БК BetMIRA. Адказы на пытанні
Агляды анлайн букмекераў
|
11 April 2016
ад
BetMIRA
|
33 Адказу
|
3,994 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
БК прапануе шырокую раскладку практычна на ўсе матчы, зручную навігацыю на сайце і аператыўную падтрымку карыстальнікаў. Таксама не застануцца абязы ў абідзе і аматары лайва, бо ў гэтай БК рэалізавана функцыя кешаўту і вы ў любы момант можаце альбо гарантаваць сабе прыбытак пры любым зыходзе, альбо мінімізаваць страты, калі падзеі ў матчы пачалі складанацца неспрыяльна для вас.
Акцыі
Бонус на экспрэс-стаўку. Працэнт бонусу ўжываецца да сумы выйгрышу, за вылікам сумы стаўкі, у наступным парадку:
5 падзей: +5%
6 падзей: +10%
7 падзей: +15%
8 падзей: +20%
9 падзей: +25%
10 і больш падзей: +30%.
Акцыя стаўка тыдня.
Зрабіце мінімальную стаўку ў $5 на любую падзею з каэфіцыентам ад 2.0;
Пападзіце ў наш ТОП-5;
Атрымаеце $30 на свой бет-кашалёк!
Методы ввода\вывода денег.
VISA\Master Card, QIWI, WebMoney, Skrill, Neteller, EcoPayz. Мінімальны дэпазіт: $3 за адну транзакцыю. Максімальны дэпазіт: $2000 за адну транзакцыю.
не дрэнная кантора, распіс, канешне, не такі вялікі, але зойдзе…. першы вывад выплацілі хутка, паглядзім, што будзе далей)
Чым вы лепшыя за іншыя канторы? Пытанне прамы. Т. е.
У вас вывад хутчэй, чым у іншых кантор?
У вас лінія шырэйшая, чым у іншых кантор?
У вас інтэрфейс лепшы/прыгажэйшы, чым у іншых кантор?
Чым лепш?
Добры дзень. Што значыць “лепш”? Нават Pinnacle не можа называцца лепшай БК у свеце. Ды і параўноўваць не зусім карэктна, кожная кантора арыентавана на пэўны сегмент карыстальнікаў, віды спорту, лайв\прематч, бонусы\акцыі і іншае. У чымсьці мы лепшыя, а ў чымсьці саступаем іншым канторам, але мы ў першую чаргу імкнёмся сачыць за сабой, а не параўноўваць сябе з канкурэнтамі.
Ну добра, у чым вы лепшыя? Раптам я кіну 1хбет і да вас перайду.
Простае пытанне. Што вы можаце прапанаваць, чаго не могуць прапанаваць іншыя канторы.
Адсюль вынікае: чым вы можаце быць лепшымі за астатніх. Зразумела, не часам вывядзення сродкаў. Ці я памыляюся? Грошы ў вас выводзяць хутчэй, чым у іншых канторах?
Ці можа ў вас лінія лепшая? Каэфы павышаныя? Чым жа лепш. Якія плюсы ёсць.
ну, напрыклад, тым што ў 6.00 раніцы вам на форуме адказвае афіцыйны саппорт.
мы толькі за.
У гэтай сферы прынцыпова новае ўвогуле вельмі складана што-небудзь прапанаваць, дакладней можна, але гэта нясе сумніўную выгаду для канторы. Як прыклад: акцыі, бонус на першы дэпазіт, кэшбэк, прамая сувязь з саппортам БК.
У іншых – гэта ў якіх? Ёсць біткойн-канторы, якія выводзяць увогуле імгненна. Тут яны хутчэй. А ёсць канторы, якія ўвогуле не выводзяць, рэжуць рахунак, забіраюць грошы і не адказваюць. Тым больш, хачу паўтарыць – мы не параўноўваем сябе з кім-небудзь, мы стараемся рабіць сваю справу максімальна добра.
Зноў жа глядзючы з чым параўноўваць. Пратів некаторых – у нас больш высокія каэфы, супраць іншых – больш нізкія. Пратів адных наша лінія багатая як барскі стол, а супраць іншых бедная як царквовая мыш. Не бывае ідэальных кантор, якія лепшыя ва ўсім і адразу.
Іншых прадстаўнікоў БК тут проста пакуль няма)
А так спс што адказалі .
Праўда ў мяне ў вашым завядзенні штук 10 аккаў, сам не памятаю навошта сток зрабіў) думаю ўжо позна мятацца.
