BJ у 2024 і смех, і грэх
Карты, грошы, два стволы
|
13 August 2024
ад
Andrey_777
|
87 Адказаў
|
7,763 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Выпадак смешны быў, як адзін раз вырашыў пагуляць у BJ. Заходжу за стол, для хайролераў і якраз было адно свабоднае месца, сяду за яго. Таймер цікае, стаўкі робяцца, прычым якасць відэа на максымальных наладках,
няма падвісанняў і г.д., трансляцыя ішла поўным ходам. Як толькі стаўкі паставіліся і час на стаўкі скончыўся, імгненна выскочыла надпіс – павольнае інтэрнэт-злучэнне і кадр у камеры адразу мяняецца. Не бачна ні дылера, ні стала цалкам і самае галоўнае – не бачная калода, адкуль ішлі карты. У кадры адны толькі рукі дылера, а дакладней далоні… Вынік, думаю, відавочны, у дылера BJ, увесь стол зліты з буйнымі стаўкамі ў ўсіх. Гэта было каля 5 гадоў таму, з таго часу больш не гуляў у BJ.
І якія рэальныя шанцы на выйгрыш?
1) Ты садзішся за пусты стол, як толькі ты селі і пачаў рабіць стаўкі, імгненна з паветра з’явіцца нехта, і пачне ставіць стаўкі па мінбету і рабіць дзікасць, зліваючы самога сябе і цябе разам. Хто гэта – боты ад правайдэра?
2) За поўным сталом такое таксама можа адбывацца, калі бот дабірае, скажам, пры 20, і ў выніку ў дылера выйгрышная рука.
3) Пра мутнае правядзенне трансляцыі я напісаў яшчэ ў самым пачатку.
4) Ты садзішся за пусты стол, такія звычайна альбо раніцай раней, альбо на хайролерскіх столах, дзе гарантыя, што калоду ўжо не зарадзілі ў гэты прамежак часу, і верагоднасць таго, што сядзе ўвогуле 1 гульц за вялікая.
Гаворка ідзе пра правайдэра Evolution, ды і асаблівай розніцы ў правайдэрах няма, думаю ўсюды працуюць па адной схеме. Я гуляю выключна ў баккара, мне цікава – хтосьці ў 2024 яшчэ катае ў BJ?
Раней таксама разок мог зайсці за стол з дылерам у баккару і тое, як гаворка… Дарэчы, нават быў у плюсе, але гуляў да трох раундаў запар, робячы стаўкі да “пяціхаткі”.
А ў блэкджэк(21) не гуляю зусім (не важна па якіх стаўках), там часта ўсё як у шулераў і ўсё міма касы). А калі да трансляцыі ёсць пытанні, то гуляць, вядома, не варта. Іх дэвіз просты – мы гатовыя прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва)
У дылера 20 са старта 5-6 раз запар – гэта ў парадку рэчаў у эволюшына)
Я часам выпадкова тыкаў на «дабраць» пры 18 або 19, іншы раз шчасліва і даходзіла да 2 або 3. Пра мяне таксама падумалі, што бот сядзіць)
Калі ў дылера 20 ці 21 і ён выйграе, то асабіста мне з цяжкасцю верацца ў гэтую… “латынь”).
PS. Калісьці лёс мяне звёў з картэжным шулерам, яшчэ пры Саветах… Так у яго была забавная прыказка, бачу, ты добры чалавек і я табе падкіну добрую карту, а сабе – крыху лепшую… Перамогчы ў яго не ўяўлялася магчымым, наогул)
Калі чую, што гульцы пры 19 “дабраюць” і выйграюць, то нявольна ўспамінаю аповяд Роальда Даля “Чудоўная гісторыя Генры Шугара”.
PS. Дарэчы, калі хто-то яшчэ не чытаў, рэкамендую, карысная тэма. 😉
Так, бывала і такое, калі ў некалькі рук гуляеш і блытаешся)
Я не вельмі вопытны гулец у картовыя гульні казіно.
