Блогі гульцоў. Поўны спам.

Агульныя пытанні | saturday, 07:33 ад | 19 Адказаў | 446 Праглядаў | 5 Рэакцый
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
116
Публікацыі
634
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.

Ох, камусьці не спадабаецца тое, што я цяпер напішу.

Паважаная адміністрацыя сайта!

А ці можна блогі гульцоў пачысціць ад татальнага спаму?

Я кажу пра тыя тэмы, у якіх проста апісваецца нейкі занос, недазанос.

Калі так пойдзе, то мы дойдзем да таго, што людзі будуць пісаць, як яны націскалі кнопку спіна перад тым, як злавілі бонус.

Ёсць жа ўжо тэма з заносамі. Ну калі трэба – можна стварыць тэму з недазаносамі.

Я пішу гэта не проста так, а таму што наткнуўся на блог чалавека, які выклікае сапраўдную цікавасць.

Цікава было пачытаць яго думкі пра гульню. А атрымалася так, што цікавае проста тоне ў кучы звычайнай аднолькавай інфармацыі.

Рашэнне за вамі…

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
86
Публікацыі
235
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 кас 2022 г.

Немагчыма нічога пачысціць, упэўнены. Лепш гэтыя “блогі” не адкрываць/не чытаць і не звяртаць увагі. Недаразвітыя іх ляпяць з загалоўкамі “Злавіў х20 у Бананзе па 10р”, каб паінты фарміць.

Твой блог таксама, калі што, не чытаю, але часам пазіраю. Астатнія – міма.

Ыыы.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 922
Публікацыі
8 126
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Падтрымліваю. Пісаў ужо пра гэта. Мадэратар адказаў, што правілаў гэта не парушае. Таму гэта нашы праблемы, чытай поўную лухту і церпі)

Апошні раз пасмяяўся з блога пра Minotaur. Хтосьці там купіў за 200 грыўняў, выпала 400, ахах Вось і ўвесь блог. Пра Hacksaw там часта адзін піша, скрыншоты абрэзаныя, няма ні стаўкі, ні балансу. Я таксама магу ў дэма ў Hacksaw купляць па 200к еўра, абразаць і выкладваць як блогі або заносы)

З 50-100 блогаў 1-2 цікавых трапіцца і то ад каманды форуму. Астатняе проста спам дзеля набівання ачкоў і куплі тавару.

Што на дадзены момант маем? У тэмах спам праз тавары. У водгуках накрутка і прыдуманыя водгукі зноў жа дзеля ачкоў. Беспалезныя блогі дзеля ачкоў. Ну і, вядома ж, куча мультаў і ты як ідыёт размаўляеш з адным чалавекам з 2-3 акаўнтаў. З такімі тэмпамі дойдзе да ўзроўню “Отзовіка”)

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
116
Публікацыі
634
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
staryydrug, saturday, 07:41
Немагчыма нічога пачысціць, упэўнены. Прасцей гэтыя «блёгі» не адкрываць/не чытаць і не звяртаць увагі. Недаразвітыя іх ляпаюць з загалоўкамі «Паймаў х20 у Бананзе па 10р», каб поінты набіваць. Твой блох таксама, калі што, не чытаю, але часам паглядаю. Астатнія – міма. Ыыы.

@staryydrug Я нават ужо не за “пачысціць”, а за тое каб увогуле гэтую “ваду” не прапускаць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
116
Публікацыі
634
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Misha55, saturday, 07:50
Падтрымліваю. Пісаў ужо пра гэта. Мадэратар адказаў, што правіл гэта не парушае. Таму гэта нашы праблемы, чытай поўную лухту і цярпі) Апошні раз пасмяяўся з блога пра мінітаўра. Хтосьці там купіў за 200 грыўняў, дало 400 ахах Вось і ўвесь блог. Пра Hacksaw там часта адзін піша, скрыншоты абрэз [...]

@misha55​ Проста паржать. Я, напрыклад, купляю бонусы на NoLimit. Быў дзень, калі купіў больш за 200 бонусаў.

І кожны заліць у блог )))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
677
Публікацыі
3 579
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.

