераў гэтага форуму, чарговае суперважнае і карыснае паведамленне было напісана, спадзяюся, боль ад незапостанага спаму крыху сціхла.
Дарэчы, у раздзеле водгукаў цяпер захоўваюцца чарнавікі, нядаўна дадалі. Можна напісаць у тэме з багфіксамі, каб дадалі гэту фічу для тых, хто стварае новую тэму на форуме.
У блогах не тое каб быў завал, хоць лішняга там, канешне, шмат, але можна падпісацца на тых, хто цікавы, і ігнараваць астатняе. Плюс тыя, хто набіваюць там поінты (асабліва каментамі), не засмечваюць асноўны форум, за што ім дзякуй. На мой погляд, раздзел зусім не бескарысны. Значна больш праблем ад тых, хто набівае поінты ў тэматычных раздзелах.
@valerich
Добры дзень!
На дадзены момант для напісання блога няма дадатковых патрабаванняў, акрамя мінімальнага аб’ёму ў 200 сімвалаў і ўнікальнасці тэксту. Таксама, па магчымасці, просім дадаткова прыкладаць скрыншот гульні, калі гаворка ідзе пра выйгрыш. Таму ў апублікаваных блогах на сённяшні дзень ніякіх парушэнняў няма.
У любым выпадку мы ўлічым вашы заўвагі і правядзём працу над гэтым раздзелам.
@natakaya Ну што ж. Як хочаце. У дадзеным выпадку пані! 😉