Не памятаю разнавіднасць блэкджека, там кароч калі 5 ці 6 карт (ужо дакладна не памятаю) набіраеш, то выйграеш. У мяне і такое бывала пару разоў) У каго ўвогуле за сталом ні разу не бачыў такога)
Так, онлайн-трансляцыі наземных гульняў з дыледэрамі выйшлі на новы ўзровень… Іх растучая жадоба і скнарнасць не маюць межаў, а вынік спіна(раунда) прадказальны, ён у асноўным ідзе ў кішэню казіно, ну і для страхоўкі на аплату – такіх кампаній, як… “Кюрасао”).
Ну ж карты лічыць па штрыхкодзе камп’ютар. Так як я гуляў у „заряжаны” покер – ведаю, што ўсе карты са штрыхкодам ужо ў каблуку таксама можна лічыць.
Сістэма прастая да абсурду. Напрыклад, вас пяць і два боты. Боты сыходзяць з-за стала, калі павінна прыйсці 10 замест 4-6 і нават 7,8. І таксама падсядзець пад 10 дылеру.
Гэта забяспечвае фантастычную перавагу. Пры гэтым гэтая карусель сел -ушоў – нахабная да абсурду. Ладна б праз раз. За паўгода я бачыў вельмі малы % . Відаць, калі людзі сыходзяць. Ну прыкладна 5% што калі бот сышоў або новы сеў, дылер возьме сабе 10
Тыдзень таму сыграў 1 раз алыном, бо вывад чакаў 2 тыдні, пашанцавала выйграў.
Стол пад завязку 6 чалавек, дылер сабе сабраў 7-8 раз запар 19-20-21, ніводнага перабора. Нават у сітуацыях, дзе дылер дабіраў сабе карты 3-4, таксама без перабора. З 6 чалавек, на тых раздачах, у лепшым выпадку пуш атрымлівалі 1-2 чалавекі, ніхто не перамагаў.
Я таксама доўга гуляў у афлайн блэкджэк і лічыў карты. Адзін раз у дылера было 21 або блэкджэк 20 разоў запар. Такое бывае) А тут дылеру дастаткова, каб нехта сыходзіў з гульні перад раздачай ці хтосьці садзіўся пад дзясятку або туза для яго. Ну з той жа тэорыі неаднаразова бачыў бяссістэмную гульню, калі супраць 6 дабіраюць, калі нехта сядзіць з вялікай стаўкай, каб дылер склаў патрэбны набор.
У любым выпадку можаш проста паназіраць ,,соскокі” або падсадкі. Як правіла, 9 разоў з 10 у дылера будзе 10 або туз.
Я вось для сябе ў анлайне выдзеліў тры варыянты, як гуляе Блэкджэк
1) Гэта калі цябе тупа брыюць, без шанцаў (асабліва часта такое адбываецца на фірмовых сталоў ад марафона, 1хбет і інш.)
2) Гэта доўгія качэлі, але якія заканчваюцца не ў тваю карысць
3) Самы прыемны для мяне варыянт – гэта калі гуляеш доўга, але бачыш, што карты раздаюцца як трэба, не ведаю, як растлумачыць, проста адчуваю, што ўсё сумленна, у мінус я не выходжу, хутчэй у невялікі плюс, але асалода важней за грошы, але пасля таго як дылер мяняецца, усё гэта раптоўна спыняецца
Цікава
@andrey_777 можа вы гэтую запіс глядзелі ўжо з адставаннем з‑за лага інтэрнэту, а потым інтэрнэт перастаў лагаць і карцінка аднавілася ў рэжыме рэальнага часу
Мая, адкровена кажучы, не давярае лайв-гульням з дылерам, усё больш схіляецца да таго, што карты казіно счытвае і маніпулюе колькасцю гульцоў за сталом.
@thee4 У мяне быў выпадак з лайв-джэкам, калі стол запоўніўся, дылерка пачала ультваць) Прыкладна 8 разоў запар у яе не выпадаў нічога менш за 19, таксама ў яе 4 разы было 21)
Дарэчы, я тады тэставаў мартынгейл на джэку 😂 Больш не гуляю ў яго)
@maravidas
Ну, варта адзначыць, што і ў мяне былі падобныя серыі, але ў мой бок. Ну то бок па факце, канечне, калі ў цябе 8 паражэнняў запар – гэта тыльт, але па факту такі вынік, здаецца, у сумленнай гульні магчымы? магчыма. Манетка ў жыцці таксама можа 8 разоў запар сыграць за цябе, пытанне толькі ў тым, наколькі часта такія серыі сустракаюцца.