Валерыч, калі шчыра, то цяпер паўсюль ідзе спам на 4LUCK, варта табе паглыбіцца ў любыя тэмы – адразу гэта зразумееш. Але і пра блогі я з табой згодны) 👍 Не, я там сам адказваў на тыя, што мне больш-менш зайшлі, але сам не напісаў яшчэ ніводнага блога.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
11
Рэпутацыя
677
Публікацыі
3 579
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
12 кра 2022 г.
Misha55, saturday, 07:50
Падтрымліваю. Пісаў ужо пра гэта. Мадэратар адказаў, што правіл гэта не парушае. Таму гэта нашы праблемы, чытай поўную лухту і цярпі) Апошні раз пасмяяўся з блога пра мінаўра. Хтосьці там купіў за 200 грыўняў, дало 400 ахах Вось і ўвесь блог. Пра Hacksaw там часта адзін піша, скрыншоты абрэзан [...]

@misha55​ тут пара закрыць усе, зусім усе плюшкі на нявызначаны перыяд, і ўжо потым будзе зразумела, хто тут шануе форум, а хто дзеля бонусаў і ўсяго такога. Вось цікава, як на гэта Адміністрацыя форуму паглядзіць?) Я ўжо прыкладна ведаю як. Але гэта было б найлепшае рашэнне прыбраць неўгодных.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
223
Публікацыі
1 323
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.
Valerich, saturday, 07:33
Ох, камусьці не спадабаецца тое, што я зараз напішу. Паважаная адміністрацыя сайта! А ці можна блогі гульцоў пачысціць ад татальнага спаму? Я кажу пра тыя тэмы, у якіх проста апісваецца нейкі занос, недазанос. Калі так пойдзе, то мы дойдзем да таго, што людзі будуць пісаць, як яны націскалі кн [...]

@valerich​ ахаха, адзіны блог, у які я часам заглядаю, – твой)

а каб не губляць чыйсьці блог сярод кучы смецця, можна проста падпісацца на блог, які табе цікавы

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
116
Публікацыі
634
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Loveohlove, saturday, 12:09
@valerich​ ахах, адзіны блог, у які я часам заглядаю, – твой) а каб не губляць чыйсьці блог сярод кучы смецця, можна проста падпісацца на блог, які цябе цікавіць

@loveohlove​ Я, чорт, напісаў вялікі артыкул па скаргах на казіно і выпадкова выдаліў. Паспрабую перапісаць, але ўжо не атрымаецца як у першы раз, у першы раз я быў у ражы. Проста муза наведала.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 922
Публікацыі
8 126
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Sinaloa, saturday, 12:00
@misha55​ тут пара закрыць усе, абсалютна ўсе плюшкі на нявызначаны перыяд, і ўжо потым стане зразумела, хто тут цэніць форум, а хто дзеля бонусаў і ўсяго такога. Вось цікава, як на гэта паглядзіць адміністрацыя форуму?) Я ўжо прыкладна ведаю як. Але гэта было б найлепшым рашэннем прыбраць неў [...]

@sinaloa

Справа не ў краме, яна не перашкаджае, і ніхто супраць яе нічога не мае.

Проста дзеля яе, калі ласка, стварайце нармальны кантэнт. А не вось гэтыя водгукі пра дуэль, дзе яны ў крыптаказіно выводзяць на карты. Праверак увогуле ніякіх няма, атрымліваецца. Ну і блогі, дзе ім выпала х5. Гэта ўвогуле ніякага сэнсу не нясе. Блогі цяпер гэта проста як сметная яма, куды проста ўсё запар скідваюць, і за гэта яшчэ плацяць.

Пра спам ва ўсіх тэмах нават ужо можна не казаць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
88
Публікацыі
432
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
20 ліс 2024 г.
Misha55, saturday, 18:20
@sinaloa​ Ды справа не ў краме, ён не перашкаджае, і ніхто супраць яго не выступае. Проста дзеля яго будзьце добрыя, стварайце нармальны кантэнт. А не вось гэтыя водгукі пра дуэль, дзе яны ў крыптаказіно выводзяць на карткі. Праверак увогуле ніякіх няма, атрымліваецца. Ну і блогі, дзе ім выпал [...]

