БК BetWinner: агляд букмекерскай канторы
Агляды анлайн букмекераў
|
13 лютага 2019 г.
ад
VyacheslavLenin
|
80 Адказаў
|
10,015 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
спачатку руб, потым думка была дэпнуць пятак
потым зразумеў, што хз якая гэта кантора, вярнуўся да думкі зноў дэпнуць руб
як убачу нармальныя водгукі, тут ці дзе-небудзь у інтэрнэце. дэпну, спяшацца пакуль не буду
Дэпай руб калі хочеш, калі не выведуць, ці што я табе верну яго ад сябе
У панядзелак у мяне будзе менеджар, калі хочаш магу задэпнуць свае і паказаць. калі маім водгукам давяраеш
ну я ўжо зарэгістраваўся ад форуму, так што рана ці позна депну
лепш жа пятак депнуць, але страшнавата
Ну дык давай я свае ўнясу і пакатаю, якія скрыншоты табе патрэбны?) увод, стаўка і вывад?
)
Дэп зроблены. бонус атрыманы без праблем
ставка зроблена
калі яшчэ вывесяць, адпішы ) і дакладна буду спакойны )
з карты дэпазіт?
і пытанне, адгуляны бонус у поўным аб’ёме залічваецца, або як у чорнай пятніцы толькі сума бонуса ? за столькі часу і не пацікавіўся
з ківы дэпал
На жаль, але выводзіць няма чаго – усё ўстала((
Ну як ? пакуль не вырашыўся?*)
так, я дэпаю 500-1к , тут трэба аднойчы ўкінуць 5к, каб не прайграць
бля ў апошні час рублёў на 10 у мінусе
Такая ж хня ардынарнымі на НХЛ заходзіць як даходзіць да лайва або прэсаў то ўсё зліў
я перевыр ужо збіраюся месяц узяць, у ўсё ў манду
хз я думаю сабраць у кучу бачэй сто і ставіць тупа ордынар на НХЛ пакуль ён яшчэ ідзе футбол пад’ёбы пастаянныя баскет таксама а НХЛ залятае зарахза але ў прессах вечно можна событие подьбе
хз я футбол люблю, але ўсё ў манду
у плане дэпазіту, депну, хз скок ну 1.5 мин рублёў депну, абяцаю
галоўнае каб па выніку вывелі
выводзіў хто-небудзь адсюль?
я вырашыў паспрабаваць адразу прайсці верифікацыю, з карты збіраўся рабіць дэпазіт, напісаў у чат, выказаў ім сваё жаданне, а там мне адказалі, што дакументы яны запытваюць на сваё меркаванне, я пішу тыпа з карты збіраюся ў любым выпадку будзеце прасіць копіі, і чат маўчаў хвілін 20, на мае ау яны не рэагавалі ))
За 18 гадоў ставак такога стаўлення да новых кліентаў у чаце не бачыў.
Зарэгістраваўся праз мэйл, вырашыў актываваць тэлефон. SMS не прыходзіць ужо 3 гадзіны. Заказаў зваротны званок, напісана перазванім цягам 3 хвілін. Ніхто не тэлефануе 2 гадзіны. У чаце кажуць альбо пішэце лісты альбо тэлефануйце на гарачую лінію. Што бл**ь? Гэта што, мне патрэбныя новыя кліенты? Хацеў зрабіць туды дэпазіт пад бонус, але калі ўжо такая зал@па пры рэгістрацыі, то ўстрымаюся. У чаце, як я зразумеў, такія ж спецкансультанты, як і на 1хбет: “нічога не бачылі, нічога не ведаем, пішыце лісты”.
У панядзелак усё ўдакладню. А ўвогуле напішы ім на мыла – там пытанне вырашыцца імгненна
Я дэпіў з карты. Вывадзіў на яе ж верификацыі не прасілі. А ў 1х бэце запыталі праз год увогуле
скрын, пліз, здаецца, у карт ёсць правіла, што дэпіць можна толькі са сваёй карты або нешта кшталту таго
у мяне, здаецца, заўсёды пасля першага вываду прасілі фотку карты
Рашыў на свой страх і рызыку ўкінуць 500 рублёў ) паглядзім што з гэтага атрымаецца
Кароч і сапраўды на карту вывялі без фота карты, і пашпарта, праўда сума выводу была меншай за дэпазіт(на 30 рублёў )
заўтра тут нешта тыпу чорнай пятніцы, варта яшчэ паспрабаваць, якраз матчы кваліфікацыі
бонус на першы дэпазіт дрэнь з вейджэрам х10 і абмежаванай сумай у памер дэпазіту
а каэфы на 1хбете канешне вышэй, я як бы думаў, што тут усё ідэнтычна будзе