А так для мяне самае дзіўнае – гэта 2 пункты
1) У BJ, дзе ўсе гульцы сядзяць за адным сталом, часта сустракаюцца людзі, якія дабіраюць на 20 (без спліта) – канечне, напэўна, ёсць людзі, якія заходзяць, не ведаючы правілы, але ўсё ж
2) Калі заходзіш за пусты стол, то вельмі часта прайграеш 1-2 разы запар, часам ствараецца адчуванне, што карты ідуць пад дылера
А што датычыцца сканера і іншага, ну як без яго? каб усё было аўтаматызавана і самае галоўнае ХУТКА – то без яго ніяк.
Ну і тое, што ўсе дылеры карты тасуюць аднолькава, гэта таксама трохі напружвае
@maravidas
Мабыць, як пагуляў з шулёрам у “21” яшчэ пры саветах, гэтая гульня была для мяне без шанцаў таму і люблю гэту гульню “BJ” дагэтуль. Добра што тады мяне выручыў прэферанс, тады агульны лік па гульнях са шулёрам быў 1:1)
@nicolas0821
Калі мая будзе кідаць манетку, то на арла(рэшку) будзе 10 з 10. Тут ёсць адзін шыкоўны нюанс: калі зверху арол і кідаеш з пастаяннай хуткасцю кручэння, то з вельмі вялікай верагоднасцю выпадзе – арол. І гэта факт і з «выпадковым падзеем» ніяк не звязана. Ну той, хто ў курсе, той зразумее гэты «фокус»). Таксама і з BJ – усё залежыць ад таго, хто на раздачы…
Так, казіно справа такая)))
Усё залежыць ад наміналаў стаўак, калі сумы не вялікія, то дазволяць пагуляць – выйграў/праіграў, застаўся прыкладна на нулі.
Калі за сталом хай-ролеры, то будуць злівацца праз ботаў, на добарах і пераборах, няма ботаў за сталом? Выкінуць каго-небудзь са стала і пасадзяць, як выкінуць? Праблемы з інтэрнэтам і ідзі пакуры, дружок, месца вызвалілі.
Што тычыцца сканераў і счытвання і пралічвання наперад, гэта таксама ёсць і гэтым карыстаюцца, калі не атрымалася праз ботаў патрэбным чынам разкінуць карты, дылер выпадкова выцягне лішнюю і непатрэбную карту, і пасля выкіне яе як адработаную.
З усіх лайв гульняў, гэта самая мінусовая гульня для гульца.
@thee4
Там памылка і трэба чытаць так “як паграў з шулёрам у “21” яшчэ пры саветах, гэтая гульня была для мяне без шанцаў таму і не люблю гэтую гульню “BJ” дагэтуль“!
Вы кажаце пра «падмену карты», але такога няма і не будзе.
Чаму?
Таму што буйныя лайв-правайдэры (Pragmatic Play Live, Evolution Gaming) ніколі не будуць рызыкаваць сваёй рэпутацыяй.
Правайдэры атрымліваюць прыбытак з RTP (як і ў слотаў), ім няма сэнсу падмяняць карты.
Кожны дзень у іх гуляюць дзясяткі мільёнаў людзей. Падумайце самі.
@h00ka
Якая там рэпутацыя? Ёсць відэа, якія даказваюць, што на коле (Кэтчер, Манаполія і іншыя) усталяваны маторчык, калі там ёсць маторчык – значыць ёсць магчымасць кантраляваць ход гульні, пра якую сумленнасць ідзе гаворка? Я не кажу, што карты мяняюць, але калі ў адным рэжыме ўзнікаюць пытанні, то і да астатніх яны ёсць
Гэта логіка і мысленне 2016-2017 на ўзроўні, калі фантокруты навязвалі – ліцэнзія ёсць у казіно, значыць усё па-чэснаму.
Падкруціць/адкруціць нічога не могуць, выплацяць любую суму, галоўнае ў вулканы не хадзі, а хадзі па маіх рэф спасылках у патрэбныя ліцэнзійныя ўстановы.
І гэта такі ж рэальны крынж, калі эвалюшен скупіў ужо напэўна палову буйных правайдэраў, на чэснай прыбытцы з RTP)