ня ведаю што! Заўсёды рады дапамагчы 🙂
ну, магчыма, вы вілкавалі 🙂
Сардэчна запрашаем. Хацеў паглядзець, што за контора, але правайдэр не пускае. Ці ёсць у вас люстэрка?
Дзякуй, але ні адна не працуе, можаце выкарыстоўваць іншыя проксі свету? Нават з дапамогай холла не магу ўвайсці.
Я як афіцыйны прадстаўнік канторы не маю права па рас. заканадаўстве расказваць вам пра метады абыходу блакіровак Роскомнадзора. але ўпэўнены, вы справіцеся 🙂
Паважаны, калі захочаш, усё можна, але гэта не зручна. Назваючы сябе прадстаўніком канторы, якую блакуе закон РФ вы перабольшылі наконт вашых правоў 🙂.
. Што датычыць самой канторы можна сказаць адно. Выплачваюць хутка – гэта плюс. Запатрабавалі дакі – гэта па сутнасці нармальная практыка. Нодвижок у сайта відавочна патрабуе дапрацоўкі. А ў цэлым усё задаволіла. Загрузіў учора нядрэнны экспрэсік, паглядзім, як сыграецца))
Паважаныя гульцы, паведамляем Вам, што БК Bet MIRA не вітае «вілочнікаў» і «спекулянтаў», і максімальна абмяжоўвае іх магчымасці. Асобы, заўважаныя ў падобных махінацыях, будуць падвергнутыя ўважлівай праверцы, таксама для іх будуць усталёўвацца індывідуальныя тэрміны на вывад сродкаў. Таму, калі Вы адносіцеся да такой катэгорыі гульцоў, каб пазбегнуць непрыемных сітуацый утрымайцеся ад рэгістрацыі ў Bet MIRA. Мы рады толькі сумленным гульцам.
Вось так на пустым месцы ўзялі і сапсавалі настрой). Нагадайце, у Вас покерны баланс..баланс бк. і баланс казі ..адзін?
ну, прастрыце) Так, пераклад магчымы.
за 10 хвілін выводзяць?
Вось чым вы цяпер будзеце прыкрывацца, калі ў вас пачнуць пытаць чаму такі доўгі вывад. Усё зразумела.
Або я вар’ят ад нейкага гаўна, або толькі я бачу ўсе гэтыя ніткі. 1 вядзе да іншага, плять.
Не паспеў кантора напісаць пра сябе, як ужо адгукі ёсць, ад людзей з 1 паведамленнем, што кантора супер і вывады зпс, хоць у інтэрнэце куча скаргаў на неправамерныя баны і вельмі доўгі вывад.
Не паспеў казіно напісаць, як ужо адгукі ад навічкоў з 1 паведамленнем, што казіно зпс.
Плять, можа я проста хворы, раз бачу ў розных дробязях усю гэту куду. Пайду лячыцца..
PS: Масонскі вочы сочыць за вамі ўсімі
магчыма, у адпачынак? А калі людзі з 1 паведамленнем пішуць адмоўны водгук – тут змовы няма?))
Ёсць. Я раней не думаў, што прадстаўнікі лазяць па іншых тэмах і там нешта пішуць або спрабуюць як-небудзь прыгнятаць іншае казіно. А калі победа пачала так рабіць, то зразумеў, што прыемна, што я так не думаў. Таму ўсё можа быць. Калі з 1 паведамлення дрэнны або добры водгук.
Я усё ж не пайду ў адпачынак, а застануся, чуечка мяне рэдка падводзіць)
І вам пытанняў не задаваў. Так, пра між іншым адпісаўся.
Але вы адказвайце і пішыце) Актыўнасць)
ну я ўласна для гэтага тут. Дарэчы, вы моцна памыляецеся, калі думаеце, што для БК ідзе манетызацыя праз форумы. Здзіўлю – наадварот.
Я пра такое зусім не думаю) не для мяне пра такія рэчы думаць. Я пра іншае думаю і пішу. Але ёсць хлопцы, якія і такога напішуць.
Хваляць БК, паглядзім, наколькі Вы крутыя хлопцы, учора зрабіў дэпазіт і зрабіў стаўку, стаўка прайшла, паставіў на вывад, калі ўсё ок буду гуляць далей, так што вывадзіце мне хутчэй 😏 Калі выведуць – адпішу.
самая звычайная букмекерская кантора
маржа нават на матчы Еўра вельмі вялікая, каля 15%, на Уімблдон таксама 15%, калі лідары рынку прапануюць стаўкі з маржай 3-5% на падобныя топавыя падзеі
козыраў, якімі можна прыцягнуць бывалага аматара ставак, у канторы проста няма