@misha55 кожны дзень бачу начныя паведамленні ад аднаго чалавека ў кожнай тэме, фармераў процьма

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
167
Публікацыі
675
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 вер 2020 г.
PeterDmitriev1, sunday, 03:46
фэрмераў куча

@peterdmitriev1 дык гэта і зроблена для таго, каб форум у вачах пошукавікаў быў жывым …

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
411
Публікацыі
2 999
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11 сак 2019 г.
Luda010676, sunday, 05:03
@peterdmitriev1 так гэта і зроблена для таго, каб форум у вачах пошукавікаў быў жывы …

@luda010676​ Ну добра, што з гэтым фармерам зрабілі так, што там ад рангу залежыць купля ў краме

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
223
Публікацыі
1 323
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
21 ліс 2015 г.
Valerich, saturday, 12:53
@loveohlove​ Я, блін, напісаў вялікі артыкул пра скаргі на казіно і выпадкова выдаліў яго. Паспрабую перапісаць, але ўжо не атрымаецца, як у першы раз, у першы раз я быў у ражы. Проста муза наведала.

@valerich​ О, максімальна разумею, часам нешта манументальнае пішаш, не клапоцячыся пра тое, каб захаваць куды-небудзь ці штосьці ў гэтым родзе, а потым здараецца нейкая непрадбачаная сітуацыя, ды нават проста тупа абновіш старонку, і ўсё напісанае знікае, і пасля гэтага, ну вось, проста і крыўдна, і лянота пачынаць пісаць наноў. А калі нават і спрабуеш, то кожны раз ловіш сябе на думцы, што ўжо не тое, у першы раз было лепш)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
411
Публікацыі
2 999
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11 сак 2019 г.
Loveohlove, sunday, 15:42
@valerich​ Оо, цалкам разумею, часам нешта манументальнае пішаш, не клапоцячыся пра тое, каб захаваць кудысьці ці нешта ў гэтым родзе, а потым адбываецца нейкая непрадбачаная сітуацыя, ды нават проста па-дурному абновіш старонку, і ўсё напісанае знікае, і пасля гэтага ну вось проста ўжо і крыў [...]

@loveohlove​ цалкам разумею цябе

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
728
Публікацыі
742
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
16 сту 2025 г.
GODWELES888, sunday, 16:35
@loveohlove​ разумею цябе цалкам

@godweles888​ Вітаю аднаго з топавых спамераў гэтага форуму, чарговае суперважнае і карыснае паведамленне было напісана, спадзяюся, боль ад незапостанага спаму крыху сціхла.

Дарэчы, у раздзеле водгукаў цяпер захоўваюцца чарнавікі, нядаўна дадалі. Можна напісаць у тэме з багфіксамі, каб дадалі гэту фічу для тых, хто стварае новую тэму на форуме.

У блогах не тое каб быў завал, хоць лішняга там, канешне, шмат, але можна падпісацца на тых, хто цікавы, і ігнараваць астатняе. Плюс тыя, хто набіваюць там поінты (асабліва каментамі), не засмечваюць асноўны форум, за што ім дзякуй. На мой погляд, раздзел зусім не бескарысны. Значна больш праблем ад тых, хто набівае поінты ў тэматычных раздзелах.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 356
Публікацыі
8 315
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16 сак 2023 г.
Valerich, saturday, 07:33
Ох, каму-небудзь не спадабаецца тое, што я зараз напішу. Паважаная адміністрацыя сайта! А ці можна блогі гульцоў пачысціць ад татальнага спаму? Я кажу пра тыя тэмы, у якіх проста апісваецца нейкі занос, недазанос. Калі так пойдзе, то мы дойдзем да таго, што людзі будуць пісаць, як яны націскал [...]

@valerich

Добры дзень!

На дадзены момант для напісання блога няма дадатковых патрабаванняў, акрамя мінімальнага аб’ёму ў 200 сімвалаў і ўнікальнасці тэксту. Таксама, па магчымасці, просім дадаткова прыкладаць скрыншот гульні, калі гаворка ідзе пра выйгрыш. Таму ў апублікаваных блогах на сённяшні дзень ніякіх парушэнняў няма.

У любым выпадку мы ўлічым вашы заўвагі і правядзём працу над гэтым раздзелам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
116
Публікацыі
634
Падпісчыкі